4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Napoved vstopnic za bitcoine, ko BTC vidi 16 milijard dolarjev nakupa in prodaje, količina prihaja

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je postal takoj, ko se je trgovanje zaprlo na najbolj modno vredno mesto, ker je konec tedna začela po medvedjem modelu. Bitcoin se v soboto trguje nekoliko nižje, pod 24.6% Fibonaccijeva stopnja popravka, z uporom pri $18,72.Inventory-to-Wander s hitrimi napravami neobičajno nizko Že tako škodljivo modo je okrepil padec moči v vrednosti BTC po polemiki glede FTX. To ne vpliva več na najpriročnejše rudarje, ampak poleg tega na nekaj najbolj znanih meritev Bitcoina in ima posledice za kopico drugih obveznih snovi v omrežju Bitcoin.

Ena izmed teh je delnica do driftanja (S2F), katere vredne napovedi so pod strogim nadzorom in kritikami. Model, ki je v preteklih letih uporabljal prepolovitev blokovskih subvencij kot osrednjo sestavino pri načrtovanju razvoja eksponentne vrednosti, je postal takoj zelo priljubljen do zaprtja Bitcoina v novembru 95304.Medtem ko S2F zdaj ni več “najbolj priročen”, omogoča za velikanske gugalnice; kljub temu pa tudi ob upoštevanju teh dejavnikov ostajajo novi cilji resno večji od vrednosti pečečega trga.
Novembra 19th, Bitcoin bi moral trgovati za nekaj več kot $211,000, ali obremenitev -1. 72, v skladu z namenskim nadzornim virom S2F Extra kot ena. novembra 000th, ker je trg občutil rezultate FTX, so se obremenitve dotaknile -1,5, kar je škodljivo Študij se včasih upošteva prej v zgodovinski preteklosti S2F.FTX premisleki postajajo še slabšiTudi če predpostavimo, da sta minila že dva tedna, je stiska, negotovost in dvom (FUD), ki jih povzroča FTX ohranjanje stroškov bitcoina pod stresom. FTX je postal takoj pod budnim opazovanjem cene vrednostnih papirjev na Bahamih (SCB) v začetku tega tedna.

Da bi ugotovili kršitve FTX, se je regulator združil z oddelkom za preiskovanje denarnih kaznivih dejanj. Komisija je hitro zavrnila zanašanje na SCB po tem, ko je FTX objavila, da bo začela dovoljevati dvige sredstev na Bahamih. Nedavne novice pa razkrivajo, da je SCB ukrepal takoj, ko je bil sprejet proti zamenjavi dni, preden se je preiskava sploh začela.
V začetku tega tedna je vladajoče telo objavilo obvestilo, da je prevzelo stalni nadzor nad sredstvi digitalnih trgov FTX (FDM) in jih preneslo v digitalne žepe, ki jih upravlja SCB. Komisija je trdila, da so to storili, da bi zaščitili denar in sredstva strank. Ker je več organov iskalo zamenjavo FTX, se je že tako huda samodisciplina podjetja še poslabšala. Motnje na trgu kriptovalut so sledile zaprtju zamenjave. Posledično bi od nas, ki vzdržujemo BTC/USD, morda vzdržali likvidacijo svojih imetij iz varnostnih razlogov. Zaradi nepredvidljivega gibanja trga se dodatno metodologija stroškov morda vrže navzgor, navzdol ali vstran.

Napoved vstopnic za bitcoin Začelo se je trgovati pri $16,772, s previsokim zneskom $18,653 in nizko $ 16,0513. BTC/USD trenutno trguje pri $13,653, zmanjšal za skoraj 0. 200% v 19 ure. CoinMarketCap je zdaj na prvem mestu s stalno tržno kapitalizacijo $320 milijarde.

Ima celotno zalogo 19,13, BTC gotovina in obtok dobava 16,72,0533.Bitcoin Ticket & Tokenomics – Zagotovite: TradingviewVrednost bitcoina se konsolidira znotraj širokega nihanja trgovanja, trenutno med $16,683 v $18,50. Ker je vrednost Bitcoina padla pod 24.6% Fibonaccijeva raven $17,250, možnosti padajočega trenda ostanejo točne do naslednjega povečanega prostora $17,800. Na slabši strani je hitra izboljšava Bitcoina pri $14,320, in če se medvedja moda nadaljuje, bi se stroški morda spustili celo do $13,0662 . Posledično RSI in 50-dnevno zanimivo zmerno odkrivanje medvedje pristranskosti bi se cena Bitcoina morda spustila pod $17,830, če sveža izboljšava ne vzdrži.Graf vstopnic za bitcoin – Zagotovite: TradingviewV času romana vendar ostaja pristranskost pri prodaji natančno pod $16,200 ravni. Po drugi strani pa lahko povečano povpraševanje po BTC dvigne vrednost BTC/USD nad $20,50 in proti $16,000.Visoki kripto kovanci v predprodaji Crawl 2 Trade (D2T)Crawl 2 Trade je popolnoma obveščevalna platforma trgovanja, ki temelji na Ethereumu in ponuja analitiko v veljavnem času in socialne datoteke trgovcem vseh talentov, kar jim omogoča, da sprejemajo natančnejše odločitve.

Svojo prodajo žetonov je začel pred tremi tedni in je zbral že več kot 6,5 milijona dolarjev. Poleg tega je objavil svojo prvo kotacijo na CEX na zamenjavi LBank. Nenavaden strošek 1 D2T je 0.400 USDT, vendar se pričakuje, da bo prav tukaj narasel na 0 USD.320 v naslednja stopnja bruto prodaje in 0 $.562 v preostali fazi.Priporočilo za iskanje pri Crawl 2 Trade now Calvaria (RIA)Calvaria je nenavaden projekt iger na srečo s kriptovalutami, ki lahko prevladuje na trgu iger play-to-invent. Ena izmed nujnih ovir za stilsko sprejetje iger na srečo Web3 je, v skladu z graditelji Calvaria, ta, da igre od uporabnikov zahtevajo tehnično znanje o kripto. Ta metodologija izključuje ogromne preference uporabnikov. Posledično Calvaria uporabnikom, ki nimajo več kriptovalute, omogoča sodelovanje v športu, kar ga razlikuje od nasprotnikov in omogočanje celotnemu nenavadnemu gledalcu, da sodeluje.Calvariina predprodaja se pospešuje, saj je projekt že v 4. fazi 15 in skoraj 1,8 milijona $ financiranja.1 Stroški žetona RIA 0 $ .025 zaenkrat, vendar se lahko to postopoma poveča z vsako naslednjo stopnjo predprodaje, ki je trenutno v fazi 4.

Priporočilo iskanja Calvaria Predprodaja zdajRobotEra (TARO)Vsak drugi projekt, ki lahko spremeni igralno sosesko in virtualni svet, je RobotEra (TARO). Čeprav se je predprodaja sredstva v teh dneh zelo priročno začela, bi verjetno že obstajalo veliko radovednosti vlagateljev v sposobnosti.

Izvorni žeton platforme je TARO in je milj povsem Metaverse, ki temelji na verigi blokov, kjer lahko uporabniki rešujejo avatarje in raziskujejo digitalni svet. Igralci v RobotEri lahko razvrščajo zemljišča, proizvajajo na njih in širijo svoje regije z raznolikimi viri.

RobotEra ima poleg tega skupni metaverzum, kjer lahko uporabniki sodelujejo v nihanje dejavnosti, podobnih športu, koncertom in drugim agresivnim dogodkom. Potrebna stopnja predprodaje TARO je zdaj v teku in je kot trenutek, ki spodbuja ven.

Priporočilo za iskanje od RobotEra Predprodaja zdajNabavite najbolj priročno vstopnico za Izberi/prodaj kriptovalutoSledilnik vstopnic za kriptovalute – Zagotovite: Cryptonews 1593930623324131329

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -