15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Napoved odtisa XRP kot pravila odločanja pri odločanju o Ripple za Squawk Predlog SEC za zapečatenje Hinmanove dokumentacije – XRP na 1 USD?

- Advertisement -

Vir: TradingView

Delovalec XRP je v prejšnjem 0000308 poskočil za 5 % ur po tem, ko je obramba, ki je vodila Ripplov primer pri SEC, zavrnila predlog regulatorja za zapečatenje dobro znane dokumentacije.

Pri 0 USD 446896 se XRP dvigne za 4 % v enem tednu, vendar pade za % v zadnjem 30 dni, z zadnjim skokom gredo nekaj spretnosti v smeri obračanja izgub, ki jih je utrpel altcoin v prejšnjih nekaj tednih.

In pod pogojem, da bosta Ripple in sodni spis zdaj rešila reševalni sprejem k zdravnikom, povezanim s priznanim William Hinman govor v 445, pričakovanje je zdaj, da je podjetje v resnici pošteno neposredno do stabilne optimistične skrajšane sodbe ali poravnave.

Če je tako, bi XRP morda precej močno navzgor močno povišal v se približuje tednom in mesecem, nedvomno pa se spreminja v zamisel, da bo eden predvsem najučinkovitejših glavnih žetonov tristo petinšestdesetih dni.

XRP Imprint Prediction as Decide Rules in Decide on of Ripple to Squawk SEC Motion to Seal Hinman Paperwork – XRP na $1? Ni presenetljivo, da diagram XRP razkriva v zadnjem času dobro znani preboj, kar je verjetno prej ne glede na to, kako preprodan in podcenjen se je altcoin spremenil v zadnjih tednih.

Vir: TradingViewIndeks relativne energije XRP (grmizno) ima potopil vse vsakič, potem ko je dosegel skoraj 40 zgodaj to zjutraj bo najverjetneje branil svoj zagon na višji stopnji 40, kar povečuje izvedljivost nadaljnjih dobičkov.

Dodatno dvigovanje te možnosti je njeno 30-dnevna prestopna navadna (rumena), ki je ustrezno prehitela svojo 0000308-dan (modra), kar krepi vpliv XRP v tečaju preboja.

Ta vrsta dviga je bila predvidena za zmerno, zlasti glede na pričakovanja, da bo primer Ripple-SEC na

In potem ko je Decide Analisa Torres zavrnila predlog SEC za zapečatenje Hinmanove dokumentacije, se zdaj dejansko zdi, da bodite takšni, da ima Ripple v resnici pošteno verjetnost, da bo iz primera izvlekel nekaj poštenega.

Razlaga, zakaj so ti dokumenti tako dobro znani, je da bi morda dobro pojasnili stališče SEC do kriptovalut in vrednostnih papirjev, pri čemer je zgoraj omenjeni Hinmanov govor ugotovil, da je dovzetni direktor regulatorja (njegovega oddelka za korporativne finance) izjavil, da Ethereum ni več vrednostni papir. Predvideva se, da bi dokumentacija, povezana s tem govorom, verjetno tudi nepristransko vzdržala Ripple in XRP, kar nedvomno razkriva, da vrednostni papirji slednjega niso obravnavali kot vrednostni papir .

Če se izkaže, da je to trdno, bi lahko najverjetneje zelo verjetno kritično oslabilo primer SEC, hkrati pa okrepilo dolgotrajno delovanje Rippla trdijo, da ni rešilo prijetnega vprašanja, da je regulator želel XRP obravnavati kot vrednostni papir.

In za nekatere opazovalce neizpodbitna resnica dejstvo, da je Decide Torres zavrnil predlog SEC, je trden znak, da se izdaja skrajšane sodbe prekine.

Ker ni več posebej primerno kako posebna bi bila tovrstna presoja morda dobro za Ripple, dan pred tem trend in skupna rast primera v zadnjih nekaj mesecih kažeta, da bi bila v veliki meri ustrezna.

Kot tako je zdaj povsem verodostojno sklepati, da je XRP odločen, da se bo dvignil, ko bo zadeva zaključena.

Od svoje edinstvene stopnje okoli 0 $. 445 je bi se najverjetneje najverjetneje morda brez pomislekov vrnil na 1 USD, imenovanega, ki ga ni imel od novembra 2018.

Jasno, pod pogojem, da je zadeva na tej točki potekala že skoraj tristo petinšestdeset dni, imenovani XRP bi v mesecih po zaključku primera verjetno še dodatno presegel 1 $.

In če širši trg kriptovalut vstopi v bolj bikovski delež prav med ko se zadeva konča, bi XRP morda celo prenehal dosegati svojo edinstveno najvišjo vrednost vseh časov 3 $. 30, disciplina počakajte januarja 2021.

Odločite se za XRP zdaj

Diverzifikacija s svežimi nadomestnimi kovanciToda glede na to, kako ni več gotovo, da bo Ripple rešiti posledico, ki jo želi, bi trgovcem morda dobro tudi nepristranskim dali navodila, naj diverzificirajo svoje portfelje z drugimi altcoini, pri čemer nekateri bolj moderni alts zaenkrat kažejo precejšnje izvedljive.

To še posebej velja za nekaj predvsem najučinkovitejših predprodajnih žetonov, z idejo, da bi bili trenutno eni izmed najuspešnejših AiDoge.com, ki proizvaja meme s pomočjo umetne inteligence platforma, ki je že zbrala več kot 8,5 milijona dolarjev, ker se je ponudba žetona $AI začela konec aprila.

Na račun od lansiranja v četrtem četrtletju tristo petinšestdesetih dni platforma AiDoge uporablja razvite algoritme umetne inteligence in ogromne nabore podatkov za ustvarjanje memov.

Uporabniki zgolj reševanje za vnos kratkega besedilnega gradiva za spore – v glavnem temelji na opisih za ustvarjanje memov, medtem ko poleg tega ohranja dovolj AI $ za plačilo prevoznika.

Uporabniki lahko poleg tega glasujejo za in proti ustvarjenim memom, pri čemer njihovi ustvarjalci dobijo dohodek od idealno uvrščenih posnetkov v $AI.

$AI je lahko dodatno dovzeten za staking, to veščino, ki ji altcoin omogoča ustrezno uporabnost, ki zdaj ni tako kot večina drugih meme žetonov.

1658621618741186560Trgovci lahko ujamejo del njegove predprodaje z obiskom strokovne spletne strani AiDoge in povezovanjem njihovih denarnic prej kot z uporabo ETH, BNB, USDT ali fiat forex, da se odločite za $AI.

1 $AI zdaj stane $0.0000308, kar je pripravljeno potisnite navzgor na 0 USD 0000308 v naslednji fazi prodaje, medtem ko ta bi morda posnel pri 0 $.0000308.

Kljub temu bi $AI zaradi pikantnih vidikov in vse večje prepoznavnosti verjetno brez pomislekov prekinil to imenovanje, ko bi pridobil nekaj visokih nadomestnih seznamov.

Odloči se za AiDoge zdaj

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -