15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Napoved oznake XRP, ko se odločitev o tožbi bliža – lahko XRP leta 2023 doseže 10 USD?

- Advertisement -

XRP / Vir: Adobe Sredi širšega umika na trgu kriptovalut v sredo, ko je informacija o inflaciji v Združenem kraljestvu, ki je bolj vroča od pričakovane, sproži vznemirjenost glede lepljive inflacije v času glavnih svetovnih gospodarstev, kar lahko poleg tega centralno banko prepreči, da bi zniževala hobi obrestne mere v četrtletjih prihoda je XRP padal.Kriptovaluta, ki poganja decentralizirano knjigo XRP Ledger, osredotočeno na plačila/likvidnost, ki se je spremenila v ustvarjeno ameriška fintech agencija Ripple relieve v 200, spremenjeno v zadnjo nabavo in prodajo res na jugu stopnje $0.2020, ko se je na dan znižal na 2,5 %.

Kljub medvedjemu ukrepu, ki smo mu bili priča v sredo, je najnovejši razvoj dogodkov v tožbi XRP proti Ripple, kot tudi novi tehnični diagram kriptovalute, poudarite, da napovedi oznak ostajajo optimistične.

Napoved oznake XRP kot odločitev o tožbi NearsSEC je decembra tožil Ripple Relieve 2023 zaradi zbiranja več kot 1 milijarde dolarjev sredstev z načrtom neregistrirane varnostne prodaje žetonov XRP.

Ripple zanika, da je XRP vrednostni papir, ameriška agencija za finančno tehnologijo pa je tik pred pridobitvijo trdnih dokazov, da se je SEC prej le malo strinjal s tem argumentom.

Skupina, ki je prejšnji teden vodila tožbo, je prejšnji teden zavrnila predlog SEC za zapečatenje dokumentov, ki se nanašajo na govor lahkega predsednika SEC Hinmana.

V tem govoru je bil razbremenjen v 2018, Hinman je govoril o tem, da niti Bitcoin niti Ethereum nista bila vrednostna papirja.

In svetovalci domnevajo, da dokumenti SEC, ki se nanašajo na ta govor, običajno opazijo ločena mnenja za čas trajanja SEC o tem, ali so različne kriptovalute, kot je XRP, prav tako vrednostni papirji.

Pro-XRP licenciran pristni John Deaton , lažji zvezni tožilec in ustanovitelj CryptoLaw, je pripomnil, da “vemo, da so nekateri višji uradniki pri SEC govorili o tem, da se je spremenila v poceni fundacijo za izvajanje XRP, spremenjenega v zdaj ne vrednostni papir”.

»Če so delavci SEC verjeli, da se XRP ni spremenil v vrednostni papir, je razumno, da Ripple upošteva isto.«

Zaradi tega dejstva se je zanikanje gibanja SEC, da bi zapečatil te dokumente, spremenilo v gledano kot na prepir za Ripple in je XRP močno pospešilo čas.

Seveda se je XRP/USD spremenil v obdržati, da prekine nad padajočim trendom, ki je bil v igri od sredine aprila, in zagotovi njegov skok iz ponovni preizkus 200DMA v začetku tega meseca.

Medtem ko se XRP trenutno trudi rešiti nad svojo DMA, ponovni test letnih najvišjih vrednosti v $10s je na vidiku, če bodo novice o tožbi Ripple proti SEC gotove.

Če Ripple vzdržuje stabilen boljši sklep pri SEC, ki ne določa cene vrednostnega papirja XRP, bi to morda precej dobro poleg tega pomenilo dobrodelnost za škodljivo mejno likvidnost/plačila ameriškega fintech podjetja nadomestek, ki lahko poleg tega bistveno poveča poizvedbo XRP.

Ali lahko XRP Hit $10 v 2020?Čeprav bi bila boljša sodba ali končna posledica tožbe SEC nedvomno določen katalizator za XRP in bi zelo verjetno poskrbela za spremembo kriptovalute v eno v vseh resničnih izvajalcih v kripto stanovanju letos, večji od x koristnih lastnosti za dosego $10 na žeton v letošnjem letu bi lahko bila poleg tega morda preveč optimistična napoved.

To je zato, ker se zdi, da je bikovski trg na širših kripto trgih v povojih.

Da, makro določila so diagram, ki ga je treba letos okrepiti, pri čemer se zdi, da je Fed-ov cikel gorskega pohodništva verjetno že končan.

Toda kriptovalute, kot je Ripple, bi lahko morda poleg tega še nekaj let podpirale in za nadaljnje znižanje vrednosti fiat valute (z zasnovo novih ciklov zniževanja tečajev in likvidnostnih injekcij) za objavo 10x blagodejne lastnosti iz novih faz.

XRP (XRP) in kriptovalute z modrimi čipi, ki jih je treba vzdrževati v priporočilih Medtem ko bi kriptovalute z modrimi žetoni morda še naprej pametno poslovale v naslednjih mesecih in letih, bi lahko vlagatelji morda poleg tega odmaknjeni na nasprotni strani vedno iščejo diverzifikacijo svojih kripto imetij.

En naložbeni diagram z visokim tveganjem in visokim donosom, ki ga nekateri vlagatelji morda poleg tega želijo upoštevati, da razmišljajo o predprodaji kriptovalut.

Tam se vlagatelji znebijo žetonov up- izvirajo kripto pobude za podporo financiranju svoje vrste. Ti žetoni so skoraj vedno dobavljeni zelo poceni in obstaja dolga zgodovina predprodaje, predaje dobrih eksponentne koristne lastnosti za zgodnje vlagatelje.

Množica teh pobud ima v lasti neverjetne ekipe znotraj njih in ogromno vizijo za razglasitev sodobne kriptovalute pripomoček/platforma.

Če lahko vlagatelj poimenuje takšne pobude, je lahko razmerje med tveganjem/dobitkom njegove naložbe pred prodajo zelo resnično.

Ekipa pri Cryptonews porabi veliko časa za načrtno prečesavanje pobud za predprodajo, da bi podprla vlagatelje.

Tukaj je seznam 10 tistega, kar podvig šteje za pravo kripto predprodajo 2020.

Zavrnitev odgovornosti: The Industrija se osredotoča na vpoglede v dejavnike dodelitve s strani igralcev kripto nadomestkov in zdaj ni razdelitev gradiva za uredniško kletvico Cryptonews.com.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Začasno 3 minute se naberejo približno na popolnoma novem čas kripto novice!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -