4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Napoved oznake Ethereum, ko heker FTX začne odlagati 200 milijonov dolarjev ETH Holdings

- Advertisement -

Znamka Ethereum je v preteklosti padla za 7,5 % 24 ur, kot izkupiček od zadnjega tedna FTX ‘hack’ spoštovanje začeli biti dampinško dostopni na trgu. V času pisanja se zadeva, povezana s to kršitvijo, še naprej pojavlja 120, ETH (v vrednosti več kot $223 milijonov), kar nakazuje, da bi vrednost 2. pristne kriptovalute verjetno še naprej poznala stabilno napetost navzdol v prihajajočih tednih.

Identiteta lastnik “handle” je trenutno predmet spora, Reuters pa je čez vikend poročal, da je Bahamska komisija za vrednostne papirje zasegla vire, ki pripadajo Bahamski enoti FTX. Kljub temu je forenzično podjetje za verigo blokov Chainalysis poročalo, da so FTX dejansko ukradli nekaj skladov.

Napoved oznake Ethereum, ko je heker FTX začel odlagati $200 Milijoni ETH HoldingsEthereumov grafikon žigov trenutno daje nekaj mračnega branja, njegov indeks relativne moči (škrmilen) pade od 50 do skoraj približno 24 v zadnjih nekaj urah. Zdi se, da bo še naprej padal v naslednjih nekaj dneh in zdaj ne more doseči motivacije za zrak, dokler se padec ne konča na 20.Hkrati ETH 40-dnevni prenos razumnega (rdeča) se še bolj pogreza pod 50-dan razumno (modra). Ponovno se zdi, da se to ni moglo ustaviti, dokler ne postane še bolj omembe vredno, še posebej, ko bi bilo morda okroglo 200,000 ETH čaka na ponudbo. Ko že govorimo o tej zalogi slabo pridobljene kriptovalute, je veliko govoric o kdo bo kriv za dvig. Medtem ko mnogi razpravljajo o “vdoru” FTX, kot da bi šlo za nenavaden vdor v varnost, drugi menijo, da ali zdaj ne gre za rezultat neke oblike notranjega dela. To je možnost, ki ji dajejo nekaj verodostojnosti ocene, da je imel izvršni direktor Sam Bankman-Fried ‘zadnja vrata’ do sredstev strank, kar mu je omogočilo prenos deponiranih kriptovalut, ne da bi opozoril na njegove računalniške mehanizme poročanja.

In ker je regulator vrednostnih papirjev znotraj Bahami so potrdili, da so pridobili sredstva FTX, drugi spoštovani so se oglasili in pojasnili, da so sredstva, ki jih je pridobil regulator, ločena od 120, ETH trenutno leži v lepi denarnici in se ponuja korak za korakom.

Seveda, nekaj FTX so bila sredstva ukradena dokazana z resnico, ki jo je začel promovirati lastnik denarnice ETH. Od pisanja so zavrgli krog 50, ETH, razprodaja, ki je znamko Ethereum znižala s približno 1 USD, 200 dan prej ob današnjem času na 1 $, 50 lepo zdaj.Nedvomno je večji del prodajalec razbremenil ETH z mostom renBTC, ki omogoča pretvorbo ETH v BTC in obratno . Na žalost za hekerja ima renBTC omejeno likvidnost, zato je njihova sposobnost promocije 50, ETH ob mostu bo zelo omejen.Heker je poleg tega uporabljal tudi različne mostove in stabilne kovance, vse v želji, da bi združil svoj denar in tančico v množici transakcije. Različni ponujeni žetoni (poleg ETH) so sestavljeni iz DAI in BNB, pri čemer strokovnjak za forenziko v verigi ZachXBT dodatno ugotavlja, da je heker zastaral različne trgovalne platforme, vključno z zelo malo lokalnimi borzami, ki so enakovredne Laslobitu s sedežem v Rusiji.

Njihova zmožnost promoviranja vsega ‘njihovega’ ETH bo kljub temu še bolj omejena zaradi resnice, da sam FTX (zdaj pod upravo) poziva borze k sodelovanju pri zaustavitvi gibanje sredstev. Poleg tega je protokol Ren dodatno napovedal zamrznitev nedavnih kovnic renBTC, kar pomeni, da bi storilec verjetno moral takoj ujeti tveganje dodatnega trženja ETH.

Kot tako ni nobene potrditve, da bo lastnik ročaja v poizvedbi pustil ob strani uspeh pri promociji vseh 120, ETH. V nadaljevanju bo škoda za žig Ethereum majhna, pri čemer bo kovanec prihranjen pred padcem (znatno) pod 1 USD, mark.Varnejši nadomestni kovanci Mirno, ostaja možnost, da bi ETH verjetno padel na stopnje, ki si jih ni ogledal od ležernega časa 2020, nekaj, kar bi morda povsem razblinilo osnovno prepričanje o dvigu kriptovalute, dokler se ta popolna hekerska saga FTX ne izvede. ven. Posledično bi se trgovci, ki nabavljajo pozitivne vidike v kratkem času, verjetno tudi pojavili na drugih lokacijah, pri čemer je predprodajna gotovina nedvomno eden od nedvomno najbolj obetavnih virov donosa v tem letu.

V bistvu je 2022 opazil nekaj povečanja denarja omembe vreden kot 1,400 % na kontrolnem seznamu na borzah po predprodaji , ki poudarja sposobnost nedavnih pobud s stabilnimi osnovami.Skladno s tem so tukaj tri nedvomno najbolj obetavne nedavne kriptovalute, ki trenutno ohranjajo svojo predprodajo. Čeprav verjetno tudi sedaj ne bi dosegli učinkovitosti, o kateri je bilo govora zgoraj, v vsakem primeru upoštevajo dovolj stabilne temelje, da povečajo svoje možnosti beleženja dostojnih donosov.

Lumber 2 Replace (D2T)Lumber 2 Replace, ki deluje na Ethereumu, je trgovalna obveščevalna platforma, kjer si lahko stranke pridobijo dostop do analitike ob pravem času in datotek za družabno trgovanje, katerih namen je spodbuditi, da pridobijo dodatne usmerjane izbire trgovanja. Možno pripisati rojstvu v prvi četrtini 2023, je prodaja njegovega izvornega žetona D2T že zbrala več kot 6,5 milijona dolarjev. Dodatno je napovedal uvrstitve na trgih BitMart in LBANK Replace za začetek naslednjega leta, s čimer potrjuje, da bodo stranke resnično spoštovale izbiro, da bodo hitro uživale v nekaterih donosih.

Oglejte si z Lumber 2 Zamenjaj zdaj

Calvaria (RIA)Calvaria (RIA) je nedavna igra, ki se vrti okoli kopičenja in trgovanja z igralnimi kartami, ki temeljijo predvsem na NFT, ki bo poleg tega pripravljen za boj z izbranimi igralci in osvajanje nagrad. Kar izstopa od različnih video iger, ki temeljijo predvsem na verigi blokov, je to, da jo bodo stranke lahko igrale, ne da bi jim bilo treba ujeti kakršno koli kriptovaluto, nekaj, kar jo bo dobro izničilo in postala še bolj dostopna neobičajnim igralcem.

Znotraj svojega ekosistema bo RIA stara za pridobivanje predmetov v igri in za vložek, kar ji bo dalo stabilno zaposlitev v njenem ekosistemu. Predprodaja žetona je zbrala več kot 1,8 milijona dolarjev in je trenutno v četrti fazi, do katere 30 RIA je na voljo tudi za 1 USDT.Oglejte si s Calvaria NowRobotEra (TARO) Še ena platforma, ki temelji predvsem na Ethereumu, RobotEra (TARO ), je modni Metaverse v peskovniku, prek katerega lahko igralci igrajo kot roboti in ujamejo polovico v prihodu njegovega digitalnega sveta. Njegov model alfa bo ostal do Q1 2022, njegov ekosistem pa strankam omogoča, da znižajo svoje zelo spoštujem zemljo, strukture in različne predmete v igri, ki temeljijo predvsem na NFT.1 TARO trenutno promovira za 0. 020 USDT (verjetno bo mogoče celo na voljo z uporabo USDT ali ETH), kljub neizpodbitni resnici, da se bo ta znamka dvignila na 0 $. 40 v 2. fazi predprodaje, ki se bo začela hitro.

Oglejte si z RobotEra Now

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -