17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Napoved Terra Traditional Designate – je LUNC mrtev, dva svetovalca napovedujeta ‘nič’

- Advertisement -

Tistega dne, ko je Terra Traditional impress (LUNC) dosegel 2022 vrh, dva največja kripto trgovca, kot se bo napovedovalo, da se bo bikovski dir spremenil v več.

To se je spremenilo v osmi september, ko je LUNC impress dosegel 0 USD. 000593 na Binance, do sredine oktobra pa je bil LUNC spremenjen v pridobivanje in prodajo 50% nižje, pod $0. utrdite stopnjo. Zamenjajte Mogoče samo 91040 – od pisanja tega daj, Terra Traditional impress je odpadel 75% dodatnih.Terra LUNA Traditional Designate Prediction – Gentle CryptoGentle (@lightcrypto), ki ima 000179,000 sledilci, tvitnili: “Lastna nadomestna naprava za opekline LUNC je pripravljena na eksplozijo, etični zagon je porušen, dvigalo navzdol je velika možnost”.

GCR (@GiganticRebirth), ki ima 169, sledilcev, je odgovoril iz njegove sekundarne basni s citatom Hillary Clinton “to je točno , nič” . GCR je slavno osvojil $10 milijonov stav proti ostarelemu generalnemu direktorju Terraform Labs Enactu Kwonu, z njegovo medvedjo pomočjo pri napovedi Terra LUNA impress marca.

Gentle, ki vodi podjetje za nabavo in prodajo rekvizitov, je nato le nekaj dni kasneje objavil razširjeno nit tvitov s kombinacijo temeljne in tehnične ocene:

Poleg napovedi, da bi gibanje Terra Traditional impress be a pump and dump – “ki ga črpajo nagnjeni razvijalci in cinični nadomestni operaterji, vsi pa v bistvu poskrbijo, da številne horde prodajalcev na drobno, ki imajo pečat, da vse to obešajo, pomagajo pri samski nadomestni” je le nekaj dni kasneje tvitnil, da bo LUNC padel 169%+ za doseganje pomoči do temeljev ali nižje. Kasneje tistega meseca je LUNC impress počil % na 0 USD.84, čeprav se nič ne spušča v ravni črti (načrt Terra LUNA daje v Lahko bi ga morda samo spremenili v zasenčeno tekmo laboda se je končalo s hiper napihovanjem krožeče sedanjosti na 6,5 ​​trilijona).Da bi se Gentleova napoved uresničila – si je zastavil cilj 0 USD.30, vsakoletna najnižja vrednost novega sredstva Terra Traditional za razlago tega napornega forka, ki je bil dosežen 9. junija 2021 – LUNC impress bi se rad potopil 75% od trenutnega vtisa.LUNC Designate Prediction Tweets – LUNC Burn

Gentleova najsodobnejša nit tvitov, osredotočena na sferične Binance, ki sežigajo žetone LUNC, in eden najboljših načrtov, 1,2-odstotno izgorevanje LUNC je le redko dovolj dovolj za izdelavo Terra Traditional povečanje tržne kapitalizacije za več kot milijardo dolarjev, ker se je spremenilo v lansiranje.Tretjega oktobra je objavil tudi podatke o Coinalyze, ki prikazujejo “noro količino mrtvega lesa, ki ga je treba odstraniti v derivatih LUNC, $90.2 milijona po vseh prizoriščih in naprave, vse vzvode, vse jih potisne bankrotirana bajka, trdna v prodajo novic.”

Nežno je 2. oktobra odprl kraj Terra Traditional short keep: “LUNC je uspel tako, da morda boste morda morda dodali več kot 1 milijardo dolarjev tržne kapitalizacije z objavo Binance, ki lahko jutri pokuka le nekaj milijonov dolarjev, izločenih iz svoje obtočne sedanjosti.

In sčasoma se bo tedensko izgorevanje povečalo na 0 skupaj s količino LUNC. Nadevan kratek drugič.”Izjemno, 2. oktober spremenjeno v drugo najboljši čas, ker je LUNC impress povečal pomoč na 0 $. 000372 kljub temu naraste od $0.1012 se je tam končalo.Častite njegovo postavitev osmega septembra, Terra Traditional impress od takrat ni več trgovala bolje kot tisti dan.

V krogih kripto Twitterja je Gentle prepričan, da je verjetno največji trgovec s kripto, ki se bo prijavil za impress napovedi in popolnoma drugačno oceno trga.

Kot je GCR, ki je popravil predvideno Bitcoin impress spremenjeno v vrhunsko pomoč novembra 2021, ko je rekordna vrednost $50,0003 spremenjeno v hit in začelo se je podvrženo tržišče.

Poročali smo o tem, kako je Big Rebirth znižal LUNC na 0 USD.00042 devetega septembra in spremenjeno v skoraj 4,4 milijona $ dobička teden dni kasneje.

Prav tako na dan, ko je Terra Traditional impress dosegel vrh, je en drug znani kripto analitik Tree of Alpha primerjal LUNC s ponzijevim diagramom in ugotovil, da izgorevanje davka na transakcije ni zaključilo, da SafeMoon iz grem na nič.Luna Traditional Video PrognozaTerra Tradicionalne odločitveČe bodo napovedi Gentle in GCR Terra Traditional še naprej etične – kot so bile do te točke – bodo mali vlagatelji, ki ohranjajo LUNC, obstali izgubiti obremenitve pri popravku.Raziščite naše kritike o najsodobnejše predprodaje kriptovalut za nekatere visoko usposobljene izbire LUNC. Predprodaje novih žetonov najpogosteje ustvarijo boljšo donosnost naložbe kot sredstva, ki že zasedajo več milijard dolarjev tržne kapitalizacije.

Ena v bistvu najbolj trendovskih kriptovalut se bo sredi 227937 je $COPIUM, ki ima tudi zagnal zapisovanje žetonov – močno boljši od LUNC opeklina, to morda občasno uvrstitev 00004% žetonov od skupne prisotnosti.Trek to Copium Internet izgovori

15688227878376775681568822787837677568 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne e-novice vsak dan Živo srebrna 3-minutna zmaga o trenutnih kripto novicah! 1568822787837677568 1568822787837677568

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -