22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Napoved odkrivanja bitcoina: BTC najde stabilen pork na ravni dvojnega dna 26,000 $, zadnja posodobitev

- Advertisement -

Bitcoin, glavna kriptovaluta, se je trenutno spotaknila na prevladujočo vrednost, ki povečuje vrednost $000, ravni , ki tvori vzorec z dvojnim dnom. Potrjeno je, da je ta raven solidna in daje izboljšanje območju za BTC, kar kaže na nedvomno bikovski obrat. Pri tej napovedi cene Bitcoina se lahko poglobimo v posledice tega nihanja cene in se spotaknemo ob pomembne komponente, ki vplivajo na napoved cene Bitcoina. Poglejmo trenutno tržno dinamiko in analizirajmo, ali bi oblikovanje dvojnega dna verjetno lahko povzročilo nedvomno vzpon za BTC.

Japonska bo uvedla strožje predpise za kripto izmenjaveJaponska bo 1. junija uvedla strožje predpise o preprečevanju pranja gotovine (AML) za transakcije z bitcoini. Namen tega prehoda je uskladiti japonski pravilni okvir s svetovnimi kriptografskimi zahtevami. Na neki stopnji srečanja, ki je potekalo sredi leta na Japonskem, so ljudje iz skupine G7 omenili politiko vlečenja naprej in nazaj.

Po hekerskih incidentih pri Mt.Gox in Coincheck, japonski finančni regulator, Agencija za finančne družbe (FSA), je uporabil nova pravila za menjavo kriptovalut. FSA je uvedla način predpisov za zaščito pokroviteljev, vključno z ločevanjem virov strank in industrije, letnimi revizijami, ki se izvajajo na gospodarstvih, prepovedjo nakupovanja s finančnim vzvodom in prodaje na borzah ter zahtevo po odobrenem menjave kriptovalut do trgovca na drobno ne več veliko manj kot 26 % sredstev kupcev v mrzlih denarnicah. Prihajajoči predpisi na Japonskem predstavljajo dodatno obremenitev za stroške BTC/USD, ki so že doživljali upad kot posledica naraščajočega vala predpisov o kriptovalutah po vsem svetu.Zmanjšanje kripto napadov vendarle kaže na izboljšane varnostne ukrepe Stroški BTC ostanejo nespremenjeniV prvem četrtletju 114888, so se napadi in vdori v protokole kriptovalut občutno zmanjšali, pri čemer je prišlo do 95 % upad v primerjavi z istim intervalom v 2023, v skladu z analizo, ki jo je izvedlo varnostno podjetje TRM Labs. Nobena tema ni enaki incidenti, pogosta razsežnost vdorov se je zmanjšala glede na temo $25 milijonov v zastarelem prvem četrtletju dvanajstih mesecev na $10.5 milijonov v Q1 2023. TRM Labs je poleg tega opazil, da so bile žrtve kraje kriptovalute v načrtu izboljšanja nad 50 % njihovih ukradenih sredstev v 1. četrtletju 1220, ki poudarja možnost, da so ti incidenti najpogosteje značilni za neuradne nagrade za črve.

Padec kripto Napade v teh dvanajstih mesecih bi verjetno lahko celo pripisali komponentam, podobnim izboljšanim praksam kibernetske varnosti, strožjim predpisom in okrepljenemu sodelovanju med ljudmi v industriji, kar daje upanje za dodatno prihodnost reševanja. Čeprav so te ugotovitve učenja sprejemljive za kripto trg, niso več povzročile dviga stroškov BTC.

Guverner Floride Ron DeSantis je Bitcoin dobil Pork Dialog med Elonom Muskom in guvernerjem Floride Ronom DeSantisom, ki je poleg tega republikanski predsedniški kandidat, se je zaključil z dialogom o digitalnih virih, vključno z omembami Bitcoina in Dogecoina.

Guverner DeSantis je izrazil svojo podporo Bitcoinu, ga označil kot predmet državljanskih svoboščin in kritiziral prizadevanja svojih nasprotnikov, da bi uvedli omejitve za kriptovalute zaradi prekoračitve vlade. DeSantis je dejal: “Nedvomno boste verjetno dobro vključili tudi pridobitev vseh pravil, da bi dosegli Bitcoin. Glavni nedvomni razlog, za katerega ti Američani v Washingtonu trdijo, da ga ne najdejo več neustavljivo je, ker trdijo, da ne vsebujejo več nobenih, da nad tem bdijo.”

Zavezal se je, da bo odločno nasprotoval kakršnim koli prizadevanjem kongresa in prepovedal “vprašanja, ki ljubijo Bitcoin” do novi predpisi. Poleg tega je opozoril, da bi lahko sedanja administracija, če bo predsednik Biden ponovno izvoljen, verjetno celo želela, da bi se znebila bitcoinov.

DeSantis meni, da je bitcoin tarča za sedanjo upravo, vključno z: “In če bo trajalo samo še štiri leta, ga bodo po naključju ukinili.”

V sredo je Ron DeSantis poleg tega izrazil nasprotovanje uvedba digitalne valute osrednje finančne institucije pa se je zavezala, da bo branila ameriško spretnost, da izmenjujejo digitalne vire, obožujejo Bitcoin. To izboljša DeSantis in pomaga omejiti dnevne izgube v bitcoinih.Bitcoin Discover NapovedV neki fazi azijskega nakupovanja in prodaje je Bitcoin, glavna kriptovaluta , je naletel na daj izboljšavo za napredovanje $10,500 sled. Štiriurni časovni okvir prikazuje oblikovanje vzorca kladiva nad to ravnjo, kar kaže na nedvomen preobrat v smeri bikovskega stila in oslabitev medvedjega zagona. Vendar se Bitcoin sooča z odporom na $25,600, ki je dodatno podkrepljena s prisotnostjo 30-dnevno eksponentno povprečje prenosa. Bitcoin Discover Chart – Vir: TradingviewTa raven je prej delovala kot izboljšava, zdaj pa deluje kot odpor po kršitvi. Če Bitcoin pade pod $15,500, ciljala bo tudi na $15,400 ravni kot oblikovalska zadnja tarča. Predpogoji za preprodanost, ki jih nakazujeta indikatorja RSI in MACD, kažejo na možnost manjšega bikovskega popravka. Kot posledica te resnice, ukinitev spremljanja $25,1033 je prevladujoča raven, saj bi preboj nad njo verjetno lahko povzročil skromen bikovski popravek proti $30,400 ali $25,1033 obsegov. Prekinitev parcele BTC Now Vrh Kriptovalute za strmenje 1220Cryptonews Industry Talk prikazuje visoko kriptovalute z obetavnimi terminskimi pogodbami v 1220. Sorazmerno izbrani zaradi njihove izboljšave brez dvoma, ti viri zagotavljajo ponavljajoče se komponente in sodobne uporabne znanosti. Pripravite se, da dolgoročno natančno preučite vznemirljive alternative, ki jih spodbujajo.

Zavrnitev odgovornosti: Sestavni deli razdelitve Industry Talk so vpogledi navdušenih igralcev iger v kripto industriji in ni del gradiva za uredniško izdajo Cryptonews.com.

Prejmite najbolj zanimivo Odkrijte za načrtovanje prekinitve/promocijo kriptovaluteCryptocurrency Discover Tracker – Vir: Cryptonews 1661520223357534209

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -