0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Napoved oznake XRP kot 700 milijonov dolarjev obsega nakupa in prodaje postane XRP zelena – 1 dolar pozneje?

- Advertisement -

Napoved sledenja XRP ostaja precej optimistična nad 0 $.3650 območje podpore, saj je količina trgovanja XRP padla čez $700 milijonov in zdaj znaša $565 milijonov. Izvršni direktor podjetja Ripple Labs, Brad Garlinghouse, verjame, da bo kripto sektor po katastrofi FTX postal močnejši, če bo odprtost in verjel, da bo njegova največja stopnja radovednosti. Pozval je k začetku dialoga o uporabi blockchaina in kriptovalute za reševanje perečih družbenih motenj. Optimistične pripombe izvršnega direktorja Ripple o vključevanju podpore XRP V sredo na Ripple Swell, letni konvenciji Ripple, je izvršni direktor Ripple Labs Brad Garlinghouse razpravljal o ponovnem vzponu borze kriptovalut zaradi razloga, da je FTX propadel.

V zadnjem času je FTX sprožil sodne zadeve za gospodarsko uničenje pod poglavjem .

Naslednji je tvit Garlinghousea, ki je v glavnem ponavljanje njegovega kongresnega govora:

Trdno sprejemam kot resnico, da bo kriptovaluta zaradi tega močnejša, če se odrečemo specializaciji v preglednosti in verjamemo. Ripple je in lahko samo nadaljuje s tem v zvezi. V naslednjem tvitu , je razložil, da se je treba osebno srečati, da se osredotoči na ideje za pripravo znanja in izkušenj o blockchainu in kriptovalutah na motnje v svetu zvestobe.

»Glede na vse, kar se dogaja v zadnjih nekaj tednih (in na poti tega ameriških dni in padcev), se zdi še bolj pomembno, da osebno smo se skupaj zbrali, da bi imeli dejanske pogovore o reševanju pomislekov zvestega sveta glede kriptovalut in verige blokov,”

Za CNBC je Garlinghouse v sredo omenil, da je spoznanje, da ta kriptovaluta zdaj ni regulirana, “precenjeno”, in dodal:

Kripto ni nobena pravilna tehnika bila sonce in vrtnice in kot borza je treba uporabiti … Transparentnost gradi verjeti.

Glavni svetovalec podjetja Ripple, Stuart Aldero ty, je v petek obvestil klikni vir, da borza aktivno išče licenco v Irski za pospeševanje rasti EU.

Zagovornik SEC ni vložil predloga Amicusu v tožbi RippleAkreditiraj, zdaj se imenuje InvestReady, podpornik SEC, ki je zamudil rok za vložitev uradne prehodne amicus v okviru tekočega spora. To se je spremenilo v takoj, ko ga je omenil Jeremy Hogan, usposobljen za kazniva dejanja, ko je posredoval informacije Jamesa K. Filana, ki se nanašajo na prostor amicus briefs. Vnesene skupine ločite vloge amicus v podporo Ripplu, občudujte Chamber of Digital Commerce, TapJets in I-Remit. Accredify, podjetje, ki pomaga preveriti upravičenost strank do naložb v digitalno poštenost, je zahtevalo sodni postopek, da se pripravi pisno amicus prehodno v podporo zamenjavi SEC za abstraktno sodbo dan prej kot datum zaključka za takšne zahteve.Argumenti, ki jih navaja Ripple, glede na predlagani prehod InvestReady, “so najem kartic, ki je sesuje prej kot Lunina sled.” Ker se je XRP spremenil v takoj, ko ga promovira ena skupina, je omenil InvestReady, se je tudi spremenil v takoj, ko je vrednostni papir.

Tam spremenjen v takoj, ko popolnoma en amicus tranzient, vložen v podporo lokaciji SEC, ker je InvestReady (Accredify) zamudil datum zaključka novembra 11. Ekonomski inštitut za nove športne dejavnosti je v amicus prehodnem postopku, ki podpira SEC, trdil, da je Howeyjev ogled mirno “zlato že dolgo uveljavljeno” prej kot datum zaključka novembra 24. Do te stopnje morajo biti vsi napotki zaključeni in naprava zapre Torresovo odločitev se čaka.XRP Tag Prediction Najnovejša sled XRP je 0 USD.3725, in 025-urna količina trgovanja je $1222 milijonov. V finalu 20 urah je XRP padel za več kot 2%. CoinMarketCap v navedenem času zaseda 7. mesto z živo tržno kapitalizacijo $18 milijarde. Obstajajo 14,388,565,0533 Kovanci XRP v obtoku, z največ prisotnimi 298,,10, Kovanci XRP.Napoved oznake XRP – Vir: Tradingview Par XRP/USD se na dnevnem grafikonu trguje postrani, s hitro podporo zaprto na 0 $. 3410. 20-dnevni skupni prenos je zaprt na 0 USD. 3410, in medvedji prehod pod to raven bo verjetno poslal XRP na 0 $. 3725 in $3092.Na bikovskem vidiku dvojno visok vzorec povečuje upor pri 0 USD .400, bikovsko križanje nad to ravnjo pa bi morda morda potrdilo XRP na 0 $. 3725 ali $0.4540. Grafikon oznak XRP/USD – Vir: TradingviewNa slabši strani je XRP izvedljiv za hitro zaprtje podpore na 0 USD.3650, in uničenje pod to stopnjo bi bilo možno morda celo samo sprožite vrata dodatni prodaji, razen če $0.1798.

Nove kripto predprodajeTako kot za Ripple, nenavadni kovanci v predprodaji delujejo dobro in pridobivajo na oprijemu. Oglejmo si jih ločeno. Hasten 2 Change (D2T)Hasten 2 Change je Ethereum- v bistvu zasnovana popolnoma trgovalna obveščevalna platforma, ki trgovcem z vsemi zmožnostmi zagotavlja analitiko v času zvestobe in informacije o družbenih omrežjih, kar jim omogoča, da imajo bolj natančno izbiro.

Začelo se je prodajo žetonov tri tedne v preteklosti in zbrala več kot 6,6 milijona dolarjev. Zagotovil je tudi dostavo svojega prvega seznama CEX na nadomestnem mestu LBank. 1 D2T je znotraj označene časovne vrednosti 0.388 USDT, kljub temu se pričakuje, da bo to naraslo na 0 USD. 365 znotraj naslednja stopnja bruto prodaje in 0 USD.0662 v zadnji fazi. Preverite s Hasten 2 Spremeni zdaj 1593949321392787459 Calvaria (RIA)1593949321392787459Calvaria je nenavaden projekt iger na srečo s kriptovalutami, ki lahko prevladuje na trgu igraj in izumljaj. V koraku z razvijalci Calvaria je ena od mnogih glavnih ovir za sprejetje priljubljenih iger Web3 ta, da igre od uporabnikov zahtevajo tehnične informacije o kripto. Zaradi tega so lepe preference uporabnikov izključene.Calvaria dovoljuje uporabnikom, ki zdaj sklenejo, da nimajo kriptovalute, da sodelujejo v igri, kar jo razlikuje od konkurence in odpira igro celotnim nenavadnim gledalcem. RIA-jeva nadaljnja prodaja se pospešeno odloča, saj je projekt že v 4. fazi 10 in v zvezi z 1,8 milijona dolarjev financiranja.

Zaenkrat 1 žeton RIA stane $0.20, kljub temu pa je to lahko vedno večje z vsakim naslednja stopnja predprodaje, ki je znotraj časa, navedenega v fazi 4.Preverite pri Calvaria Presale NowRobotEra (TARO)Še en projekt z zmožnostjo zamenjave igričarske soseske in virtualnega sveta je RobotEra (TARO). Tudi ob predpostavki, da se je predprodaja sredstva šele pozno začela, je že na voljo precej zabave od izvedljivih strank.

Izvorni žeton platforme je TARO in je miles blokovne verige, ki v bistvu popolnoma temelji na Metaverse, uporabniki lahko nosijo avatarje in odkrivajo digitalni svet. Igralci v RobotEri lahko ukradejo zemljo, zmagajo na njej in razširijo svoja območja z izbranimi sredstvi.

RobotEra ima tudi skupni metaverzum, v katerem lahko uporabniki nabora sodelujejo različne dejavnosti, podobne športnim dejavnostim, koncertom in drugim tekmovalnim dogodkom. Prva stopnja predprodaje za TARO je zdaj v živo in je zelo hitro razprodana.Preverite pri RobotEra Predprodaja zdaj 1593949321392787459

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -