15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Nasdaqov seznam rudarjev Bitcoinov poziva Kitajsko, naj odpre vrata zelenemu rudarstvu

Nasdaqov seznam rudarjev Bitcoinov poziva Kitajsko, naj odpre vrata zelenemu rudarstvu

Generalni direktor Canaan Inc je pozval k manj brezmejni prepovedi rudarjenja na Kitajskem.

3850 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Nasdaq listed Bitcoin miners urge China to open doors to green mining

Izvršni direktor kanadskega podjetja Canaan Inc, ki kotira na borzi Nasdaq in se je specializiralo za rudarsko opremo Bitcoin (BTC), je trdil, da bi morala kitajska prepoved rudarjenja Bitcoinov med konferenco v torek omogočiti uporabnikom zelene energije. )

Zhang Nangeng je dejal, da neselektivna prepoved rudarjenja Bitcoinov ni upoštevala potencialnih gospodarskih koristi, ki bi jih lahko imelo sprejemanje rudarjenja zelene energije. Zhang je dejal, da bi rudarstvo lahko pomenilo rešitev za prekomerno oskrbo z električno energijo v nekaterih regijah države, kjer posledično nizke cene energije že privabljajo rudarje.

z nizkimi cenami električne energije, ki kažejo na prekomerno oskrbo in verjetno izgubo energije. Bitcoin rudarji pomagajo tudi pri ustvarjanju delovnih mest v revnih regijah in prispevajo k davčni blagajni, «je dejal Zhang.

Cena delnic Canaana se je povečala 24% v torek, dodajanje k 42)% rasti v tednu. Povišanje cene delnic v Kanaanu je prišlo sredi objave finančnih rezultatov podjetja za prvo četrtletje leta, ki kažejo spektakularno rast od tega časa leta 2020.

Prihodki podjetja so rasli 490% medletno, predvsem od prodaje rudarske opreme ASIC. Družba je zabeležila tudi čisti dobiček v višini $ 22. 4 milijone, potem ko je leto prej zabeležil 5,9 milijona dolarjev čiste izgube.

“Naša finančna uspešnost se je v četrtletju bistveno izboljšala, kar so spodbujali rasti cen Bitcoinov, večje povpraševanje kupcev po kakovostnih rudarskih strojih in naša zmožnost povečanja proizvodnje in dobav rudarskih strojev. , «Je v četrtletnem poročilu zapisal Nangeng.

Povišanje cene delnice podjetja predstavlja hiter preobrat po njegovem padcu 41% v preteklem mesecu zaradi padca cene Bitcoin. Poslovne napovedi podjetja so napovedovale povečanje prodaje, vendar niso zagotovile nadaljnjih finančnih smernic zaradi nestanovitnosti vrednosti Bitcoina, ki vpliva na povpraševanje po rudarstvu.

“Podjetje se zaveda, da je trenutno težko napovedati gibanje cen Bitcoinov, in zaradi nestanovitnosti cen Bitcoinov konec maja letos ne more zagotoviti finančnih smernic,” je navedeno v poročilu.

Prejšnji članekIndonezijska kripto izmenjava, ki jo podpira Binance, upošteva IPO
Naslednji članekDEX EmiSwap, ki ga upravlja skupnost, zbere 104 milijone dolarjev zasebnega financiranja

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments