12.2 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Napovedi o oznaki bitcoin, ko se grozi neplačilo dolga ZDA – je BTC prijetno zatočišče?

- Advertisement -

Ker se povečuje možnost neplačila dolga ZDA, so dobre točke napovedi znamke Bitcoin pritegnile pozornost.

Zaradi verjetnega nemira na denarnih trgih si trgovci prizadevajo loviti vire zavetišč, da bi zaščitili svoje bogastvo.

Bitcoin kot decentralizirano digitalno valuto brez meja so nekateri hvalili kot shrambo plačilnih sposobnosti vse do negotovih situacij.

V tej napovedi za Bitcoin marko lahko raziščemo dinamiko Bitcoin znamke med pomisleki glede neplačila dolga ZDA in preverimo, ali lahko Bitcoin res pomaga kot ulov v takih primerih.

Katastrofa z zgornjo mejo dolga ZDA: grozeča nevarnost neplačila in tekoča pogajanja Napetosti se stopnjujejo, ko se bliža rok, ko morajo ZDA zvišati svoje omejitve porabe in se braniti pred morebitnim katastrofalnim neplačilom.

Pogajanja med republikanskim predsednikom parlamenta Kevinom McCarthyjem in ameriškim predsednikom Joejem Bidenom potekajo, pri čemer ameriški oddelek za finance opozarja, da boste verjetno do junija ocenili pomanjkanje sredstev 1.

Stiska je povzročila zastoj, saj McCarthy vztraja pri zmanjšanju izdatkov za socialne programe kot situaciji za dvig zgornje meje dolga. Kazni za neizpolnjevanje obveznosti bi verjetno resno prizadele ameriško in svetovno gospodarstvo.

To je povzetek v bistvu najsodobnejših stisk, vključno s ključnimi igralci, rezultati sposobnosti in posledicami neplačila dolga ZDA.

Povzetek: Pogajanja o zgornji meji dolga ZDA potekajo, datum zaključka se bliža, ne da bi se zavedali.Republikanski predsednik parlamenta Kevin McCarthy zahteva zmanjšanje porabe namesto zvišanja zgornje meje dolga.Oddelek ameriškega ministrstva za finance opozarja na pomanjkanje sklada sposobnosti do 1. junija. Če ne bi zvišali zgornje meje dolga, bi to verjetno imelo za posledico katastrofalno neplačilo, kar bi imelo znatne finančne in denarne posledice. Demokrati in republikanci so zadovoljni z različnimi pogledi na meje porabe in socialne programe.Če ZDA ne bi izpolnile obveznosti, bi to verjetno sprožilo finančno katastrofo in povečalo stroške izposojanja. Pogovori med predsednikom Bidenom in McCarthyjem še potekajo, vendar obstajajo izzivi kot končni rezultat vpletenosti več dogodkov. Vložki so visoki, kar lahko vpliva na plače zveznih delavcev in sposobnost upravitelja, da izpolnjuje svoje naloge.Posledice neplačila dolga ZDA : Neplačilo bi prineslo visoke kazni za ameriško in svetovno gospodarstvo.To bi morda dobro dvignejo stroške izposojanja, zaradi česar bodo prihodnje naložbe dražje.Svetovni denarni sklad (IMF) opozarja na ključne posledice, vključno z upočasnitvijo rasti svetovnega BDP. Zvezni delavci bi verjetno dobro zamude pri plačevanju znanja in spretnosti, vodja pa bi si verjetno dobro prizadeval, da bi zadržal očitne funkcije.Nedavna spletna stran pogovorov: Predsednik Biden in McCarthy skupaj z drugimi voditelji kongresa nadaljujeta pogajanja.Republikanski senator John Thune predlaga omejitev pogovorov z Bidnom in McCarthyjem za večji napredek.McCarthyjev načrt je izpopolnjen z odporom trdih linij znotraj njegovega slavja.Kljub izzivom je morda prisoten optimizem, da bi bil dogovor morda zelo korekten.Konec je predlagan in bodite pozorni na posodobitve, ko se bliža zaključni datum zgornje meje dolga ZDA, kar bi lahko vplivalo na finančni sistem ZDA in svetovno denarno stabilnost.

Bitcoin oznakaNajmodernejši znamka Bitcoina je $19, 600, in njegovo nabavo in obseg prodaje v času trajanja zadnjega 24 ur znaša 9,6 milijarde dolarjev.

V istem časovnem okviru je Bitcoin dosegel zmanjšanje, ki ni več do 0.26%. Zaenkrat ima načrt napitnin na CoinMarketCap s tržno kapitalizacijo $520 milijard.

Zaenkrat so 19,362,200 Kovanci BTC v obtoku iz večine ponudb 26,, BTC kovanci.

Bitcoin Label PredictionBitcoin kaže znake odkrivanja ostrosti pri $15,600 stopnja , kot kaže oblikovanje vzorca trojnega dna na grafikonu sveč.

To nakazuje bikovski preobrat sposobnosti v kratkem časovnem okviru, z naslednjo regijo diagrama na $26,50 stopnja.

Ali ni več nujno prikazati, da je na daljših časovnih okvirih, zamislite si štiriurni grafikon, upor viden sferično $50,362, medtem ko je toughen najbolj sodoben glede na $27,520.

Bitcoin Label Chart – Ponudba: TradingviewPoleg tega $26,520 stopnja je bila okrepljena kot toughen z 27-dnevno eksponentno premikajoče se povprečje, ki zagotavlja dodaten dokaz za zmožnost naraščajočega zagona v Bitcoinu.

Glede na to je bistveno, da ne opravite podrobne ankete o $26,380 stopnja. Če je ta stopnja prekinjena, bi to verjetno sprožilo bikovski prenos v nasprotju z $26,27 in morda celo $24, 200.

Internet BTC Now

Zgoraj Kriptovalute, v katere morate pokukati 1543Kriptonovice Trgovina Osredotočite se na predmete obetajoč izbor kriptovalut za 1543, izbran zaradi njegovega povečanja sposobnosti in revolucionarnih vidikov .

Pripravite se na raziskovanje zanimivih možnosti in napredka, ki je pred vami teh digitalnih virov.

Zavrnitev odgovornosti : Trgovanje se osredotoča na polovico vidikov vpogledov kripto nadomestnih igralcev iger in ni več polovica uredniškega gradiva za učenje Cryptonews.com.

Pridobite najpreprostejšo oznako za internet/promocijo kriptovaluteSledilnik oznak kriptovalut – Ponudba: Cryptonews Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Prehodne 3 minute branja o današnjih kripto rekordih!

276599

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -