14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Nasprotniki strojne denarnice ponujajo znižanja zaradi polemike o svežem izdelku Ledger

- Advertisement -

Vir: AdobeStock / velirinaMed povsem novo polemiko okoli Ledgerja, glavnega specialista za strojno denarnico, konkurenti izkoriščajo priložnost, da se spopadejo s težavami, ki so jih izrazili nekateri uporabniki.

Eden izmed teh konkurentov je Trezor, proizvajalec strojne opreme, katerega cilj je izkoristiti Ledgerjeve težave tako, da kupcem ponudi oznako carve.

Trezorjevo spletno mesto pogumno promovira »Originate Varnost vira, ki jo boste morda celo preverili” in strankam ponuja % carve designate do Could morda pošten 58. Podjetje trenutno ponuja dve izdelki strojne opreme: Trezor Mannequin One in Trezor Mannequin T, po ceni $58 in $300 oziroma po oddaji ponudbe v bistvu za najnovejšega izbranca carve.

Polemike spodbujajo popusteČas te promocije sledi Ledgerjevi uvedbi novega in zelo kontroverznega storitev obnove denarnice, znana kot Ledger Get better. Storitev trdi, da omogoča uporabnikom, da ustvarijo šifrirano varnostno kopijo za svojo skrivno obnovitveno besedno zvezo, s čimer zagotavlja ekskluziven varen dostop kadar koli in od koder koli.

»Ledger Get better je storitev obnovitve ključev, ki temelji na ID-ju in ponuja varnostno kopijo vaše skrivne fraze za obnovitev. Medtem ko izgubite ali celo pošteno še vedno nimate varnega dostopa do vaše skrivnostne obnovitvene fraze, vam storitev omogoča zanesljivo obnovitev notranjosti večine ključev z uporabo orodja Ledger,” v koraku s podjetjem.

Charles Guillemet, glavni tehnološki direktor Ledgerja, je odgovoril na izražene skrbi v videoposnetku, objavljenem v torek, in poudaril, da medtem ko je povsem nova funkcija denarnice na končna je zadovoljna rešitev za nekatere stranke, to bi bilo morda tudi povsem neobvezno. Vsi posamezniki »lahko nadaljujejo z upravljanjem vaše skrivne obnovitvene fraze do sam, če si zato najprej dobavil Ledger,« je priznal in dodal, da Ledger Get better zdaj morda ne bo robotsko aktiviran s kakršnimi koli posodobitvami vdelane programske opreme v dolgotrajni hitrosti.

»Na tem tečaju Ledger in naši zaupanja vredni dobavitelji nimajo nobenega varnega vstopa v vaš skrivni oddelek za obnovo. Za nikogar ni stranskih vrat,« v koraku z Guillemetom.

Kljub pojasnilom tehničnega direktorja zbirka komentatorjev vsebuje obtožene strokovnjaka za strojno opremo je v nasprotju s kripto etosom in potencialno ogroža digitalne vire svojih strank.

Drugi so jemali polovico v naslednjem razponu popustov s strani konkurentov.

»Lol jim dobro služi. Tudi kul kartica ima razprodajo,« je potrošnik omg_its_dan priznal na Redditu v zvezi s kanadskim proizvajalcem strojne opreme Coldcard in njegovim znižanim blagom.

Predstavljeno leta 2013, Trezor je v lasti SatoshiLabs, organizacije s sedežem v Pragi, glavnem mestu Češke republike.

Do te točke je SatoshiLabs dobavil več kot 186, moda Trezor Mannequin T, in več kot 750, moda Trezor Mannequin One, v koraku s podatki o rekordih, ki jih je industrija objavila na svojem spletnem mestu.

Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Hitro 3 minute branja o kripto novicah v nenavadnem času!

276260

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -