12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home NFT Napoved založbe Cardano kot On-Chain Recordsdata prikazuje projekt Mammoth Whale – kakšno obliko poznajo?

Napoved založbe Cardano kot On-Chain Recordsdata prikazuje projekt Mammoth Whale – kakšno obliko poznajo?

0
Napoved založbe Cardano kot On-Chain Recordsdata prikazuje projekt Mammoth Whale – kakšno obliko poznajo?

Cardano (ADA). Ponudba: AdobeCardano (ADA), kriptovaluta, ki poganja verigo blokov Cardano, ki omogoča učinkovito vzdrževanje pogodb, je bil takoj, ko sem zaprl menjavo prstov okoli 0 $. 30 na žeton, kar je okoli 4 % na dan med širšim dvigom kriptovalut, kljub temu pa so ga dvignili dokončni podatki v zvezi s fiziko vzorca Cardano delavcev, ki predajajo novo nadgradnjo omrežja.

Ta načrt ADA/USD je okoli % v primerjavi z njegovo najbolj novo ceno pod 0 USD. najnižje vrednosti, natisnjene ob koncu zaključnega tedna, med visokimi strahovi na trgu kriptovalut v zvezi z vplivom, ki ga lahko po naključju verjetno povzroči denarna kriza v ZDA. Vendar je ADA tiho padel za približno 7,5 % v primerjavi z njegovimi najbolj novimi najvišjimi vrednostmi, ki so 0 $. 30 po zavrnitvi testa svojega 200-dnevnega zahtevnega zmernega.

Medtem ko to zdaj ni tehnično določilo za prvo ceno, so podatki v verigi še posebej optimistični, zlasti zato, ker razkrijejo dvig potrebe po »kitih«, ki opravljajo transakcije v verigi blokov Cardano. Natančneje, v skladu z grafikonom, ki ga deli @ali_charts, potreba po transakcijah ADA, ki presegajo $60, v omrežju Cardano je v potisku navzgor.

Po @ali_charts, “ta vzorec kaže na vse večjo angažiranost institucionalnih trgovcev in kitov ADA, ki nežno opuščajo svoje rešitve financiranja”.

Kakšno obliko poznajo kiti?Povišan kit svetuje o Veriga blokov Cardano je po naključju lahko povezana z izboljšanjem razvoja znotraj Cardanovega ekosistema decentraliziranih financ (DeFi). Široko sprejet Cardanov vplivnež @cardano_whale najbolj nova deljena dokončna statistika v zvezi z napredkom v Cardanovem TVL.

Za »ADA Whale«, nadomestno zaklenjeno ceno (TVL) – tj. denominiran v USD bodite pozorni na kriptovalute, zaklenjene v učinkovito varovanih pogodbah na verigi blokov Cardano – narašča 20% iz meseca v mesec. Če se bo ta cena nadaljevala in bo ADA okreval, bo do konca leta pomagal doseči najvišje vrednosti vseh časov, bo Cardano morda imel TVL v višini približno 3 milijard dolarjev.

»To ni element, ampak odpreti @axotrade, @GeniusyieldO, @TeddySwap, @yamfore, @SpectrumLabs_, nove vire @liqwidfinance,« je slavila psevdonimna legenda Twitterja. Cardano “bo naslednja velika želja med 5 najboljših ekosistemov DeFi z obsežno sosesko, neumno,” so priznali.

Predvidevanje oznake – Kje sledi za ADA?Naredi močnejši obrnjeni odpor v $0.34 condo, ki prav tako približno sovpada z 60-Day Challenging Moderate bo po naključju morda še naprej omejil rast ADA v prihodnji prihodnosti, pri čemer naj bi kriptovaluta molčala v padajočem trendu od februarskih najvišjih vrednosti pri 0 USD. 42 stanovanje. Ker pa nakupovanje zaradi stresa narašča na širšem trgu kriptovalut in Bitcoin in Ether dosegata nove večmesečne najvišje vrednosti, je videti razkošno v najpreprostejši temi časa, dokler ADA ne začne prav tako pritiskati kritično višje.

Razbitina nad prej omenjenim rezistenčnim stanovanjem okoli $0.35 in 200 DMA bi odprl vrata ponovnemu preizkusu padajočega trenda, ki bi povezal najvišje vrednosti, ki bi vaš skupni načrt podali roko do konca junija. Razbitina zgoraj in letni vrhovi bi nato odprli vrata izvedljivemu dvigu proti zapiranju poletnih vrhov v 0 $. 70 stanovanje, doplačilo 37 % višje od večine novih ponudb.