17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Napoved Ethereum Tag kot odobreni dvigi vložkov Lido ETH – kaj je naslednje za ETH?

- Advertisement -

Zagotovi: TradingView

Vstopnica Ethereum je v preteklosti zmagala za 2 % 24 ure, z vstopnico v vrednosti 1 USD, 400 prav tako predstavlja 2-odstotno rast v preteklem tednu.

Ta dejanja so nastala po omogočenih dvigih vložkov ETH na Lidu, ki videl varen odtok ETH, odkar je v preostalem tednu odprl dvige.

Nasprotno pa velika večina teh odlivov prihaja iz enega dogodek, bankrotiral posojilodajalec kriptovalut Celsius, katerega namen, da so vsi drugi ljudje na splošno vlagali ETH za vlaganje (in ga ne jemali več).

To modro oblikuje Ethereum za pristen razvoj njegove karte, z naraščajočim vložkom, ki bo najverjetneje zmanjšal pritisk na ponudbo ETH, ne več da je večja tržna platforma prvega sloja v bistvu želela eno drugo ponudbo izboljšav.

Napoved Ethereum Tag kot odobreni dvigi vložkov Lido ETH – Kaj je naslednje za ETH? Kazalniki ETH so v resnično obetavnem obvestilu, njegov indikator relativne energije pa je na vrhu 30 danes zjutraj, saj je na voljo več nakupovalnega zagona.

Navedite: TradingViewPopravi kot bikovsko, ETH-jev 000-dnevni prenos resnično izgleda (rumena) je vstala čez svoj 30-dnevni pravi videti (modro), kar kaže na preboj, ki bo trajal še nekaj dni.

Ključ v vsakem dvigu izstopa kot sposobnost kovanca, da zlomi $1,400 stopnjo odpornosti, ki je ta dan ni več proizvajal.

Nenavdušen, s svojim nakupovalnim in prodajnim obsegom, ki je prenesel zagotovo 7 milijard dolarjev, želi ETH izpolniti zagon za doseganje edinstvenih faz znotraj ne več- preveč oddaljena prihodnost.

Njegovemu vzponu bo pomagal pojav dvigov stav na Lidu, ki je v veliki meri najbolj zanimiva platforma za stave znotraj ekosistema kriptovalut.

Lido ima trenutno okoli 6,6 milijona vstavljenih ETH na svoji platformi, medtem ko je od odprtja videl varne odlive dvigi, ta sredstva v bistvu prihajajo iz podjetja v stečaju — Celsius — ki si je obupno želelo sredstev.

Kakšen je ta namen, v nasprotju z vsako pogubo -mongers, prilagodljivost dviga vstavljenega ETH ni povzročila plazu promocij.

Nasprotno, to bi najverjetneje morda morda najverjetneje pripomore k večjim vložkom ETH v daljšem časovnem obdobju, pri čemer podatki o zapisih na Dune razkrivajo, da se je skupna količina vstavljenega Ethereuma na splošno dejansko povečala od zamenjave v Šanghaju aprila.

To je dobra napoved za prihodnost, saj je Ethereum prav tako priča sejam, ki jih je pustil na stran, da je bil deflacijski, pod pogojem, da je kuril transakcijske stroške in da ni bil predolg promet pretiran.

Dodajte to edinstvenim informacijam o sprejetju Ethereuma (npr. Societe Generale, Visa, Coinbase’s layer-dwo network) in kriptovaluta bo v visokem stanju, obvešča, da bo tavala po naslednjem biku trga do večjih faz vozovnic.

Od svojega edinstvenega obvestila o približno 1 USD,300, res bi lahko brez zapletov dosegel 2 USD, 000 v naslednjih nekaj tednih, prej kot videti 400 in petinšestdeset dni po približno 3 USD 11.Učite Ethereum zdaj

Nadomestni altkoiniTako pristen kot Ethereum, v bistvu ni več najzanimivejši altcoin s prevelikim potencialom, ki je zdaj na voljo na trgu, z več oblikami sodobnejših žetonov, ki dvigujejo neresničnost ogromnih pozitivnih dejavnikov v naslednjih tednih.

To vključuje ecoterra, na Ethereumu temelječo platformo recikliranja za razvoj, ki je zbrala več kot 4,1 $ milijonov v predprodaji za njegov žeton ECOTERRA.

Zaradi začetka v naslednjih nekaj mesecih Ecoterrina platforma daje strankam neresnično nagrajevanje (v ECOTERRA in NFT) za recikliranje rušenja gospodinjstev na določenih predelih za recikliranje.

Ta zanimiva premisa je pomagala pri prodaji, ki je pritegnila goreče vlagatelje, z žetonom ponudba je trenutno v sedmi fazi, pri čemer 1 ECOTERRA stane 0 USD. 114668.

To lahko potisne navzgor do $0.001 do konca razprodaje v naslednjih nekaj tednih, pri čemer se bo vstopnica ECOTERRA najverjetneje dvignila še višje, ko bo žeton prikazan na borzah.

Še ena zelo obetavna misija je AiDoge, platforma za ustvarjanje memov, ki jo poganja AI in je že zbrala več kot $11.5 milijonov od ustanovitve prodaje svojega žetona $AI dne konica aprila.

Začetek v tretjem četrtletju tega in petinšestdesetih dneh AiDoge izkorišča izboljšane algoritme AI in ogromne nabore podatkov za ustvarjanje memov, pri čemer morajo stranke zgolj vnesti kratke opise meme, ki bi jih radi ustvarili.

Uporabniki bi morda morda celo razvili nagrade v $AI za njegove ali njene meme v primeru, da se odločijo pridobil dovolj glasov za AiDogejevo skupnost.

Poleg tega bodo uporabili tudi $AI za vlaganje in plačilo za ustvarjanje memov, daje žetonu nekaj trdne uporabnosti.

Tak pripomoček mora tiho pomeniti, da AiDoge uživa resnično velik uspeh, ko se zažene v naslednjih nekaj mesecev, poleg ecoterre pa bi se lahko resnično morda nehala spremeniti v celo eno najbolj prijetnih predprodaj 870.

Razpravljaj o tem z ecoterra Right tukaj

Uči AiDoge Now

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -