4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Napoved znaka Shiba Inu – Ali lahko SHIB Salvage izboljša 50 % od tukaj?

- Advertisement -

Oznaka Shiba Inu je le odprava tesnega medvedjega primeža sredi nenehne drame FTX. Meme kovanec s temo psov ostaja zagotovo različen, skupaj s širšimi kripto trgi. Zaenkrat so oči uprte v potencial Shiba Inuja, da brani toughen pri 0 $ .400, prenos nagnjen k tlakovanju dizajna za 50% dvig proti severu.Binance napoveduje sklad za obnovo poslovanjaBinance, največja zamenjava po obsegu trgovanja iz dneva v dan, verjame, da kljub negativnemu upoštevanju, ki ga trenutno prejema kriptoindustrija, obstaja upanje za živahno prihodnost, če se deležniki zavežejo izgradnji in ohranjanju njenega statusa. Iz tega razloga je Changpeng Zhao (CZ), izvršni direktor Binance, obnovil upanje za industrijo z ustanovitvijo sklada za obnovo, ki ga lahko izkoristijo kripto podjetja, ki se borijo s sago FTX.

V koraku s CZ bo prenos pomagal “izrezati nadaljnje kaskadne stranske učinke FTX.” Sklad bo zanimiv za “pobude, ki so lahko v vsakem drugem primeru trdne, vendar v likvidnostni katastrofi.” Binance je odprl sklad za raznovrstne trdne korporacije z zadostnim kapitalom, da bi predstavljale polovico celotnega kapitala in spodbudile podjetja v težavah na že izumrlem trgu.

Po objavi je trg v prehodno obrnjeno zeleno, Bitcoin skoči na $17,109 v ponedeljek, tudi ob predpostavki, da se je od takrat umaknilo in si izmenjuje dlani po $15,969 v torek. Drugo največje kripto sredstvo, Ethereum, se je vrnilo na 1 USD, 284, podkrepljeno z odločno gesto CZ-ja. ETH zdaj trguje pri 1 USD, 109 v času pisanja.Shiba Inu Leto prekinitve znaka Rally bi morda dobro morda tudi na potiZdi se, da se znamka Shiba Inu približuje repu, ki je prekinil samoizklop, ki ga povzroča FTX, z najvišjih sferičnih $0.00001800. Kovanec meme konsolidira sferične $0. 800 po odskoku od pomembnega utrjevanja pri 0 $. 800 – pregledano prvič po juniju 00001512. Indeks usmerjenega gibanja (DMI) razkrije, da je medvedji stres umirjen, kljub temu, da se je oznaka Shiba Inu vrnila na 0 $. 800. Kazalnik -DI (v modri barvi) pod metodologijo +DI (v rjavi barvi), da lahko tudi stroški padejo nižje.

dnevni grafikon SHIBUSD | TradingviewPo drugi strani pa je stohastični oscilator izjemno preprodan pri 19.056. Kot tak se pričakuje netrajen odboj – in to pojasnjuje najbolj moderen prenos iz toughen na najbolj modno tržno znamko SHIB pri 0 USD. 00000918.Poleg tega vpogled v informacije v verigi odkrije, da je Shiba Inu znotraj območje interakcije, s pritiskom vlagateljev, da kupijo padec, ki je ta teden nagnjen k zmanjšanju oprijema. Maneken tržne vrednosti realizirane vrednosti (MVRV) prihodek/izguba podjetja Santiment velja na -12.14, kateri je precej nižja od implicitne črte pri 1. MVRV sledi razmerju prihodkov ali izgube imetnikov SHIB tako, da oceni vrednost, pri kateri so žetoni, ki jih podpirajo, idealni preselili s svojim najbolj modnim tržnim znakom. Običajno vlagatelji ustvarjajo zdaj ne končne pozicije v izgubah; želijo počakati vsaj do točke preloma.Če se najbolj modni zagon obdrži, lahko biki tudi idealno spodbudijo znamko Shiba Inu na severu, s prihodki predvidoma pri 0 $. 00001000 (TP-1), 0 $ .00001000 (TP-2), in $0.00001800 (TP-3). Shiba Inu MVRV | SantimentShiba Inu Network Express je kljub padajočemu trendu ostal na strehi. Iz spodnjega grafikona je razločljivost dan za dnem aktivnih naslovov, ki izvajajo transakcije po protokolu, narasla na mesečno presežek 12,363 novembra 15, več od 4, 39 2. novembra. Shiba Inu Dan za dnem aktivni nasloviShiba Inu znamka se nagiba k povečanju, ko se njeno omrežje Express dvigne. Skoki v tej meritvi v verigi pomenijo, da so špekulacije o bikovskem prenosu v marko pretirane med udeleženci na trgu, ki jih privlači SHIB.

Whales Back a Shiba Inu Sign RallyAnekdota Whalestats, platforme za sledenje ekspresnim kripto kitom, kaže, da so velikanski vlagatelji izjemno optimistični glede Shiba Inu. The quit 5, kiti imajo $76 milijonska vrednost žetonov SHIB. Poleg tega je SHIB postal med številnimi najbolj aktivnimi veličastnimi pogodbami med številnimi odstopi 1, 11 Imetniki ETH nad idealom 24 ure. Zaradi tega se zanimanje vlagateljev povečuje kljub zlomu trga. Trgovci po naključju vzamejo nazaj cenejši SHIB, da sestavijo svoje torbe pred prenosom nad 0 USD na koncu žrebanja. 00001000 in še prej kot prekinitev leta.Shiba Inu izbere obetajoče velike dobičkeZasnova FTX je močno vplivala na kriptoindustrijo. Nekateri svetujejo, da je razkrila regulativne vrzeli, ki bi jih bilo treba za živahno, trajnostno prihodnost izravnati. Zdaj se pričakuje obnova, ne v celoti za Shiba Inu, ampak za celoten trg. Potem pa, kot je v ponedeljek dejal Binance’s CZ, je to morda dolgotrajno kripto hladno ozračje.

Kljub temu lahko goreči vlagatelji diverzificirajo svoje portfelje s prihajajočimi kripto pobudami z trdne osnove. Nekateri žetoni, lansirani v 00001512, bodite zadovoljni Tamadoge, zbrali so se za več kot 1, 00000830% po zmagovalni predprodaji in razčlenitvi na borzah.

Naslednje pobude na vrsti in trenutno v fazi predprodaje so Run 2 Trade, RobotEra in Calvaria.

Run 2 Trade (D2T)Run 2 Trade je vrhunska platforma za kripto analitiko in družabno trgovanje, ki jo naredi bolj nezapleteno za vlagatelji načrtujejo premišljene izbire z uporabo uporabnih tržnih informacij. V središču ekosistema Run 2 Trade je D2T – ERC-17 žeton, zgrajen na verigi blokov Ethereum.Odpoklic na mind Run 2 Trade kot terminal vse-v-enem loči vlagatelje, ki rešujejo vstop do trdnih in učinkovito časovno usklajenih tržnih informacij za preučevanje predlogov trgovanja, kar jim omogoča, da porabijo nazaj sodobne alternative, ki so na voljo na trgu.

D2T trenutno prodaja za 0.284 USDT, vendar bo ta znamka višja kot 0. 400 USDT v naslednji fazi predprodaje.Iščite priporočilo od Run 2 Trade Predprodaja zdaj.1592155671021391873RobotEra (TARO)RobotEra je vodenje, osredotočeno na Metaverse, ki lahko gosti različne vire, ki tvorijo del njegovega sveta . TARO je ERC-20, ki napaja ta ogromen ekosistem. Delovna sila dirigenta je specializirana za prodajo TARO za vleko notranjega svetovnega gospodarstva, stranke pa bodo kmalu imele priložnost kupiti zemljišča, robotske like in dodatke v izumu NFT.

Primeri uporabe TARO se razlikujejo od transakcij znotraj sveta do raznolikih nakupov vstopnic za dogodke in iger. Avatar dejanske osebe znotraj območja je lahko robotski NFT, stranke pa bodo imele možnost ustvariti vire na svojih lastnostih.

Poleg tega obstaja igra, ločeni navdušeni igralci lahko naredijo dejavnike območja; tako lahko obstaja veliko možnosti, da naredimo TARO, enakovreden izvajanju raznolikih pobud znotraj metaverzuma RobotEra.

Priporočilo iskanja RobotEra Predprodaja zdaj1592155671021391873IMPT IMPT, zgrajen na verigi blokov Ethereum PoS, je tržnica ogljikovih dobropisov, kjer lahko ločene stranke naredijo in zamenjajo popolne izravnave ogljika, ki temeljijo na NFT, ki jih je mogoče dobiti tudi z iskanjem z veliko ločljivostjo eco-superior prodajnih mest. Ker so ogljikovi krediti zdaj tokenizirani kot NFT, jih je očitno treba prilagoditi še posebej pregledno, kar pomaga odpraviti precej pomislekov, katerih reševanje je predhodno pestilo trg ogljika.

Predprodaja IMPT je zbrala skoraj $13 milijonov približno tedne po začetku, zaradi česar je to ena od mnogih najbolj dolgo uveljavljenih bruto kriptoprodaj.

Priporočilo za iskanje pri IMPT Predprodaja zdaj 1592155671021391873

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -