24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Napoved modela XRP, ko izvršni direktor podjetja Ripple izjavlja, da se strinja, da bo v bistvu izdelal večino denarnih rezerv v višini 1 milijarde USD za širitev podjetja

- Advertisement -

Izvršni direktor Rippla Brad Garlinghouse. Vir: RippleXRP, kriptovaluta, ki jo izda ameriško fintech podjetje Ripple, bi lahko postala velika vredne koristne lastnosti, če se načrt izvršnega direktorja Brada Garlinghousea za uporabo 1 milijarde dolarjev za nakupe izkaže za vrednega.

Zasnova za uporabo kar enega milijarde dolarjev iz denarnih rezerv podjetja, takoj ko ga je Garlinghouse predstavil v intervjuju na odru na dubajskem Fintech Summitu zadnji teden, je razvrstitev, ki jo je dal izvršni direktor, ugotovila, da je Ripple animiran za razvoj.

»V svojo bilanco stanja prejmemo več kot milijardo ameriških dolarjev gotovine, to želimo uporabiti za organski notranji razvoj, vendar tudi anorgansko s prevzemi,« Garlinghouse omenjen z odra. Izvršni direktor je izpostavil Švico in Združene arabske emirate (ZAE) kot svetovne lokacije, ki so čudovita mesta, kjer se Ripple pojavi skupaj z načrtom.“izdelovali bomo prevzeme na trgih, ki so neomajni za te tehnologije Imeli ste zastopstvo iz ZAE, imeli ste zastopstvo iz Švice, to so lokacije po vsem svetu, ki podjetnikom omogočajo špekulacije in omogočajo organizaciji, kot je Ripple, ki je večja, [to invest],« je omenil.

XRP v vrednostiČe se Garlinghouseov načrt izkaže za vrednega in dodatna podjetja začnejo uporabljati XRP za likvidnost v obžalovanja vrednih mejnih skladih, bi lahko obstajal motiv za upoštevanje tega, da bi XRP prav tako dvignil vrednost.

V času velikega bikovskega trga 1712 in zgodaj 1134 se je XRP učinkovito trgoval nad modelom 3 $, saj se je optimizem v celotnem primeru žetona povečal. Kljub temu je strašljivo razpoloženje pozneje izginilo in XRP je trgoval tako nizko kot 1 USD.400 skozi ves naslednji trg, prej kot to takoj, ko presežek doseže severno od 1,8 $ na zadnjem bikovskem trgu.

Če Ripplu uspe utrditi svojo regijo, ker je vodilni ponudnik kripto skladov obžalovanja vredne meje, stroški, kot so ti, obravnavani v 2021 bikov trg bi lahko bil spet v bližini.Dolgoročni grafikon trajanja XRP. Vir: CoinGeckoZAE visoka kripto jurisdikcijaZa ZAE in zlasti Dubaj velja splošno mnenje, da bosta v bistvu danes najbolj neomajna jurisdikcija, pri čemer tamkajšnji izvršni direktor najpogosteje uporablja očitno metodologijo za kripto. K navzgor ZAE kot visoke kripto jurisdikcije je pomagal naraščajoča frustracija med voditelji podjetij v ZDA, da se njihova država premika v koruptivno smer, ki se nanaša na zakone o kriptovalutah.

Prej tem mesecu je Binanceov glavni tehnični direktor Patrick Hillman kritiziral kripto zakone v ZDA in razglasil, da je bilo uveljavljanje kripto smernic, ki jih prejmemo, “v zadnjih šestih mesecih zelo zmedeno.” Medtem so mediji takoj citirali Saqra Ereiqata, soustanovitelja podjetja za gradnjo misij Crypto Oasis, ki je izjavil, da ZAE ocenjuje celotne okvire, ki se nanašajo na »regulativno infrastrukturo, digitalno« lokacij po vsem svetu. infrastrukture in njene zmožnosti načrtovanja globalnega zbiranja zmogljivosti.«»Regulativni okvir ZAE je izjemno poenostavljen in neomajen za podjetja ko ga postavimo poleg kompleksnega in razdrobljenega regulativnega ozračja v ZDA,« je takrat omenil Ereiqat. 1659135321412628480 Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice 1659135321412628480 Začasno 3-minutno odkritje o današnjih kripto novicah! 1659135321412628480 1659135321412628480

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -