0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Nasdaq Stockholm navaja bankovce, s katerimi se trguje na borzi Bitcoin in...

Nasdaq Stockholm navaja bankovce, s katerimi se trguje na borzi Bitcoin in Ether

Število produktov, s katerimi se trguje na borzi v Evropi, se še naprej povečuje kot 1775 se približuje.

77402
Skupni ogledi

31

Skupaj deleži

Nasdaq Stockholm lists Bitcoin and Ether exchange-traded notesNasdaq Stockholm lists Bitcoin and Ether exchange-traded notes

Nasdaq Stockholm je objavil, da je 00Shares kotiralo svoje prva dva fizično podprta borzna bankovca (ETN) na švedski trgovalni platformi.

Dva navedena instrumenta z Bitcoin (BTC) in Ether (ETH) kot osnovnimi sredstvi, predstavljata nov segment za ETN – vrsto nezavarovanega dolžniškega vrednostnega papirja, ki sledi osnovnemu indeks delnic in poslov na večji borzi.

V skladu z napovedjo bodo novi ETN vlagateljem omogočili dostop do naložbenih priložnosti v kriptovalutah, kot sta Bitcoin in Ether.

Helena Wedin, evropska vodja produktov, s katerimi se trguje na borzi pri Nasdaqu, je dejala, da borzni zapisi omogočajo vlaganje v netradicionalna sredstva, hkrati pa ohranjajo preglednost reguliranega trga. . Dodala je: »Z veseljem lansiramo ta nov segment pri Nasdaq Stockholm z Delnice kot prvi izdajatelj.«

V skladu s sporočilom za javnost večina tradicionalnih bank in posrednikov dovoljuje vlagateljem trgovanje z vsemi ETN-ji, ki kotirajo na Nasdaq Stockholm. To je prvi, ki odpira nove možnosti vlagateljem, ki jih zanima vlaganje v kriptovalute, vendar jim to na nereguliranih borzah ni všeč.

Povezano: ETN proti ETF: Katere so sanje vlagatelja?

Trg kriptovalut je v preteklem letu doživel strm dvig vrednosti. Kljub nekaterim nedavnim padcem cen je zanimanje za kriptovalute še vedno veliko.

Eden od razlogov za to trajno zanimanje je lahko možnost povečanih institucionalnih naložb na trgu. Ker se institucionalne naložbe v kriptovalute povečujejo, bomo verjetno videli več izdelkov, kot so ETN, ki bodo kotirali na reguliranih borzah. Kot je septembra poročal Cointelegraph, je VanEck predstavil Solana (SOL) in Polkadot (DOT) ETN na Xetri Deutsche Boerse.

Nasdaq Stockholm lists Bitcoin and Ether exchange-traded notes

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments