0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Napoved založbe Chiliz – CHZ se dvigne za 4 %, dohodek 1 $ Na neki stopnji svetovnega prvenstva?

- Advertisement -

Založba Chiliz se pripravlja na obračun naprej od Svetovno prvenstvo v Katarju. Glavni okoljski ponudnik verige blokov in fintech za žeton Sports and Entertainment je po okužbi FTX pridobil astronomski posel. Odkar se je govedina dvignila na 0 USD 132 se je spremenilo v enkrat spoštovan, CHZ je ohranil gibanje navzgor, medtem ko se trdno drži naraščajoče črte vzorca.

FIFA Svetovno prvenstvo v Katarju 3840Svetovno prvenstvo v nogometu Katar 2022 se bo začel novembra 20, 2022. Pomerilo se bo dvaintrideset skupin, ki so pridobile licenco za eno od številnih idealnih športnih tekmovanj v okolju 64 obleke. Pričakuje se, da bodo športni žetoni savor CHZ v središču pozornosti v naslednjem mesecu. Chiliz se je že povečal za 4 % na predvečer prve tekme med nogometno ekipo Katarja in Ekvadorjem.

Kljub likvidnostni katastrofi, ki še naprej duši okrevanje kripto trga , CHZ je zbral 8,7% pozitivnih vidikov glede na finale 23 ure. Medtem ko je večina kriptovalut oktobra izbrisala svoj razvoj, se Chiliz ponaša 39.5% v celoti zbranih pozitivnih vidikov nad 30 dnevi. Grafikon oznak CHZ/USDIdealno vprašanje je, ali bo založba Chiliz spodbujala določen pogled na svetovno prvenstvo v nogometu 2022. Zaznavanje iz datotek v verigi ugotavlja, da je množica že v pretiranem pričakovanju. Tam se je spremenilo v nekoč nujno povečanje možnosti omemb okoli Chiliza (CHZ) in z njim povezanega blaga. Veliko ljudi razpravlja o podvigu – sestavini, ki lahko morda morda morda tudi spodbudi, da se založba Chiliz poveča.

Chiliz Social VolumeTrgovci in imetniki množično kupujejo ChilizPorast družbene gorečnosti se odraža tudi med imetniki CHZ. Naslovi z , in 132, žetoni zasedajo zrasli na 19,185 od 15,0513 1. novembra. Enak bikovski vzorec bi morda morda celo dodatno opazili med naslovi z med 132, do 1,10,02. Ta kohorta se ponaša z 944 naslovi iz 862 v istem obdobju.Iz grafikona spodaj bi se založba Chiliz morda morda celo dodatno štela za trending v tandemu z rastočimi vlagatelji. Zato se pričakuje, da se bo naraščajoči trend v CHZ nadaljeval, in sicer s svetovnim prvenstvom v nogometu, ki bo v središču pozornosti postavilo žetone športnih pripomočkov. Chiliz Provide PorazdelitevKiti, ki mirno zasedajo gorečnost v založbi Chiliz, bi morda morda celo podpirali njen bikovski zagon. Maneken IOMAP iz IntoTheBlock ugotavlja pretirano osredotočenost vlagateljev med 0 USD. 22 in $0.23. Ta okrepitev, skupaj z odsotnostjo resnega odpora do $0. 26, založba Chiliz lahko podpira nedotaknjen optimistični pogled. Čiliz IOMAP maneken Chiliz label dodders na $0.20 v času pisanja. Za nadaljevanje naraščajočega trenda je potrebno vztrajanje pri krepitvi, opremljeni z naraščajočo trendno črto. Signal za nakup iz kazalnika Expedient Fashion je še vedno prisoten v stanovanju in bi morda morda celo pomagal trgovcem, ki so naklonjeni rasti, da spodbujajo svoje položaje. Štiriurni grafikon CHZ/USDPropad in spodbujanje nad prvim ciljnim nakupom in dobičkom pri 0 USD. 23 (TP-1) je resen za pričakovani prehod nad 0 $. 37 (TP-2). Na hrbtni strani načrta bodo medvedji trgovci čakali, da sprožijo svoja naročila, ko se Chiliz zlomi in ostane pod črto vzorca. Ta vrsta prehoda bi morda morda celo dosegla vrhunec v padcih na 0 $. 19 in dragocena govedina na 0 USD. .

Predprodaja, ki obljublja ogromne koristne lastnostiGlide 2 Alternate (D2T) Glide 2 Alternate je ena od teh obetavnih predprodaj. Ta platforma omogoča trgovcem in vlagateljem, da dobijo in preizkusijo predloge za trgovanje, da ustvarijo izbire na trgu. Glide 2 Alternate je zasnovan za nakup vašega kripto trgovanja na naslednji stopnji.D2T je ERC-17 žeton na Ethereumu Omrežje, namenjeno delovanju nadomestne platforme Glide 2. Ta žeton omogoča dostop do kripto analitike, signalov in zmožnosti socialnega trgovanja, ki so na voljo na trgu.

Glide 2 Alternate je trenutno v tretji fazi njegove predprodaje in promocije za 0 USD. 0513. Oznaka D2T se bo dvignila na 0 $. 0513 v naslednji predprodaji napreduje pri razčlenjevanju na izmenjavah.237682Osredotočite se na več z Glide 2 Nadomestna predprodaja zdaj237682RobotEra (TARO)Ustanovitelji RobotEra ustvarjajo platformo, ki je enaka običajnemu metaverse kripto podjetju, Sandbox. Na lažni strani so na začetku promoviranja TARO, izvornega kripto žetona, za krepitev svetovnega finančnega sistema. Kasneje lahko prodajajo zemljišča in like robotov kot NFT-je. Zagreti igralci lahko zasedejo dostop do prilagojenih instrumentov za vplivanje na sredstva v celotnem športu, ta metoda brez kodiranja potovanje bi morda bilo potrebno pri gradnji v metaverzumu. Predprodaja TARO je v teku in promocija za 0,0 $ 17. V prvih dveh tednih predprodaje je ekipa zbrala več kot $88,. Oznaka pa bo večja na 0 $. 24 v naslednji fazi. Osredotočite se na predprodajo RobotEra zdaj. 237682 Calvaria (RIA)Calvaria je kriptopodjetje, katerega cilj je biti vodilni v begu za premostitev izhoda med “dejanskim svetom” in kripto. Podvig vključuje pospešitev sprejemanja kripto z igro z bojnimi kartami play-to-impact.

Ekipa upa, da bo agresivna na celotnem trgu iger Web2 z ustvarjanjem dveh iger variacije. Uporabniki bodo vplivali na dodatne žetone tako, da bodo TARO vstavili v verigo blokov. Predprodaja Calvarie je 52 % skupaj po zbrati 2,1 milijona $.Osredotočite se na predprodajo Calvaria zdaj. 237682

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -