22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Napoved oznake Litecoin kot prepolovitev čez 70 dni – lahko LTC leta 2023 doseže 1000 USD?

- Advertisement -

Litecoin / Vir: Adobe Litecoin (LTC), kriptovaluta, ki poganja verigo blokov Litecoin, osredotočeno na sklade, se konsolidira znotraj $91 etažna lastnina, sejem nad svojim 50 in 89- Dnevni prenos povprečja, ki se oba gibljeta okoli $89.25.

Trgovci z litecoini se še naprej zanašajo na prihajajočo tekmo razpolovitve, ki je zdaj poštena 70 dni stran.

Litecoinblockhalf. com pojasnjuje, da so “kot delež izdaje kovancev Litecoin rudarji nagrajeni z določeno količino litecoinov ob vsaki priložnosti, ko je izdelan blok (približno vsaki 2,5 minuti)”.

»Ko se je Litecoin prvič začel, 50 litecoinov na blok je bilo danih rudarjem kot nagrada … (in) po vsakem 100, bloki se rudarijo (približno vsaka 4 leta), nagrada za blok se prepolovi in ​​lahko sledi razpolovitvi, dokler se nagrada za blok na blok ne spremeni v 0 (približno za dvanajst mesecev

)”.

Nepremično zdaj, nagrada za blok je 12.5 LTC, to bo tudi kmalu znižal na 6.12 LTC.

Hkrati s prejšnjimi razpolovitvami Litecoina v bistvu ni bilo tako vzponov, kot je bilo razpolovitev za Bitcoin, upočasnitev cena inflacije dolgotrajnega plačila bi lahko bila morda tudi neodvisna, po drugi strani pa bi obstajala gotovost za dolgotrajno plačevanje v podaljšanem pomišljaju.

Izven skupno 70 milijonov LTC žetonov, ki bi morda kdaj obstajali, precej pod 25 milijonov je bilo izkopanih, kar je okoli 70.7 % ponudbe.

S to tehniko bo prihajajoča tekma razpolovitve občudovala padec inflacijske cene LTC s približno 3.67% na okoli 1,8%.

Napoved oznake – kam je naslednji Litecoin (LTC)?Tehnično izboljšanje stanja Litecoina je primerno za nadaljevanje kratkoročnega do srednjeročnega dviga.

Druga obnova LTC-ja od spodaj 89 DMA ta dvanajst mesecev v začetku tega meseca nakazuje, da trgovci ostanejo živi, ​​da izkoristijo padec, in obnovitev s prejšnjih najnižjih vrednosti iz meseca v mesec je prav tako potrdila dolgoročen naraščajoči trend z najnižjih vrednosti v novembru.

Medtem, ko je Litecoin prav tako uspel zbrati podporo nad različnimi prevladujočimi privlačnimi povprečji, je ponovni preizkus letnih najvišjih vrednosti severno od $200 na žeton je videti na kartah.

Litecoin je bil na postaji, da bi se odrekel makru nasprotni vetrovi (naraščajoči ameriški dolar in donos v ZDA), ki uživajo v tehtanih bitcoinih in različnih kriptovalutah do zdaj v tem mesecu, ker se kopičijo datoteke v ZDA, ki spodbujajo podporo stavam na recesijo v ZDA, oblikovalci politik Feda pa podpirajo pričakovanja glede cene.

Čas bo pokazal, ali bo dodatni hype v zvezi s prihajajočimi priložnostmi za razpolovitev in tehničnim iskanjem rezultatov še naprej utrjeval oznako Litecoin, kljub temu se zdi to prava verjetnost, s prihodnjim rojstvom strast v kriptovaluti ni več predolgotrajna in dosegla najboljšo stopnjo od postopnega 2020.

Ali lahko Litecoin (LTC) doseže 1 USD,000 v 2023?S trgi kriptovalut naj bi vstopili zgodaj faze nedavnega bikovskega trga blagovne znamke, so trgovci navdušeni nad tem, na katere faze navzgor pa bi se morda lahko osredotočili tudi v prihodnjih letih.

Nekateri biki Litecoin morda celo upajo, da bo kriptovaluta pripisala 1 $, na žeton ali nad klub v 2020 – pri drugi, najlažji dve kriptovaluti sta v tem nenavadnem klubu, Bitcoin in Ether.

Vendar bo to zahtevalo, da Litecoin 10x iz najbolj vročih faz znotraj etažne lastnine najlažje okrog sedmih mesecev in pol.

Tega ne bi smeli prevladovati kot nepredstavljivega.

Med novembrom 2020 in bi morda bilo pošteno 2021, Litecoin je bil zaprt za 8-kratne pozitivne dejavnike, da bi poskočil s približno $67 do nad $410 na žeton.

Vendar je to sovpadlo z velik dvig širših cen kriptovalut, ki so ga spodbudili ničelni stroški strasti, velike fiskalne spodbude in bliskovit finančni odboj, ki ga je spodbudilo ponovno odprtje, tako uspešno kot nenaden porast institucionalne strasti do kriptovalut kot razreda sredstev.

Čeprav se bo močno trdilo, da je gradnja v nasprotju z večjim sprejemanjem kriptotehnologije in kripto kot razreda sredstev v družbi in institucionalnih vlagateljih vztrajala, so ti različni finančni predpogoji verjetno ne bodo v igri za 2020.

Da, Fed bo bolj verjetno ustavil svoje strastne dvige cen in lahko prekinil delno zniževanje cen v teh dvanajstih mesecih, ta makro za tehniko morda tudi ne bi bil več velik nasprotni veter, kot je bil biti noter 2022, ko je Fed včasih agresivno zviševal dajatve strasti, da bi kopičil inflacijo pod prilagoditvijo.

Vendar bi Litecoin biki morda prav tako lahko zmanjšali svoj optimizem glede doseganja 1 USD, v teh dvanajstih mesecih. 276895 Vnesite svojo elektronsko pošto za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo

Prehodni 3-minutni rezultat o trenutnih kripto datotekah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -