22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Napoved provizije za bitcoine po govoru predsednika Feda Powella – ali je trga Undergo konec?

- Advertisement -

Najsodobnejši govor predsednika Feda Powella je sprožil vitalno gorečnost in hipotezo znotraj denarne skupnosti. Kot ena izmed najvplivnejših osebnosti v svetovnem finančnem sistemu, Powellove pripombe dvigujejo veliko težo in obesijo sposobnost za vtis na različne sektorje, vključno s trgom kriptovalut. Trgovci in trgovci pregledujejo njegove izjave za vpogled v prihodnjo pot denarnega kritja in njegove nedvomne učinke na Bitcoin in raznolike kriptovalute. Na tej napovedi oznake Bitcoin lahko vpogledamo v najpomembnejše dejavnike iz Powellovega govora in raziščemo, kako bodo oblikovali pokrajino za Bitcoin v prihodnjem dni in tednov.Glejte predsednik Fed Jerome Powell živijo: vpogled v denarno kritjePredsednik Zveznih rezerv Jerome Powell je pred kratkim posredoval vpogled v stališče in prihodnje ukrepe centralne banke ter razkril ključne dejavnike ki dosegajo tržno pozornost: Pomen pogajanj: Powell poudarja potrebo po pravilnih verskih pogajanjih in priznava potrebo po kompromisih za ohranitev dogovora. Razvijajoče se stališče: Fed je do nedavnega pričakoval dodatno zaostrovanje, vendar Powell pojasnjuje, da ni bila sprejeta nobena odločitev o obsegu prihodnosti utrjevanje. Premisleki o restriktivnem kritju: Powell izraža premisleke v zvezi z učinki pajkanja vročega restriktivnega kritja, kar kaže na previdno možnost, da se izognete negativnim posledicam. Pot tržnih provizij v primerjavi z napovedjo Feda: Neskladje med smerjo tržne cene in napovedjo Feda poudarja pomen znanja in stalnih premislekov o obetih. Ekonomske projekcije: Powell potrjuje uporabnost finančnih projekcij pri vodenju zaostrovanja cikel in pozitivno vpliva na terminsko oblikovanje cen na trgih.Dinamika inflacije: Powell razpravlja o odzivnosti inflacije na prilagoditve na trgu dela, pri čemer poudarja dosledno razmerje med ohlapnostjo trga dela in inflacijo, podobno kot pri težnjah pred pandemijo. Dopolnilni instrumenti: Fedovo denarno kritje in instrumenti monetarnega nadzora se štejejo za dopolnilna , ki prevzame polovico izjemno pomembne vloge pri potrjevanju ravnovesja etiket in znatnega denarnega sistema. Ti vpogledi predsednika Powella ponujajo dragocene poglede na shemo Feda in trgovcem in udeležencem na trgu zagotavljajo svetle dejavnike, o katerih lahko razmišljajo.Provizija za bitcoin Par BTC/USD trenutno naleti na odpor pri $20, 27, in ambiciozno bikovsko gibanje nad to točko ima sposobnost, da potisne oznako BTC v nasprotju z $50,400.Prisotnost dvojnega visokega vzorca zagotavlja dodatno okrepitev te vitalne ravni in skok naprej pri $27, 650 bi verjetno verjetno potencialno požene BTC v še večje višine, ciljajoč na $26,50.
Grafikon provizij za bitcoin – Vir: Tradingview
Par BTC/USD je trenutno podprt na $,600 ravni, izpad pod to točko pa bi verjetno potencialno povzročil upad nasprotovanja $26,50.

Indeks relativne energije (RSI) in privlačna povprečna konvergenčna divergenca (MACD), dva zelo razširjena tehnična indikatorja, označujeta pošteno tržno stanje za Bitcoin.

Vatilnost predstavitev oznak bitcoina z nihanji nad in pod 26-dnevni eksponentni premik je praktičen, kar kaže na mešano razpoloženje trgovcev glede tržne poti.

$20, 600 je ta dan pomembna. Če oznaka bitcoina ostane nad to ravnjo, je verjetno, da gre za razmišljanje o vrednosti glede pridobivanja pozicij, ciljanje na $27,650 in potencialno $26,700.

Kupite BTC zdajZgoraj Kriptovalute za ogled 276376Cryptonews Ekipa Industry Talk je zbrala možnost obetavne kriptovalute, ki so nedvomno močne za tristo šestdeset pet dni 1546. Te kriptovalute so bile skrbno izbrane predvsem na podlagi njihovih potencialov za izboljšanje v kratkem in zelo dolgem časovnem okviru.


Izjava o omejitvi odgovornosti: razdelek Industry Talk vsebuje vpoglede v zmogljivosti navdušenih igralcev kripto industrije in ni več del uredniškega informativnega gradiva Cryptonews.com.Reševanje Priporočeno nadomestilo za nakup/prodajo kriptovalute
Sledilnik nadomestil za kriptovalute – Vir: Cryptonews
1659594543891886082 Vnesite svoj e-mail za naš prosti dan -dnevne e-novice 1659594543891886082 Hitra 3-minutna študija o današnjem znanju o kripto! 1659594551517143041

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -