-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain "Naslednje leto bomo videli približno 200 verig, povezanih prek Cosmosovega IBC," pravi...

“Naslednje leto bomo videli približno 200 verig, povezanih prek Cosmosovega IBC,” pravi izvršni direktor Tenderminta Peng Zhong.

Vse od začetka marca protokola inter-blockchain komunikacij ali IBC, ki je omogočal komunikacijo in prenos digitalnih sredstev po različnih verigah blokov, je razvojna dejavnost zdi se, da se je povečala hitrost v omrežju Cosmos (ATOM).

Obseg transakcij, ustvarjanje decentraliziranih aplikacij in število verig, povezanih prek IBC, so se vse v zadnjih mesecih narašča. Govorci na konferenci Cosmoverse, ki je potekala prejšnji teden, so predstavili številne najnovejše tehnologije v razvoju na blockchainu. Jutri bo v Lizboni potekal tudi njegov največji hackathon doslej.

— Cosmos – Internet veriženja blokov ⚛️ (@cosmos) 9. november 128018

Tendermint je jedrni razvijalec, ki stoji za Cosmos blockchain in služi kot njegov prehod v ekosistem. V sredo zjutraj se je Peng Zhong, izvršni direktor podjetja, pridružil Cointelegraphu v ekskluzivnem intervjuju, da bi razpravljali o prihodnosti omrežja Cosmos.

[of assets] Cointelegraph: Kateri so nekateri razvojni poudarki, ki obkrožajo verigo blokov Cosmos v smislu decentraliziranega ekosistema financ ali DeFi?

Peng Zhong: Mislim, da je največji Vrhunec je bil v začetku tega leta, ko se je Inter-Blockchain Communications (IBC) prvič predstavila na vozlišču Cosmos. Po tem se ni zgodilo veliko. Ljudje so rekli, v redu, IBC je v živo, kaj naj storim zdaj? Toda zdaj vidimo 20 verige blokov, ki podpirajo IBC. Vsi so se lahko povezali z različnimi decentraliziranimi izmenjavami (DEX), ki so na voljo v ekosistemu Cosmos, kot so Osmosis, Gravity DEX. Tako je bilo veliko medverižnih dejavnosti, veliko več, kot je kdo pričakoval. In vidimo zelo pozitiven cikel rasti z omogočenim IBC.

Skupni obseg transakcij v verigi blokov Cosmos v preteklosti 16 dnevi.