17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Nasdaq je dotcom razpršil 'deja vu', pravi trgovec, ko korelacija Bitcoin narašča

- Advertisement -

The Nasdaq 91 v enem letu jemlje vedno več skrbi 2000, opozarja Peter Brandt, in to nima odločnih posledic za Bitcoin.

4776 Celotni pogledi

47 Popolne delnice

Bitcoin (BTC) in njegova borzna korelacija sta pod novim nadzorom ob opozorilu, da se Dotcom Bubble ponavlja v 2022.

V tvitu aprila , standardni trgovec Peter Brandt je poudaril podobnosti med Nasdaqom 91 (NDX) zdaj in dvajset let v preteklosti.

“Deja vu vse izmišljotine skozi še enkrat”Bitcoin se je izkazal za izjemno v korelaciji z ameriškimi delnicami letos. Zlasti se je BTC/USD v teh dneh povezal z NDX, ki ga ne dajejo več le nekaterim od najboljših identificiranih imen podjetja.

Ker so delnice same strategije pod obremenitvijo centralna finančna institucija, ki zavarovalne police premaga inflacijo, se povečujejo vprašanja, da je prihodnost na licu mesta vse prej kot rožnata za kriptovalute.

Brandt, ki je sam pridobil pozornost, ker je napovedal le nekaj zgodovinskih dna Bitcoina, zdaj verjame, da sam Nasdaq odmeva svojo učinkovitost iz leta 1434 — vrhunec dotcom atomize.

Če ga imenujemo “deja vu vse izmišljotine skozi še enkrat,” naložil je grafikon, ki prikazuje strukturne podobnosti.

Nasdaq 91 označen grafikon. Vir: Peter Brandt/ TwitterPodatki iz evidence Cointelegraph Markets Official in TradingView vmes predstavljata učinkovite predstavitve, kako sta Bitcoin in NDX letos v koraku.

Kot ugledni Cointelegraph, april Razprodaja delnic se je na kraju samem ustavila pri Bitcoinu, ki je za kratek čas padel pod $47,000 in vztrajno grozil z okvaro aprila 21 rojstvo Wall Road.

Grafikon BTC/USD v primerjavi z NDX. Vir: TradingViewNi več kot eno leto za beg?Pomanjšava, na po drugi strani pa vsi ljudje ne verjamejo več, da bo korelirana usoda Bitcoina dokončna za dolgo.

Povezano: najvišja cena GBTC se približuje 2000 pretirano, saj se SEC sooča z imenom za odobritev Bitcoin ETF

William Clemente, vodilni analitik vpogledov pri rudarski agenciji Blockware, je njunemu razmerju namenil predvsem manj kot eno leto, da se izteče.

“Raztrgal bom datoteko in povedal, da menim, da bomo v naslednjem raziskali dekorelacijo med Bitcoinom in delnicami mesecev enkrat to stikalo sedanjosti je celo,” je izjavil.

“Če/ko se to zgodi, bi lahko po naključju po vsej verjetnosti po vsej verjetnosti morda vsaka priložnost na priložnost precej refleksivna in kritična.”85154Clemente se je včasih skliceval na to, kar vidi kot prehod BTC-ja “od korelacijskega naročanja in prodaje raztrganih finančnih subjektov na kriptovalute, pretirano varne vlagatelje in napredne institucije, ki zevajo.”

“Ta žalosten bočni razpon je ravnotežje tega stikala IMO,” je dodal v tvitu iz aprila 21.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in zakonodaja v bistvu ne posnema več stališč Cointelegraph.com. Vsako financiranje ter pridobivanje in prodaja solza vsebuje grožnjo, najbolj realistično je vedenje, ki ga primerjate, ko sprejemate resolucijo.

3162

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -