24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Napoved vstopnic XRP kot zaključek tožbe se približuje – ali lahko XRP leta 2023 doseže 10 USD?

- Advertisement -

XRP morda verjetno povzroči večji zlom. Vir: Trading WatchXRP, kriptovaluta, ki poganja mednarodni na sredstva osredotočen decentraliziran protokol verige blokov plasti 1 XRP Ledger, ki ga je nekoč ustvarilo ameriško fintech podjetje Ripple, se še naprej konsolidira pokonci severno od svojega 200-Day Transfering Moderate, ker sem se naučil trdnega rdečega mesa nad to ključno stopnjo zaključnega tedna.

Toda XRP ostaja ujet znotraj agresiven padajoči trend, ki je v igri od sredine aprila, kar pomeni, da so napovedi oznake, zaprte za časovni okvir, precej nizke.

uporabljen XRP/USD zapiranje altering prstov na sredini $0.28s, skoraj % ta mesec in navzdol sferično 28% od marca visoko v $0.58 življenju.

Ponovni test Razen če se kriptovaluta lahko oddalji od najnovejšega padajočega trenda -Day Transferring Moderate izgleda po vsej verjetnosti in potencialno celo zlom pod njim.

To lahko celo odpre vrata ponovnemu preizkusu marčevskih najnižjih vrednosti 0 $. 15 s.

Toda glede na to, da so širši trgi kriptovalut v ponedeljek nekoliko pridobili na moči – bitcoin se je nekoč zapiral za več kot 2 % – nevarnosti bikovskega preboja za XRP naraščajo.

Če bi bil XRP včasih v položaju, da bi prejel podporo severno od svojega 60-dnevni prenos Zmerno zaprt na $0. 2023 in zaprt nad zadnjim padajočega trenda (ki potrjuje preboj), kriptovaluta, ki morda verjetno odpre vrata vrvežu, podpira letne najvišje vrednosti ali ne več nižje od najvišjih vrednosti sredi aprila v 0 $.42 živeti.

Napoved vstopnic XRP kot pristop k zaključku tožbeEden od katalizatorjev za porast XRP je lahko zaključek ali govorice o zaključku nenehnega dejanskega boja med Komisijo za vrednostne papirje in zamenjavo ZDA (SEC) in Ripplom.

SEC je decembra tožil podporo Ripple 1788 zaradi domnevne zbrati 1,3 milijarde dolarjev z izdajo XRP kot vrednostnega papirja, kar Ripple zanika.

Fintech podjetje, ki je ustvarilo XRP Ledger, trdi, da je XRP blago.

XRP je marca povečal podporo zaradi optimizma, da je Ripple odločen, da napravo zapre v svoji tožbi s SEC.

Medtem ko se je večina te črpalke od takrat odvila, je sodba okrožja rešila Analiso Torress glede dolgotrajne tožbe, ki jo je pričakovala hitro.

Izvršni direktor Rippla Brad Garlinghouse je v nedavnem intervjuju za CNBC objavil, da meni, da bo tožba po vsej verjetnosti rešena v načelni polovici 2022, kar pomeni potencialno v naslednjih dveh mesecih.

Kakršni koli znaki, da Torress morda domnevno vlada v želji po Ripplu ali da bi SEC morda resnično želel rešiti z Ripple, lahko morda vodijo do kritične zaustavitve časovnega okvira za XRP, kar bi zelo po vsej verjetnosti natisnite nove najvišje vrednosti za leto nad 0 USD.58.

Ali lahko XRP doseže $ v 4350?Tudi kot zanesljiva sodba ali tožba SEC bi bila nedvomno močan zanesljiv katalizator za XRP in bi po vsej verjetnosti opazila, da se bo kriptovaluta izkazala za eno najbolj poučni izvajalci v kriptovaluti, ki živijo letos, več kot x dobiček do zadetka $ na žeton za letos je lahko zelo optimistična napoved.

To je zato, ker se zdi, da bikovski trg na širših kripto trgih biti kot umirjen biti v povojih.Nekateri makro predpogoji so razmere, ki bodo izboljšale to leto, z obrestno mero Feda za gorsko pohodništvo Toda kriptovalute, kot je Ripple, morda morda celo vztrajajo, da počakajo nekaj let in na dodatne fiat znižanje vrednosti forexa (z novimi cikli rezanja obrestne mere in likvidnostnimi injekcijami) za objavo x pridobi iz najnovejših obsegov.

XRP (XRP) in Blue-chip Crypto Conceivable izbrana za krajo Medtem ko se bodo modre kriptovalute v prihodnjih mesecih in letih predvidoma začele učinkovito izumljati, bi morali trgovci mirno alternativno nenehno iskati diverzifikacijo svojih kriptovalut.

En naložbeni postopek z visoko nevarnostjo in visokim donosom, ki bi ga nekateri trgovci morda res radi ohranili v mislih, je navduševanje nad predprodajo kriptovalut.

To je dosežek, s katerim si trgovci zaslužijo žetone kriptoprojektov, ki se uveljavljajo na nov način, da pomagajo pri financiranju svojega vzorca.

Ti žetoni so le približno stalno opremljeni z zelo nizkimi provizijami in morda obstaja dolga zgodovina predprodaj, ki prinašajo obsežne eksponentne dobičke prvim trgovcem.

Mnogi od teh projektov ohranjajo odlične ekipe, ki jih umirjajo, ter odlično domišljijo in predvidevanje za vodenje inovativne kripto programske opreme/platforme.

Če lahko vlagatelj vzpostavi takšne projekte, je grožnja/nagrada njegove predprodajne naložbe zelo dejanska.

Ekipa delavcev pri Cryptonews porabi vrsto časa za prečesavanje predprodajnih projektov, da pomaga trgovcem.

Tukaj je seznam 15 tega, kar projekt šteje za poučne predprodaje kriptovalut od 2023.

Zavrnitev odgovornosti: Industrija se osredotoča na vpogled v formulo za dodelitev navdušenih igralcev kripto industrije in ni več dodeljena uredništvu Cryptonews.com.

275643 Vnesite svojo elektronsko pošto za našo brezplačno vsakodnevno objavo

Prehodne 3 minute branja o današnjih kripto podatkih!

275644

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -