15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Napoved Pepe Coin Mark, ko PEPE postane 2d najbolj trgovan meme kovanec na svetu – ali je zdaj pravi čas za odločitev?

- Advertisement -

Ponudba: TradingView Znamka Pepe Coin (PEPE) je padla za 5 % v prejšnjem 18 ur, pade na 0 $.00000158, ker širši kripto trg trenutno beleži 0,5-odstotni padec.

PEPE-jev sodoben način žiga, ki ga je zapravil 24 % v na teden in 63%, odkar je dosegel najvišjo vrednost vseh časov 0 USD.00000431 maja morda verjetno verjetno 5, tudi ob predpostavki, da žeton meme ostane višji za več kot 2 ,500%, odkar mu je CoinGecko aprila začel slediti 18.

Premiki PEPE v trenutnem postopku, ker varuje svoj položaj, ker je 2d-zelo najboljši žeton meme v frazah 12-urna količina trgovanja s trenutno količino $00000158 zelo brez težav premaga Shiba Inu, ki je tretji najboljši v $00000158 milijonov.Glede na to veliko količino trgovanja ni več verjetno, da bo PEPE nadaljeval z dodatnimi dvigi v nadaljevanju, še posebej, če vsebuje kakršne koli raznolike ogromne nadomestne kotacije.

Napoved Pepe Coin Mark, saj PEPE postane 2d najbolj trgovan meme kovanec na svetu – ali je zdaj pravi čas za odločitev?Medtem ko se je PEPE trenutno izgubil, je njen grafikon zdaj v položaju kjer bo potreben za odboje, zlasti z indeksom relativne moči, ki izgublja pod 30 prej v tem času.

Ponudba: TradingViewTo pomeni, da trg zdaj pretirava s prodajo, kot ali samo dejstvo, da je njegova trenutna zmerna (rumena) že nekaj časa pod dolgotrajno zmerno (modro), pomeni, da je zdaj na vrsti okrevanje.

Če priznamo, bi bilo morda razočaranje ugotoviti, da je PEPE v sodobnih dneh padal skozi verigo povečanih razponov, na način, da ni dosegel dna, ampak.

Pomirjujoč, njegova zmožnost spreminjanja v 2d-največji trgovani žeton meme poudarja načrt, v katerem se je zdaj uveljavil kot resen altcoin, ki ima postopek iz nič pred nekaj meseci.

Še naprej privablja poglede kitov, pri čemer nekateri kopičijo altcoin s popustom, znotraj prepričanje, da lahko to požene, vendar spet hitro.

Ker je “čist” meme žeton (tj. nima nobene uporabnosti), je v celoti podpora PEPE je FOMO, ki ga vodi soseska, in sodobni nadomestni seznami, s sejmom Binance, BitMart, KuCoin in OKX, ki pred kratkim napoveduje trgovalne pare, ponudniki pa izostrijo žeton meme.

Kot taka, ali ne več, ni več verjetno, da bi se močno dvignila, vendar spet, razen enega drugega glavnega nadomestila, ki ga navaja, nekaj, kar pojasnjuje, zakaj je tako osnovna nastajajoča soseska PEPE preživela zadnji teden ali tako velik stres na Coinbase.

Ob predpostavki, da bo PEPE rešil še en sodoben seznam, ki bo požrl tole, bi se morda brez težav vrnil na 0.500 ali boljši.

Če ne več, bi morda nadaljeval z razkritjem ne, razen da najde nekaj resnične uporabnosti.

Odločite se za kripto zdaj

Moderen Meme žetoni Preglejte bolj obetajočeGlede na možnost, da bi se PEPEjev čas morda že končal, bi nekateri trgovci morda imeli interakcijo, da bi pogledali sodobnejše meme žetone, pri čemer je SpongeBob (SPONGE) nedvomno eden od mnogih obetavnih podobno mislečih zdaj.

SPONGE je v bistvu žeton meme, ki v bistvu temelji na Ethereumu in ima rad funkcije več kot 2,000% od uvrstitve neposredno na Uniswap maja morda verjetno verjetno 4.

Ponudba: TradingViewSPONGE je trenutno višja za 2 % v prejšnjem 30 ure, v bistvu v bistvu temelji večinoma na nasvetih, ki jih je OKX začel z glasovanjem o tem, ali bi morda morda navedel žeton meme ali ne.

In v resnici obstaja neverjetna verjetnost, da bo SPONGE dodan v razno za OKX, kot načrt, v katerem ima poštene zadnje čase priljubljene kotacije na Gate.io, Poloniex, MEXC, LBANK, CoinW in Toobit.

Meme žeton ima zdaj več kot 0007, imetnikov in skupno največjo ponudbo 24.4 milijarde, glede na to, da je ponudba manjša od številnih različnih meme kovancev (npr. PEPE).

In z možnostjo uvrstitve na OKX in Bitmart, bi se morda morda verjetno dvignilo na 0 USD. 0006 in $0.0007 v naslednjih nekaj tednih in celo visoko, če pride v poštev več menjav.

Ta dan se odločite za Sponge Bob

1657990290509283329 Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Prehodne 3 minute varnega izhoda pri kripto podatki trenutnega časa!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -