17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Napoved vstopnic za bitcoine, ko neposredno rudarjenje bitcoinov doseže sodobno najvišjo vrednost vseh časov – prevzem BTC na poti navzgor?

- Advertisement -

Ker nastavitev rudarjenja bitcoinov doseže nezaslišano visoko vrednost, postane usmeritev pozornosti kriptovalute v prihodnosti v središču pozornosti . Naraščajoča kompleksnost rudarskih operacij kaže na veliko omrežja in povečano radovednost glede Bitcoina. Ker se rudarjenje spreminja v vedno večjo izbiro, ki ni več enostavna, prosimo za iskanje dejstev iz: Ali je ta vzpon v nastavitvi predhodnik navideznega vzpona navzgor Prevzem bitcoina? Ker drugi ljudje in institucije vsebujejo BTC, bi njegova provizija in tržna dejstva morda lahko omajala kritično povečanje. Pri tej napovedi upoštevanja Bitcoina se poglobimo v korelacijo med vzpostavitvijo rudarjenja in sprejetjem ter raziskujemo možnosti za vzpon Bitcoina.

Neposredno rudarjenje bitcoinov dosega sodobno najvišjo vrednost vseh časov, kar nakazuje naraščajočo konkurenčnost omrežja Stopnja nastavitve rudarjenja bitcoina je v četrtek dosegla nezaslišan mejnik, saj se je povečala za 3. 22% . Ta indikator meri stopnjo truda, ki je potrebna rudarjem za potrditev transakcij znotraj bloka, večja nastavitev pa prikaže povečane konkurente v rudarskem okolju. Najnovejša prilagoditev je nastavitev rudarjenja postavila na 45.55 bilijon na vrhuncu bloka 731,254, odboj od 1. 45% upad prejšnje prilagoditve maja morda verjetno poleg tega preprosto 4. Ker so dodatni rudarji polovica omrežja, se nastavitev rudarjenja seveda poveča, kar vpliva na njihovo dobičkonosnost, ki je skrbno povezana s pozornostjo Bitcoin arene . Ta naraščajoča moda v nastavitvi rudarjenja je skrbno povezana z dvigom hashrate, merila računalniške vitalnosti, ki se uporablja za rudarjenje, ki trenutno znaša približno 368.5 exahashes na 2., od 350.8 exahashes on May morda predvidoma samo 4, na datoteke z Blockchain.com.Tedenski upad zahtevkov za brezposelnost v ZDA, kljubovanje Zaskrbljenost zaradi recesije na trgu dela Prednost drugih ljudi, ki vlagajo prošnje za začetne negativne ugodnosti za brezposelnost zmanjšano za 18,, da bi dosegli desezonirano vsoto 254,15 v tednu, ki se konča z majem, morda predvidoma bolj enostavno 000. Ta temeljni padec v bistvu označuje največji padec od novembra 22, 1544. Ekonomisti, ki jih je anketiral Reuters, so napovedali 242, zahtevki za enako dolžino.Bitcoin vstopnica piskajoča pozornost na Bitcoin je $24,731, in njegov obseg trgovanja v finalu 24 ur je doseglo $. 3 milijarde. Včeraj je Bitcoin doživel padec za približno 2. 45%. Ima visoko situacijo na CoinMarketCap s tržno kapitalizacijo $517 milijard. Sedanje Bitcoina v obtoku je 18,377,237 Denar BTC, od večine 24,000,15 BTC denar.Bitcoin Ticket Prediction; Tehnični obetiV času trajanja seje v ZDA se je Bitcoin soočil z najbolj kritično oviro s pomočjo $22,400 in nad njo ni prekinil. Posledično je njegova pozornost doživela zanimiv padec in dosegla naslednjo stopnjo povečanja pri $22,400. V štiriurnem časovnem okviru bomo lahko opazovali medvedje vzorce svečnikov, kar kaže na prevlado prodajalcev, ki so na voljo na trgu.

Tehnični indikatorji, podobni RSI in MACD, so trenutno v območju padanja. Poleg tega je pozornost Bitcoina padla pod 55-dnevno zabavno zmerno, ki zdaj deluje kot velik odpor sferičnih $45,731.

Bitcoin Ticket Chart – Ponudba: TradingviewNavzgor , če Bitcoinu uspe prekiniti nad $27, 377, bo ciljal na naslednjo stopnjo povečanja pri $24,15. Izhajajoč iz tega dejstva, je bistveno upoštevati $22,500 previdno, saj bo odločilen preboj nad njim sprožil bikovski zagon proti uporu pri $20,49. Če Bitcoin uspešno preseže to stopnjo, bo naredil načrt za naslednjo stopnjo odpornosti sferični $27,500.Zaželi si BTC zdajZgoraj 15 Kriptovalute za razmišljanje 2023Cryptonews Industry Talk o skupini je kurirala seznam obetavnih kriptovalut za 1544, ki navidezno močno protestirajo. Te kriptovalute kažejo kritične potenciale za povečanje v vsakem pristopu in veliko prihodnost.

Zavrnitev odgovornosti: The Industry Talk about half vidiki vpogledov navdušenih igralcev kriptotrgovine in niso več del uredniškega tečaja Cryptonews.com.

Pridobite najboljšo vstopnico za željo/promocijo kriptovaluteSledilnik vstopnic za kriptovalute – Ponudba: Kriptonovice 1659291842343497751

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -