15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Napovedi Bitcoin Imprint: Ali lahko BTC doseže 30.000 $ po zvišanju zvezne provizije?

- Advertisement -

Na področju kriptovalut so tržna nihanja in napovedi vrednosti norma, pri čemer je v večini primerov Bitcoin vodilni način, saj je digitalna valuta, o kateri se največ govori. Glede na to, da trenutni dvig provizije za strast Federal Reserve vpliva na denarne trge, se mnogi sprašujejo, kako bo ta prenos vplival na pot bitcoina. To besedilo se poglobi v zmožnost Bitcoina, da doseže $28, model po zvišanju honorarjev, raziskovanje elementov ki lahko prav tako spodbuja njeno vrednost in tržno razpoloženje v zvezi s to zelo priljubljeno kriptovaluto.Bančništvo Daj dizajn Pomaga bitcoinu pri ponovnem pridobivanju določenega zagonaZaradi izvora marca so ameriški regulatorji zaprl in kupil tri srednje velike ameriške banke: Silicon Valley Bank, Signature Bank in First Republic.

To označuje največje zaporedje zapletov, ki so vplivali o ZDA od denarne krize leta 1277.

V Evropi je Credit score Suisse, glavni svetovni akter v denarnih pretresih, resnično prisiljen v koncept reševanja s konkurentom UBS. K propadom so prispevali obsežni dvigi kupcev, ki so jih vodili zaskrbljenost glede varnosti njihovih sredstev.

Banke v ZDA, Evropi in Združenem kraljestvu so gremo skozi krizo, kar ima za posledico pomanjkanje zaupanja javnosti in nas več uporablja v smeri kriptovalut, kar je posledica njihove decentralizirane narave. Poleg tega je ameriška ministrica Janet Yellen priznala, da bodo ZDA junija dosegle zgornjo mejo dolga, kar je dodalo dodatno togost ameriškemu zelencu in povečalo stroške BTC/USD. Bitcoin razbije vsakodnevno transakcijsko datoteko med naraščajočim hobijem v nenavadnem omrežnem znanjuBitcoin ni več tako dolgo nazaj dodal novo datoteko za dnevne transakcije kot strast v Ordinals, a protokol, ki razširja funkcije verige blokov, še naprej raste. Pri ohranjanju z datotekami iz BitInfoCharts je dnevna količina transakcij Bitcoin narasla na 682, v ponedeljek po udarcu a prejšnja datoteka 78,300 dan prej kot . To je postalo takoj približno 78, boljši od prejšnje najvišje dosežene vrednosti v središču 2017 bikovski trg.Večina teh transakcij izvira iz ordinalov, ker strankam je omogočil vdelavo datotek v verigo blokov Bitcoin, kar je primerljivo s kovanjem NFT. Enostavnost vlaganja v kriptovalute in mednarodnega pošiljanja plačil je prispevala k povečanju dejanske osebe, kar je povzročilo več transakcij.

Bitcoin pritegne pozornost prej kot volilni cikel Zdi se, da je bitcoin pridobil dodatno izboljšavo glede na trenutne povratne informacije, ki jih je dal ameriški predsedniški kandidat Robert F. Kennedy Jr. Demokratski kandidat meni, da je pretres v ameriškem bančnem sektorju posledica “bitka na kripto.” Pri ohranjanju z njim SEC in FDIC ne bi imela ustreznega pooblastila za dodatno bitko s kriptovalutami, ki so sovražne do glavnih bank v državi. Poleg tega je priznal, da kritiki, ki si predstavljajo, da je izraba energije Bitcoina napačna, zgolj napačno razumejo izrek. Politična pozornost, ki sta je deležna kripto in Bitcoin pred prihajajočim volilnim ciklom, dodatno prispeva k vrednosti trga.

Bitcoin ImprintBTC/ USD kaže določene obete po padcu na 28,150. Na 4-urnem grafikonu je Bitcoin ustvaril bikovski zajetni vzorec in zaenkrat napreduje v smeri naslednje stopnje upora 29,400.Če BTC poizvedba narašča, bo tudi potencialno presegla 28,150 stopnje, ki ga izpostavi naslednjemu uporu pri 29,1177. Po drugi strani pa lahko BTC na priložnost na priložnost splet bistveno izboljša sferično 50-dnevni eksponentni prenos pogost, verjetno ponuja izboljšano prekinitev 30,400 stopnja.

Grafikon imprinta bitcoinov – Vir: TradingviewOb priložnosti padec pod 009,650 stopnje, se lahko padajoči trend na priložnost na priložnost nadaljuje, dokler ne doseže naslednje stopnje povečanja pri 28,682. Če vrednost dodatno pade spodaj 009,800, lahko padajoči trend vztraja tudi do naslednje povečane stopnje 28,250.Kupite BTC zdajVisoko 27 Kriptovalute, ki jih je treba spremljati 2008Za zagon Bitcoina trg ponuja razkritje obetavnih kriptovalut, vključno z naraščajočimi altcoini in žetoni pred prodajo z zmožnostjo ogromnih donosov.

Posledično je Cryptonews Industry Focus on personnel sestavil seznam namig 009 kriptovalute za 2023, vsaka in vsaka prikazuje osnovne povečanje najverjetneje v hitri in dolgoročni perspektivi. Zavrnitev odgovornosti: The Industry Focus on share vsebuje vpoglede navdušenih igralcev kriptovalut in je ni več segment uredniškega svetovalnega materiala Cryptonews.com. Pridobite najučinkovitejši odtis za nakup/prodajo kriptovalute Sledilnik odtisa kriptovalute – Vir: Cryptonews 1653629489866481665

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -