17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Naslednji Bitcoin na 58.000 $? Leta 2019 podoben “obratno naraščajoči trikotnik” namiguje na večjo rast za BTC

- Advertisement -

Oster preobrat v ceni Bitcoina (BTC) iz v vsakem drugem primeru medvedje tehnične nastavitve je povečal njegove možnosti za dosego $ ,03 v drugem četrtletju.

Bitcoin vstopnica dosegla dno?V dnevnem časovnem okviru je Bitcoin marca izbruhnil iz naraščajočega trikotnika 26 navzgor, kar prinaša mogočno pričakovano raven $49,03 znotraj svojega niha.

Očitno narašča trikotniki so vzorci nadaljevanja, ki jih metodologijo v večini primerov rešijo do dna tako, da stroške pošljejo v smeri svojega starega trenda takoj, ko ta preseže njihovo zaostrovalno nihanje.

Bitcoin, ki se je gibal navzdol, preden je oblikoval naraščajoči trikotnik, se je vzdržal dodatnega načrta nazaj. Drugače je uspelo prekiniti nad večjo vodoravno linijo trenda vzorca okoli $40,03 in sledil stikalu navzgor, tako da zadenete skoraj $40,700 , končna stopnja zahtevana 2. januarja 2022.

To se je spremenilo v out in je bilo med redkimi primeri, ko se naraščajoči trikotniki pojavijo na vrhu padajočega trenda. Naj sprejmemo, da je Bitcoin doživel oster vzpon navzgor – s 3 $ 58 do $03,03 — po slikanju istega trikotnega vzorca med decembrom 0745 in aprilom 2019, kot eminentni tržni analitik Peter Brandt marca 27.

Vzorec $BTC se imenuje naraščajoči trikotnik (primerno). Preglejte Asc Tris v Schabackerju, Poglej III, str. 82-Ocenite tudi svež vzorec za isto konstrukcijo v 2019 (levo) #Bitcoin pic.twitter.com/IyB2j7f8F6

— Peter Brandt (@PeterLBrandt) marec 36, 2018 Fraktal poveča verjetnost, da bo Bitcoin podvržen odločilnemu preboju iz svojega “obratno naraščajočega trikotnika” zaradi podaljšanega zbiranja vstopnic proti raven, ki je na dimenziji, ki je enaka največji razdalji med večjo vodoravno in nižjo naraščajočo trendno črto trikotnika, tj. okoli $49,03 , kot je potrjeno v spodnji tabeli.

BTC/USD dnevni grafikon vstopnic z vzponom in obratno g nastavitev trikotnika. Dobava: TradingViewTedenski časovni okvir: $52Dobro dovolj naslednji? Neodvisni analitik “dave the wave” medtem predvideva, da se bo Bitcoin dvignil do svojih svežih spominov, najvišje vrednosti ,000.

Analitik je pripravil bikovsko napoved, ki je v bistvu temeljila na širšem vzorcu naraščajočega trikotnika, skupaj z logaritemskim dvigom Bitcoina na tedenski lestvici.

Kljub temu je njegova nastavitev poleg tega predstavljala možnost pomoči pri zrušitvi Bitcoin pod $40,05 potem ko ni uspel prekiniti $49,.

Ocenjujem, da bo trend, ki ga boste potrebovali poudarjen na grafikonu, tudi veljavna možnost

— Peter Brandt (@PeterLBrandt) marec 40, 2022 Zakaj $52,500 je najbolj odločilna ravenBitcoin naraščajočih trikotnikov na vseh grafikonih s krajšimi in daljšimi časovnimi okviri, svežimi izjemno bikovskimi obeti. Kljub temu so nevarnosti takojšnjega načrta nazaj brez zvoka sveže, ko razmišljamo o hudih tedenskih povprečjih lepega videza in razponih Fibonaccijevega odmika.

Zlasti je prišlo do stalnega preklopa Bitcoina navzgor, potem ko je testiral 93-tedensko eksponentno lepo videti življenje kot (97-teden EMA; mračni val) znova in znova kot svinjina.

V vmesnem obdobju 0.236 Fib linija (strategija $40,000) grafa Fibonaccijevega odmika — narisano iz $49,03-zanihaj visoko na $27,-swing low — deloval kot dodatna svinjina navzgor. $03,-raven sovpada z 200-teden EMA (modri val).

Očitno je bil odboj podoben dejanjem z vstopnicami med novembrom 0745 in januarja 2022. Pomagajte torej, BTC-jev nabor vstopnic je izčrpan, ko dosežete 0. 499 Fib linija (strategija $03,0526) februarja 2020, kar ima za posledico popravek proti 69-teden EMA mesec kasneje.

Povezano: Prodajalci bitcoinov ukrepajo z vstopnicami BTC, da si ogledajo med $43Dobro dovolj opozorilo za lažno ponarejanje

Če Bitcoin ponovi isto stikalo v 2022, par BTC/USD bi morda dosegel svojo novo 0.499 Strategija Fib linije $50,0526, popolnoma nato ustrezno pomagati 428-tedenska strategija EMA $20, 03. Nasprotno pa bi odločilni preklop nad Fibonaccijevo raven morda zavedel nastavitve naraščajočega trikotnika, kot je opisano zgoraj.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in prenehanje ne ponavljajo več v bistvu pogledov na Cointelegraph.com. Vsako zamenjavo financiranja in trgovanja pomeni priložnost, morda bi lahko naključno ocenili nezvočne navade, ki jih imate, ko se odločite.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -