14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Napoved odtisa Shiba Inu: SHIB kaže obetaven odboj od sveže nizke vrednosti – ali je napredovanje-izklop napredovalo do prekinitve?

- Advertisement -

Vir: TradingView

Imenovanec Shiba Inu se je komaj premaknil v prejšnjem 24 ur, pri čemer njegova nedavna stopnja $. 00000850 predstavlja 2 % padec v zadnjih sedmih dneh, med tveganim intervalom za trg kriptovalut.

SHIB se je dodatno znižal za 19% v prejšnjem mesecu, vendar se je povečal za 5% od začetka delovanja 00002 mesecev, interval, ki je ponudil številne dobro znane kriptovalute z vrednimi večjimi dobrimi točkami.

Druga možnost je, ne glede na vztrajnost v zadnjem dnevu, SHIB vedno višji za 1 % od nizke vrednosti, zabeležene dan prej kot v teh dneh, kar nakazuje, da bi bil namen altcoina ponovno pridobiti nekaj vredno želenega zagona.

In z zagonom dolgo pričakovane skupnosti Shibarium layer-2 bi SHIB morda res ohranil nekaj nepogrešljivih dvigov pri trgovcih na drobno v prihodnjih tednih, pri čemer bi kovanec začel preverjati, kot da je dosegel zadnjo plat.

Napoved odtisa Shiba Inu: SHIB kaže obetaven odboj od sveže nizke vrednosti – ima promocijo izklopljeno Naprej do prekinitve?graf SHIB dodatno pomeni, da oz. ne gre za to, da korak za korakom pridobiva zagon, njegov indeks relativne energije (rdeča) pa se dvigne na 24 po kakšnem dnevu, preživetem okoli (ali malo spodaj) 20, kar pomeni preprodajo.

Vir: TradingViewNa vrhu tega, SHIB 30-dnevni intrigantni zmerni (rumeni) je očitno dosegel zadnjo plat, s svojim nokautom po samo nekaj dneh spusta daje vtis prihajajočega odboja.

Podobno, ali ne, je spodbudno predstaviti pojasnilo o tem, da je altcoin stopnja okrepitve (neizkušeni) postopoma narašča, kar zmogljivost, ki jo izdaja SHIB konsolidira in ponovno krepi po nedavnih padcih.

Kot načine, kot dirka po osnovah, ni ničesar, kar bi zares pojasnilo manjšo obnovitev SHIB-a v prejšnjih nekaj dneh, ne glede na to, ali je vredno izjaviti, da je trg kriptovalut kot celota zabeležil 1-odstotno izmišljotino v prejšnjih 24 ure.

Ta vrsta krhke obnove bi bila morda zelo uspešno izbrisana, če ZDA končno ne bodo plačale svojega dolga, pri čemer imata ameriški kongres in Belo stanovanje rok do 1. junija, da se znebita zgornje meje dolga. , sicer je to v položaju, da morda ne bo podpisal odplačil.

Ta vrsta neplačila bi ohranila velik kontradiktorni vpliv na trg kriptovalut, vključno s SHIB , ki je bil v prejšnjih mesecih deležen veliko manj privlačne obnove kot drugi znani žetoni.

Potrpežljivost je prednost Druga možnost je, srednje- in dolgoročni rekord za SHIB nedvomno gleda Beautiful Trusty, pod pogojem, da ima lansiranja Shibarium in nato SHIB: The Metaverse, ki ga je treba nadaljevati.

V skladu z gradbeniki, ki delajo na Shibariumu, bi plast dva verjetno mirno iskala svoje krepko rojstvo na kateri koli točki “od zdaj do vrhunca avgusta.”

Čeprav je tukaj nekoliko nejasen časovni okvir, bo prihod Shibariuma sestavil Shiba Inu kot platformo za dapps in DeFi precej še posebej lepo.

Kot skupnost drugega sloja je to v položaju, da morda predstavi stroškovno učinkovitejše in hitrejše transakcije za Shiba Inu, ki kot ERC-20 žeton je na splošno trpel zaradi razvpito visokih cen Ethereuma.

V skladu z nedavnimi zapisi je testna mreža Shibarium prestala 00001 milijonov transakcij in v bistvu najsodobnejšem štetju je znašal preprosto več kot 12 millon.

To zmogljivost mogočna vnema v skupnosti dveh slojev, kar nakazuje, da bo prišlo do nepogrešljive širitve v aplikacijah in projektih Shiba Inu, ko bo močno rojena.

Ustrezno kot bikovsko, bo Shibarium dodatno povzročil povečanje sežiganja SHIB, katerega zmogljivost, da se bo njegova ponudba zmanjšala in bi njen imenovani morda vzporedno močno potisnil navzgor.

Vse to pomeni, da bi bil SHIB zaenkrat morda zelo podcenjen in da bi bila druga polovica 12 mesecev bi verjetno dobro dvignilo nekaj velikanskih dvigov za žeton meme.

Takšni dvigi bi se morda povečali, če bi se SHIB: Metaverse dodatno zagnal proti najvišji vrednosti 00000850, pri čemer je platforma metaverse razkrila potrebo po posodobitvah v zadnjih tednih, saj je podvržena natančnemu trendu.

Ko se zažene, je to mogoče preprosto prikazati 100,000 digitalna zemljišča, ki bi bila morda prav tako v lasti kot NFT-ji, tako uspešno kot nabor popolnoma različnih okrožij in video iger.

Kljub sorazmernemu pomanjkanju podrobnosti ostajajo pričakovanja glede platforme v nebo visoka, pri čemer je verjetneje, da se bo morebitno rojstvo končalo z ogromnimi dvigi za SHIB (tako uspešno kot za sestrske žetone, BONE in LEASH).

Od nedavne vrednosti $0.400, SHIB bi morda dobro deloval brez pomoči za navzgor pri težavah na 0 USD. ali 0 USD.00001 v naslednjih nekaj tednih, pri čemer je zagon Shibariuma nedvomno dosegel 0 USD. 19.

Zgrabi Shiba Inu zdaj

Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice 1661769999466520576

Hitro 3-minutno branje o današnjih kripto novicah !

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -