17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Napoved sledenja bitcoinu, ko se BTC dvigne za 2% od najsodobnejšega dna – pravi čas za sodelovanje?

- Advertisement -

Cena Bitcoina je dosegla znameniti skok za 2 % od svoje najbolj priljubljene hrbtne strani, kar je pripeljalo do hipoteze o optimalnem času za odločitev o kriptovaluti.

To gibanje navzgor je pritegnilo čast vlagateljev in trgovcev, ki, če smo resnici na ljubo, razmišljajo, ali je odlična priložnost za financiranje ali ne.

Najbolj priljubljeni skok v promet sproža vprašanja o funkcionalnosti dodatnih koristnih lastnosti in splošnem tržnem razpoloženju v zvezi z Bitcoinom.

V tej posodobitvi se lahko poglobimo v dejavnike, ki prispevajo k večji proizvodnji tega določenega imena, in analiziramo, ali je res pravi čas za odločitev o Bitcoinu ali ne.

BTC upada zaradi likvidacije BlockFi in izzivov platformeBitcoin se je soočil z velikanskim padcem za več kot 1,5 % po objavi BlockFi o njegovem zaprtju.

Slavna platforma za posojanje kripto je poskušala prodati svojo kripto platformo in približno 700, računov strank od januarja zaradi regulativnih izzivov.

Na žalost so bila njihova prizadevanja neuspešna, zaradi česar so novembra prejšnjega leta doživeli finančno katastrofo.

To je del vzorca, kjer so se raznolike kripto platforme, vključno s Terraform Labs, Three Arrows Capital, Alameda Overview in FTX exchange, dodatno soočale s težavami v najbolj priljubljenih časih.

Pojavijo se tržne špekulacije, ko Coinbase prenese znatne dele bitcoinov v anonimne denarnice Po podatkih Whale Alert, zloglasnega ponudnika spremljanja kriptovalut, so bili veliki deli bitcoinov nedavno preneseni iz Coinbase, vodilne kripto borze v ZDA, v denarnice v neznani lasti. Do teh prestopov je prišlo približno Pred urami.

Whale Alert je opazil dohodne transakcije Bitcoin v Coinbase iz dveh anonimnih denarnic pred padcem provizije. Poleg tega sta dve anonimni denarnici prenesli veliko količino Ethereuma (20,50 ETH vsak in vsak) v Coinbase.

Dejanski vpliv teh prenosov na imenovanega Bitcoina ostaja negotov. Druga možnost je, da je resno priznati, da imajo odlični ukrepi kriptovalut funkcionalnost za uvedbo nestanovitnosti trga. Trgovci in vlagatelji pozorno prikazujejo takšne transakcije, kot jih bodo izenačili z najbolj znanimi tržnimi premiki.

Prenosi Coinbase so dodatno zajeli Ethereum, ko sta bili odposlani dve anonimni denarnici 26,635 ETH vsak na platformo. To poudarja živahen projekt trgovanja na Coinbase in sodelovanje različnih kriptovalut na trgu.

Bitcoin TraceBitcoin se trenutno trguje po določeni vrednosti $50,635 in po dvodnevnem okrevanju je par BTC/USD v torek naletel na nekaj stresa, na katerega je vplivalo mešano razpoloženje, ki prevladuje na trgu.

poostri raven $19,800 na štiriurnem grafikonu, ki je prej deloval kot odpor, zdaj služi kot navidez prelomna raven za Bitcoin.

Ključni tehnični indikatorji, kot sta indeks relativne moči (RSI) in vključujoča zmerna konvergenčna divergenca (MACD), da trg prihaja v območje, ki je primerno za nakupovanje.

Če torej Bitcoinu uspe podpreti svojo lokacijo nad $20,800, bi verjetno obstajala ogromna verjetnost bikovskega odboja, osredotočena na $20,800 ali $26,50.

Bitcoin Trace Chart – Vir: TradingviewHudo je poudariti, da 19-dnevni eksponentni vključ Zmerno (EMA) služi kot znamenita ovira pri približno $27,50, kar nakazuje prevlado medvedjega razpoloženja na trgu.

Engage BTC Now

Visoko Kriptovalute za zaslišanje 1548 Skupina pri Cryptonews Substitute Talk je sestavila izbor kriptovalut z obetajočimi obeti za 114099. Te digitalne valute dosegajo raven najbolj znanih, ki jih je mogoče doseči tako v kratkem kot v daljšem časovnem obdobju.

Zavrnitev odgovornosti: članek Substitute Talk je del vpogledov igralcev kripto menjalnic in ni več del uvodnika filozofiraj Cryptonews.com.

Izberite najpreprostejšo sled za vključitev/promocijo kriptovaluteCryptocurrency Trace Tracker – Vir: Cryptonews Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Kratek 3-minutni pregled današnjih kripto podatkov!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -