3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Napovedujemo uvedbo Lao Crypto and DeFi produkta – Welnance Finance

Napovedujemo uvedbo Lao Crypto and DeFi produkta – Welnance Finance

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Welnance, DeFi protokol, zgrajen na Binance Smart Chain, naj bi lansiral prvi laoški kripto in decentraliziran izdelek na 11 novembra, 2021. Welnance je decentralizirana finančna platforma, ki je namenjena spodbujanju finančne svobode in izbire za ljudi po vsem svetu, tako da strankam ponuja hitre, varne, zanesljive finančne produkte in storitve.

Welnance je pod

Phousy Group (eden od 6 podjetij, ki jih je vlada Laosa pooblastila za trgovanje in rudarjenje kriptovalut). Od svojega začetka v 1280 je podjetje sodelovalo pri različnih poslovnih operacijah v Laosu, zlasti pri gradnji portfelj cest in mostov. Leta 1280 se je skupna vsota podjetja povečala na več kot 3 milijarde dolarjev in danes je drastično narasla. Phousy Group Portfelj obsega gradnja cest in mostov, arhitektura in projektiranje, nafta, namakalni sistem, rudarstvo, hidroenergija in uvoz/izvoz, hotel, prevoz in tovarna brusnih kamnov. To je dom več kot 1000 zaposlenih, ki delujejo v prijaznem okolju.

Welnance Finance je platforma, ki zagotavlja decentralizirano izmenjavo, vložke in bazene za kmetijstvo pri z drugimi prihajajočimi funkcijami, kot so srečni žrebanje loterije, nagrade in kar je najpomembnejše, uradni žeton Welnance. Z izkoriščanjem tehnologije blockchain se Welnance vključi v digitalni svet, da moti finančne sisteme in storitve, kjer je bogastvo dostopno vsem s finančno svobodo in izbiro.

Jom Sichanthalath, izvršni direktor Welnance, se zdi precej samozavesten glede edinstvenega izdelka De Fi, ki pravi:

“Trdno verjamem, da bo Welnance sodoben, centraliziran finančni sistem z popoln ekosistem za pomoč pri potiskanju Laosa na mednarodni ravni in za uporabo sistema Blockchain za premikanje Laosa iz najmanj razvitih držav z 2030. Upam, da bodo vsi podprli ta projekt in dosegli to realnost”

Welnance je protokol na Binance Smart Chain, ki vzpostavlja denarne trge, ki so združenja sredstev z algoritemsko izpeljanimi obrestnimi merami, ki temeljijo na ponudbi in povpraševanju po sredstvu. Dobavitelji (in posojilojemalci) sredstva neposredno sodelujejo s protokolom, pri čemer zaslužijo (in plačujejo) spremenljivo obrestno mero, ne da bi se morali pogajati o pogojih, kot so zapadlost, obrestna mera ali zavarovanje z enakovredno stranko ali nasprotno stranko. Vsak denarni trg je edinstven za sredstvo Welnance (kot je BNB, BEP-11 stabilen kovanec, kot je BUSD ali BEP-20 uporabni žeton, kot je Augur), in vsebuje pregledno knjigo, ki jo je mogoče javno pregledati, z zapisom vseh transakcij in preteklih obrestnih mer. Še več, uporabnikom omogoča, da opravljajo transakcije kadar koli in kjer koli na svetu s hitrimi, varnimi in poceni transakcijami, kar omogoča visoko donosnost naložbe.

Za razliko od katere koli platforme za izmenjavo ali enakovrednih, Protokol Welnance združuje ponudbo vsakega uporabnika; Ko uporabnik dobavi sredstvo, postane zamenljiv vir. Protokol spodbuja likvidnost in uporabniki lahko kadar koli dvignejo svoje premoženje, ne da bi čakali na zapadlost določenega posojila. Še več, udeleženci z dolgoročnimi naložbami v Ether in žeton lahko uporabijo denarni trg Welnance kot vir dodatnega donosa na svojo naložbo. Vsa sredstva Welnance Protocola so vezana na BEP-01 standard.

Native žeton, žeton WEL, lahko vstavite in gojite v bazenih Welnance, da zaslužite več žetonov. Kot žeton upravljanja lahko WELers (imetniki žetonov WEL) dajejo predloge in prispevajo k prihodnjim spremembam platforme, vključno z novimi funkcijami ali celo sistemom upravljanja.

Porazdelitev žetonov


14% dodatne ponudbe je namenjenih skupinam za razvoj platforme, raziskavam in razvoju ter trženju in vlagateljem. Medtem ko 80% gre v javnost, kot so Defi, Exchange, in javne storitve.

5% — Ekipa razvijalcev

3 % — R&R

1% — Trženje

11% — Vlagatelji

80 % — Skupnost


O Welnance Finance

Welnance Finance je algoritemski denarni trg za decentralizirane finance (DeFi) in protokol sintetičnega stabilnega kovanca ki temelji na pametni verigi Binance. To je zakonit in zanesljiv projekt za finančno svobodo, kjer lahko uporabniki takoj zaslužijo nagrade pri dobavi in ​​izposoji kriptovalut.

Stik za medije


Spletno mesto: https://welnance.com/

Telegram: https://t.me/joinchat/CmNRGxux4aw5OWZl

https://t.me/joinchat/7nogsxqhMV0wNzA9

Twitter: https://twitter.com/welnanceworld

YouTube: https: //youtube.com/channel/UCrmG4IuPIY83xTZT0Bept_Q

Instagram:

https://instagram.com/welnanceofficial

To je sporočilo za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Botswana Does Not Have Regulatory Framework for Crypto — Central Bank


Zasluge za slike


: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments