14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Napoved provizije za kovance BONGOCAT, ko kovanci narastejo za 1500 % v 24 urah – kaj se dogaja?

- Advertisement -

BONGOCAT Chart / Zagotovi: DEX InstrumentsBlagovna znamka nenavaden mačji meme kovanec se je v zaključku parabolično razvijal 14 ur, razstrelitev več kot 1,240%.

BONGOCAT je nekoč zapiral trgovanje sredi 0 $. 24s, skoraj približno 240x v primerjavi z začetno razčlenitvijo na neki stopnji v decentraliziranih izmenjavah v četrtek okoli 0 USD.00065.

BSC Chain-osnovan predvsem popolnoma meme kovanec pravi na svoji spletni strani, da ima en zemljevid; »doseči varno skupnost diamantnih delavcev, ki bodo vsi uspevali zaradi uspeha projekta«.

Pod pogojem, da bo kljub impresivni pumpi BONGOCAT-ov trg pokrovček je najbolj priročen okoli $240,000, verjetnost za ali celo 20 x funkcije, če meme kovanec še naprej dosega oprijem, se zdi kot pošten.

Znotraj začasnih, nič manj kot, določi napovedi bo prav tako pošten, zato bo bikovski.

BONGOCAT Da si na videz ti Po naključju si bo treba zapomniti tudi možnosti za razbremenitev – AiDoge (AI)Čeprav je BONGOCAT-ovo zgodnje označeno potovanje od njegovega začetka impresivno, obstaja zanesljiva verjetnost, da bo kriptožeton prenehal biti tako natančen pri vsakem drugem pump and dump, častiti toliko drugih meme kovancev prej kot it.

To je zato, ker projekt nima nobene stalne uporabnosti.

Kot odgovor na spletno mesto projekta bo šport od igre do razpada (P2E) očitno izdan ob koncu četrtega četrtletja 2023.

Toda projekt ne daje nič elementa o tem, kako bo ta šport deloval – mora domnevamo, da je načrt osredotočen, dokler ni potrjeno drugače.

Trgovci, ki iščejo kripto dragulj z mikroskopsko kapo, bodo prav tako pošteno zadržani kot bolj kot le redki razumejo projekte, ki se prepuščajo poštenemu kripto projektu, ki gradi posadko, z zakonitim primerom uporabe in načrtom.

Zgodnje vlaganje v predprodaji kriptožetonov je hitrost izjemno obetavnega spleta3, ki je začel up-Združene države so znova in znova potrdile, da so zagotovo eden najboljših načinov za ustvarjanje čezmernih donosov.

Toda obstaja toliko predprodajnih projektov, s katerimi lahko očarate.

Na srečo ekipa na Cryptonews.com porabi gostitelja časa prečesati po predprodajnem trgu, da bi dobili najboljše projekte.

In projekt, ki ga zdaj pošteno častijo, kot rezultat dejstva, združuje viralnost memov in umetne inteligence (AI) z dejanskim, varnim primerom uporabe, je AiDoge (AI).

Meme kovanec web3 sproži up-up gradi prijeten instrument za ustvarjanje memov in platformo družbenih medijev, ki ga poganja umetna inteligenca, in bi morda zelo učinkovito bil naslednji žeton, ki bo eksplodiral.

Meme-to-Assign with AiDoge – Prejmite v predprodaji zdajAiDoge gradi platformo, na kateri lahko uporabniki ustvarjajo meme z uporabo naprednih generativnih veščin AI, prej kot jih delijo s skupnostjo AiDoge ob javnem zidu platforme.

Ustvarjalci najbolj aktualnih memov bodo očitno nagrajeni z izvornim žetonom $AI AiDoge, ki je blizu tega AiDogeja uresničuje zamisel o »Meme-to-Assign« (M2E).

AiDoge je izvajal javno predprodajo svojega izvornega Žeton $AI za financiranje razvoja njegove platforme.

Trgovci bodo prav tako hitro prestopili, medtem ko bi morda lahko odmaknjeno zavarovali žeton , s predprodajo, ki se zdaj zapira, da bi bila razprodana.

Predprodaja AiDoge je nedolgo nazaj močno dvignila prejšnje $20.6 milijonov in lahko preneha, ko doseže $14.9 milijonov, ki bi jih morda zelo učinkovito udaril konec dneva.

Posvetujte se z AiDoge prav tukaj

16620208197556060171662020819755606017 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice 1662020819755606017

Kot trenutek 3 minute odkrijte nedavne kriptovalute!

1662020819755606017

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -