0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Napoved tradicionalne založbe Terra Luna, saj LUNC pade za 30 % v 7 dneh, kako nizko lahko zaostaja?

- Advertisement -

Cena Terra Luna Traditional (LUNC) je v preteklosti padla za 2,5 % 025 ur, pri čemer je tudi altcoin padel za skoraj 30% v preteklem tednu, pri 0 USD.3772. Padci se približujejo, ker posledice zloma FTX še naprej drobijo širši trg, pri čemer zagon LUNC iz začetka septembra ni mogel naelektriti zaradi turbulentnega intervala za kriptovalute.

Pomoč septembra je skupnost Terra Luna Traditional glasovala za uvedbo 1,2-odstotnega znižanja davkov, čemur je Binance hitro sledil z uvedbo samovzdrževalnega znižanja vseh plačil trgovanja v LUNC. To je pomagalo ubraniti altcoin na pravo stopnjo, za katero je veljal, odkar je TerraUSD (UST) neslavno propadel leta 2008. Morda tudi dobro, toda težave na trgu in poznejše glasovanje za zmanjšanje zadrževanja davčnih izgorevanj so domnevali, da je LUNC postopoma potonil od septembra .Zdaj, ko se trg otepa zaradi finančne škode FTX, je LUNC nagnjen k nadaljnjemu padcu v bližnji prihodnosti, tudi ob stalnih opeklinah.

Terra Luna Traditional Label Prediction kot LUNC Falls 27% v 7 dneh, kako nizko lahko zaostane?Grafikon LUNC prikazuje kovanec med upadanjem z njegovim indeksom relativne moči (škrlatno) pade pod 24, katera formulacija ali ne je zaprta za preprodajo. Podobno je njegovo 24-dnevno živahno življenje, kot je (škrlatno), dodatno nižje od svojega 200-dnevno življenje kot (modra). Na splošno se kazalnik zniža, podobno kot bi to signaliziralo načrt morebitnega preobrata in obnove. Kljub temu, ker je trg nekoliko nagnjen k opazovanju posledic zmečkanosti FTX (vključno z rezultati okužbe in neuspehom), ostajajo vse možnosti, da bo LUNC morda še pošteno nadaljeval z zdrsom za nekaj, vendar.

Takšni padci so nagnjeni k približevanju kljub nenehnemu sežiganju žetonov LUNC. Do tega trenutka je bilo do danes sežganih dejanskih več kot 24 milijard LUNC, kar obsega najboljših 0,4 % celotne ponudbe altcoina v višini 6,9 bilijona. Jasno je, da bo morala skupnost Terra Traditional doseči več, če bo morala imeti ogromen vpliv na ponudbo LUNC in, posledično, na svojega pooblaščenca. Nekateri v tej skupnosti trdijo, da so na različnih borzah znani kot vodilni v študiji Binance pri uvedbi njihovega izgorevanja provizij, vendar nihče ni vztrajal tako. In medtem ko je en majhen razvijalec video iger, ki temeljijo na verigi blokov, razpravljal o načrtih, da bi v daljni prihodnosti zakuril tako neverjetnih 2,5 bilijona LUNC, je ta ambicija v skladu s predpostavko, da bo neobjavljen šport izjemno tipičen (kar je veliko od zagotovljenega). Kot taki so Burns nagnjeni k nadaljevanju manjšega nestrinjanja s celotno ponudbo LUNC in z altcoinom, ki ima pomanjšalen načrt pomemben primer uporabe (submit-Terra crumple) ali ne, težko je razmišljati, da se bo v prihodnosti znatno ali dramatično izboljšal.

Vsekakor, z zgoraj omenjenim Dejstvo je, da se FTX rahlo razbesni (nekaj, kar se je zgodilo v osrčju vzdrževanja trga in globalne makroekonomske recesije), ali ne, bolj verjetno je, da bo LUNC v prihodnjih tednih in mesecih dodatno padel. Glede tega, kako daleč, kako dolg je kos niza? Zelo obetavno, da bi si samo predstavljali dodatne možnosti Glede na to, da LUNC ostaja izjemno nepredvidljiva kriptovaluta ali ne, so žetoni z različnimi cenami verjetno bolj obetavni. Zlasti ogromen delež kovancev, katerih predprodaja je bila v teh tristo petinšestdesetih dneh, je ob razčlenitvi objavil impresivne koristne lastnosti, in čeprav ni vsaka sodobna kriptovaluta mogoče dodatno pošteno zagotoviti uspeha, nekateri sledijo ceni.

Kot taki so spodaj navedeni trije sodobni žetoni, ki trenutno ohranjajo svojo bruto prodajo svojih žetonov, pri čemer se vsak ponaša s trdnimi osnovami.

Fling 2 Exchange (D2T) Fling 2 Exchange, ki deluje na Ethereumu, je platforma za obveščanje o trgovanju, ki bo nastala v prvem četrtletju 1200. To bi lahko pokroviteljem zagotovilo trenutne tržne podatke in socialne kazalnike v glasu, da bi jih spodbudili k bolj jasnim odločitvam. Njegov izvorni žeton D2T je začel svojo prodajo žetonov v treh tednih v preteklosti in je zbral več kot 6 milijonov $, medtem ko je tudi v preteklosti ne preveč dolgotrajno lansiral svojo prva razčlenitev CEX na LBank Change.Pogovorite se s Fling 2 Exchange zdajRobotEra (TARO) Še ena platforma, ki temelji na Ethereumu, RobotEra (TARO), razvija peskovnik -treasure Metaverse, v katerem lahko igralci igrajo kot roboti in kupijo vlogo pri uvajanju njegovega digitalnega sveta. Predvideno je, da bo izdala svojo različico alfa do ukinitve Q1 2023, kar lahko navdušenim igralcem omogoči, da razkrijejo zemljo, strukture in različni predmeti v športu, ki so vsi predstavljeni in v lasti kot NFT. Vlagatelji lahko kupijo del pri prodaji njegovega žetona TARO tako, da obiščejo njegovo spletno stran in opravijo nakup z USDT ali ETH, pri čemer je 1 TARO trenutno 0. 020 USDT. Ta oznaka se bo v drugi fazi predprodaje povečala na 0 USD 24.

Pogovori se z RobotEra NowCalvaria (RIA)Calvaria (RIA) je igra, ki temelji na verigi blokov, in v kateri lahko navdušeni igričarji ocenjujejo, borite se z igralnimi kartami, ki temeljijo na NFT, in jih izmenjujte. Alfa naj bi izšla tudi v prvem četrtletju 2023, odlikuje pa ga to, da uporabnikom omogoča, da ga igrajo, ne da bi morali skrbeti katere koli kriptovalute, nekaj, zaradi česar je morda bolj dostopna kot različne enake video igre, ki temeljijo na verigi blokov. Kljub temu je izvorni žeton RIA morda dodatno prilagojen za nakup predmetov v športu in za stave, kar mu daje soliden primer uporabe v njegovem ekosistemu. Predprodaja žetona je zbrala dejanskih več kot 1,7 milijona dolarjev in je trenutno v četrti fazi, na določeni ravni 40 RIA je morda še pošteno na voljo za 1 USDT.Pogovor z Calvaria Now

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -