24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Napoved oznake XRP, ko izvršni direktor podjetja Ripple pravi, da bi kripto podjetja lahko premaknila ZDA sredi zmedenih načel – tukaj je najsodobnejši

- Advertisement -

Vir: TradingView

Oznaka XRP se je v prejšnjem 250 dvignila za 3,5 % ur, pri čemer njegov vzpon na 0 $. 114347 predstavlja 8 % ohranitev v zadnjih sedem dni.

Njegova najbolj nova naprava znamke, ki jo je izgubil % v mesecu, vendar povišano za 36% od začetka enega leta, pri čemer ta apreciacija prihaja, ker trg čaka na zaključek Ripplov primer s SEC.

Prav tako se uresniči, saj je izvršni direktor Rippla Brad Garlinghouse v intervjuju pozval, da bi podjetja za kriptovalute morda lahko zapustila ZDA, ki po njegovem mnenju trenutno trpi zaradi “zapletenega” regulativnega režima.

To lahko nakazuje, da Ripple sam morda celo načrtuje izstop iz Združenih držav Države po boju s SEC, toda z agencijo za kriptovalute, ki je ta teden pridobila tudi skrbniškega dobavitelja Metaco, to v bistvu ne bi pomenilo, da bo strmela, da bo izgubila.

Napoved oznake XRP, saj izvršni direktor podjetja Ripple pravi, da bi kripto podjetja lahko premaknila ZDA sredi zmedenih načel – tukaj je najsodobnejši Obstaja velik dvom, da je XRP ena od mnogih najmočnejših prevladujočih kriptovalut, ki so na voljo na trgu brez predsodkov pravilno zdaj, pri čemer njegovi indikatorji kažejo zakonit zagon.

Vir: TradingViewNjegov 11-dnevno težka smiselna (rumena) se še naprej precej strmo vzpenja nad svojo 200 – dan občutljiv (moder), signalizira močan stres, ki se bo morda morda morda nadaljeval več dni, če ne tednov.

Prav tako je njegov relativni energijski indeks (rdeč) ostal dosledno nad 200 od središča tedna, in narašča vse čim bolj zdaj po prehodnem dip.

Morda je v bistvu najbolj spodbuden signal, da se stopnja podpore XRP (zelena) konsolidira okoli vedno večjega števila visokih ravni v zadnjem nekaj dni, kar kaže na to, da se koristne lastnosti altcoina ne bodo hitro razveljavile.Energija XRP ta teden je ustvarjena iz približno dejavnikov , pri čemer je prva ta, da je Choose Analisa Torres — ki predseduje zadevi Ripple-SEC — zavrnila zahtevo regulatorja, da prepreči dostop do temeljnih dokumentov, povezanih z Williamom Hinmanom 2020 Govor ‘Ethereum-ni-varnostni papir’.

Ta govor in e-poštna sporočila, povezana z njim, zajemajo ključno zadevo v zvezi s primerom XRP, saj bi se morda lahko posvetovali o tem, kako je SEC obravnaval altcoin, in podali interakcijo argumentu, da regulator ni predstavil Ripple s čudovitim žarkom.Tu je v bistvu najtežje pojasnilo za najbolj nove užitke XRP, vendar je altcoin pridobil tudi podporo Ripplovega prevzema Švice- s sedežem v celoti skrbniški dobavitelj Metaco za 250 milijonov USD.

Ta prevzem ni najtežje pridobiti podjetja, ki načrtuje različne izdelke in ponudnike institucionalnega skrbništva, ampak služi tudi kot znak, da načrtuje za prihodnost, v kateri bo lahko čim prej prost, brez omejitev.

Z drugimi besedami, pridobitev je signal, da Ripple strmi v to, da bi svoj primer predložil SEC ali vsaj veljavno zanesljivo sodbo.

Da gre za ceno, tako izgleda, da naj bo splošno mnenje, vredno omembe o soseski kriptovalut, pri čemer odvetniki ugotavljajo, da SEC dejansko ni opravil zakonitega dela dokazovanja prvega vidika svojega primera, to je, da je Ripple dal zgodnjim kupcem XRP pričakovanje dobička .

Tako bi lahko naslednjih nekaj tednov ali mesecev dejansko prineslo zanesljiv končni rezultat za Ripple, ki bi povzročil rast XRP ogromno.

Od svoje najbolj nove faze približno 0 $.36, morda bi morda preprosto zvišala znižanje do 1 $ v časih ali tednih po prekinitvi primera, medtem ko je trg najbolj redno vzpon. bi morda lahko spodbudil, da se povzdigne na še boljše ravni, kar bi morda zaskrbelo njegovo najbolj novo najvišjo vrednost vseh časov, 3 $. 36.

Vzemi XRP zdaj

Ecoterra razproda še vsako drugo fazo predprodaje Medtem ko XRP se bo praktično nedvomno močno okrepil, če bo Ripple zagotovil zakonit rezultat, vendar ni nobene garancije za to vrsto rezultata, ta naprava, ki jo bodo morali trgovci vzdrževati pri diverzifikaciji svojih portfeljev.

Eden od v bistvu najtežjih načinov za to je sestavljen iz enega ali dveh predprodajnih žetonov, ki dosežeta ugodno izvedljivo navzgor, zlasti v primeru rekorda na ugodnih izmenjave in posledično združevanje.

Eden od v bistvu najtežjih od teh na najbolj temeljni stopnji je ecoterra, hitro -uvedena platforma za recikliranje za odpravo, ki je v predprodaji zbrala več kot 4 milijone dolarjev.

Ta prodaja je trenutno v sedmi fazi , pri čemer 1 ECOTERRA stane 0 USD 3706, znamka, ki se bo dvignila na 0 USD 009250 v osmi fazi ponudbe.

Ecoterra je že odpihnila svojo sproščeno omejitev v višini 2 milijona dolarjev v ECOTERRI in želi doseči interakcijo največ v višini 6,7 milijona dolarjev, pri čemer so prve nadomestne kotacije kovanca predvidene za tretje četrtletje tega enega leta.

Ko bo platforma ecoterra lansirana, bo uporabnikom omogočila recikliranje različnih družinskih recikliranih materialov na določenih povratnih prodajnih avtomatih, uporabniki pa bodo lahko ECOTERRO ujeli v nadomestnem mestu registracija recikliranih predmetov prek zakonite aplikacije ecoterra.

Ecoterra lahko celo spodbudi recikliranje, kar omogoča, da je ECOTERRA zastarela za vstavljanje, tista naprava, ki ima bo na lokalni ravni za odpravo pasivnega donosa zaradi nabave žetona in/ali recikliranja.

Na prvem mestu lahko platforma celo trg za ogljikove dobropise, ki je v lokalnem okolju mogoče kupiti z uporabo ECOTERRA in zamenjati za NFT.

Skupaj ti dejavniki obljubljajo preoblikovati ecoterra v uspešen ekosistem, kar je resnično, saj obljublja, da nas bo spodbudilo k ohranjanju našega ulovljenega ekosistema.

Obiščite ecoterra tukaj

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -