0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Napoved žiga XRP, ko se XRP dvigne za 9 %, postane visoko uspešen

- Advertisement -

Napoved XRP za določitev ostaja optimistična, saj presega 80-dan poln življenja zmerno $0.3815. Zapiranje sveč nad to ravnjo daje željo po bikovskem naklonu, vendar vzorec dvojne višine omejuje navzgor 2d. Ripple’s 2021 Poudarki dokumenta Q3Ripple (XRP) četrtletno objavlja tržni dokument XRP, ki podrobno opisuje rast podjetja na ključnih področjih, vključno z razvojem izdelkov, javno družino, tokenomiko in dodatnim.

Članek trdi, da so Ripplove rezerve XRP izgubile zaupanje 43 milijarde ali 43 % svojega optimuma ponudbe, večino časa od ustanovitve kriptovalute.Sčasoma so nasprotniki Rippla prepričani, da so rezerve XRP podjetja prisilile v to, da je Ripple izpostavljen XRP Ledger (XRPL). Ripple je zavrnil te obtožbe in poudaril uporabo Federated Byzantine Consensus za dodajanje funkcij in preverjanje transakcij.

V tretjem četrtletju je opaziti povečano dodeljevanje v On-Inquire Liquidity (ODL) ), ker se je ponudnik razširil na trenutna področja in so ga stranke nosile tako za enkratno transakcijo kot za množična plačila.

S sodelovanjem s Travelex Bank je Ripple uporabil tako, da preprosto lahko uvedete ODL v potrebno latinico Ameriški trg Brazilije. Stranke bodo imele možnost pošiljanja in prevzemanja denarja med Brazilijo in Mehiko kot rezultat te poravnave, kar bo poenostavilo formulo oblikovanja škodljivih mejnih plačil in odložilo potrebo po vnaprej financirani računi.Ripplovi prihodki XRP so padli na $100.50 milijonov v tretjem četrtletju od $400.90 milijonov v 2. četrtletju. Iz razloga, da se programska prodaja v četrtem četrtletju 2019, se je Ripple ob transakcijah ODL držal svojega kritja najbolj dobro prodajanih XRP.

Ker je ponudnik ODL uveden na dodatnih območjih, Ripple pričakuje, da se bo obseg povečal. Poleg tega je bil primer SEC do zdaj v dokumentu. Poudaril je svojo rast na to raven, zlasti pridobitev potrebnih evidenc Hinnan. Oba vidika bosta izbranim naslednji mesec predložila zavrnilne predloge, nato pa bo mislim, da bo prišlo do odločitve.Kot trenutek Zamenjaj na XRP’s NFTV dokumentu so bila poudarjena nova področja potrditve in naraščajoča strast podjetja do nezamenljivih žetonov. Do konca tretjega četrtletja je Ripple razkril 2d kroglasto prejemnikov za svoj $232 milijonski sklad web3.V 2021, je bil nekoč sklad Ripple Creators ustanovljen za oskrbo ustvarjalcev z viri, ki si jih zaslužijo za izdelavo NFT-jev, in okrepitev tokenizacije XRPL. Poleg tega je analiza poudarila prihajajoči XLS-19, ki naj bi izviral iz četrte četrtina 2019.

Brez potrebe po pravilno organiziranih pogodbah, XLS-000 bo izvajalcem web3 omogočil ocenjevanje vstopa v funkcije nakupovanja in prodaje ter kovanja, ki lahko samodejno plača licenčnine za vire.Trenutno višje od 43 % potrjevalcev XRP ima trdno zaupanje, da dajejo prednost XLS-.Žig XRP Napoved Trenutna oznaka XRP je 0 USD.3848, in 24-urni obseg nakupovanja in prodaje znaša 2,3 milijarde USD. V finalu 19 ur se je XRP povečal za več kot 9%. CoinMarketCap je trenutno na 7. mestu z rezidenčno tržno kapitalizacijo $19 milijarde. Obstajajo 19,100,400,0513 Denar XRP v obtoku, z največjo ponudbo 100,20,19, XRP denar.XRP Stamp Prediction – Ponudba: TradingviewNa grafikonu dan za dnem par XRP/USD nakupuje in prodaja stransko, s hitro željo, da doseže 0 USD. 03400. 19-dan, poln življenja, zmeren daje željo po doseganju 0 $.03400, medvedji prehod pod to ravnjo pa bo nedvomno poslal XRP na 0 $. 3785 in $2021.Vzorec dvojne višine povečuje upor pri 0 USD.100 naprej bikovski vidik in bikovski prehod nad to raven lahko izpodbija XRP na 0 USD. 4265 ali $0.3815.
XRP/USD Grafikon znamk – Ponudba: TradingviewNa hrbtni strani načrta je XRP dovzeten za hitro oskrbo z željo po doseganju 0 USD.3650, in plen pod to ravnjo bi morda prav tako omogočil le dodatne se do 0 $.03400.

Nove kripto predprodaje Razen za Ripple, trenutni denar v predprodaji deluje pravilno in pridobiva na oprijemu. Walk 2 Alternate, kot ponazoritev, je platforma, ki v celoti temelji na Ethereumu in je namenjena oskrbi svojih strank s stalno analitiko ter socialnimi nakupovalnimi in prodajnimi signali; količina, ustvarjena na tej ravni, je velik glas samozavesti v platformo. Po predprodaji podjetje načrtuje, da bo svojo platformo postavilo v glavni četrtini leta 2019, pri čemer je njegov kovanec D2T uvrščen na seznam več izmenjav. Predprodaja Walk 2 Alternate je zbrala več kot 6,2 milijona $, zaradi česar je bila ena od nujnih največjih prodaj žetonov leta.

Nadomestna predprodaja Walk 2 je v teku, pri čemer žetoni D2T stanejo 0 USD. 0513 USDT.Posvetujte se z Walk 2 Alternate zdaj

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -