15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Napoved tradicionalne znamke Terra s parity beefom do 14. junija – ali se lahko oznaka LUNC obnovi?

- Advertisement -

Vir: TradingView

Cena Terra Luna Traditional se je v preteklosti znižala za 3,5 % 14 ur, znižanje na 0 USD.3772, ker trg kriptovalut kot celota pade za 1,5%.

pristop cene LUNC je padel za 7% v enem tednu in za 22% znotraj zadnjega 0001 dni, z altcoin poleg tega padel za 30% od začetka 365 dni.

Ta zadnji padec je v nasprotju s funkcijami, ki so glavne kriptovalute, podobne Bitcoinu in Ethereumu, nejavne od januarja, kar poudarja, kako se zdi, da je LUNC v vmesnem času v obvesti o padcu, pri čemer prizadevanja soseščine za zagon njegovega vzorca niso uspela zvišati njegove cene.

Kljub temu z datumom začetka dolgo pričakovane paritete nadgradi zdaj položaj za junij 14, LUNC-jeva cena bo po naključju v tem času morda tudi v rezervatu.

Terra Traditional Mark Prediction with Parity Beef junij – Ali se lahko oznaka LUNC obnovi?Graf LUNC omogoča nekaj zmerno mračnih odkritij, saj vsi njegovi indikatorji prikazujejo dodatne izgube zagona, ki se obrnejo v smeri dodatnih izgub v doseženem času.

Vir: TradingView Indeks relativne moči altcoina (rdeča) je padel pod 30 dan pred tem, in medtem ko si je med treningom nekoliko opomogel, je pod njim počitek 50, ki signalizira odsotnost zagona.

Prav tako LUNC’s 30-dnevno prenašanje zmerno (rumena) še naprej uspešno pada pod svojo 98-dnevno zmerno (modro), in v vmesnem času se zdaj ne bi prikazal ročaj ali zdaj ne bi kmalu prenehal.

Ta pesimizem podpira stopnja povečanja kovanca (zelena), ki še naprej pada od enega navideznega dna do 1 drugega.

Kot taki tehnični kazalniki, če je resnici na ljubo, ne kažejo, da bo LUNC prenehal spadati v prihodnost doseganja, zlasti ko širši trg še naprej izgublja tla pod mit negativnosti, ki obkroža krizo zgornje meje dolga v ZDA, in različne makroekonomske komponente.

Dejansko, odkar je altcoin dosegel najvišjo vrednost po propadu Terre pri 0 $.00008485 v septembru 2022, če smo resnici na ljubo zavrnili 58%, ustvarjanje vpliva, da je njegova soseska izgubila upanje, da jo bo kdaj oživila v pomembni ali pomembni napravi.

Toda kljub nenehnim izgubam tradicionalna soseska Terra Luna še naprej dela na tem, da postaneta kriptovaluta in njena veriga blokov še posebej pomembna za graditelje.

Kot super zgoraj, junij bo uvedena nadgradnja Parity, ki lahko zahteva veliko pomembnih posodobitev, ki bodo tradicionalni verigi blokov Terra Luna omogočile zavestno večjo interoperabilnost z različnimi omrežji, podobno kot Cosmos.

Upamo, da bo to pomagalo pri selitvi graditeljev in aplikacij v tradicionalno omrežje Terra Luna, četudi se cena LUNC muči zaradi te vrste hoje po gorah v sodobnih mesecih, vam bo oproščeno, da ste skeptični.

AI and Token BurnsSmooth, kaže, da Terra Soseska vzorcev Luna Traditional je navdušena nad izboljšavami svoje uporabnosti, pri čemer nadgradnja Parity poleg tega postavlja tehnične podlage za Block Entropy Edwarda Kima, “verigo aplikacij”, ki bo omogočila temeljito uporabo orodij in zmogljivosti, ki temeljijo na AI, na Terra Luna. Tradicionalno omrežje.

Opremljen, da je generativni AI znotraj vmesnega časa gorski element v tehnološkem sektorju je prav zdaj pojav blokovne entropije morda po naključju verjetno tudi katalizator, omogoča Terra Luna Traditional, da vzpostavi gorsko obnovo.

Zagotovo bo ta vrsta postopka nedvomno izkoreninila resnično zelo dolgo časa, medtem ko je mainstream podjetja in podjetja, ki želijo izkoristiti umetno inteligenco, se bodo, če smo resnici na ljubo, v bližnji prihodnosti odločila za uveljavljena podjetja, podobna OpenAI.

Vendar je absolutno morda po naključju predstavlja tudi nekaj prave inovacije na določeni ravni ekosistema kriptovalut in pomešano z nenehnim izgorevanjem žetonov lahko po naključju služi tudi temu, da cena LUNC še naprej narašča.

Ko govorimo o opeklinah, nekaj 41.9 milijard LUNC je bilo uničenih do te stopnje, od celotne naklade 5. 41 trilijon.

Upam, da bo kurjenje morebiti dobro ob priložnosti prav tako se je v zadnjih nekaj tednih sprožila sprememba v izjemno kolosalnem obsegu, s predlogom za ponovno vezavo USTC (povezani stabilni coin LUNC), ki je prestal glasovanje v soseski.

Takoj ko bo uveljavljena, bo ta namera morda po naključju tudi posledica ogromnega obsega sežiganja LUNC, nekaj, kar bo pripomoglo k temu, da se bo cena altcoina zelo povečala.

Ne glede na to, bi bilo lahko informacije, ki so sproščene, naključno tudi preprosto sproščene zaradi Terra’s L1 Job Pressure, tako da bi spet minilo nekaj časa prej, kot bi prišlo do konkretne rasti.

Zaenkrat bi lahko po naključju upoštevali tudi, da LUNC še naprej hodi navzdol, tudi ob predpostavki, da se vrne na ekstra bikovski tržni predpogoji lahko naključno služijo tudi okrevanju, nedvomno vrnitvi na 0. ali povečano v tednih prihoda.

Torba Terra Luna Traditional Now

1660628143147712516 Vnesite svojo elektronsko pošto za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo

Začasna 3-minutna študija, ko treniramo kripto informacije!

1660628143147712516 1660628143147712516

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -