19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Nastavitev fraktalnih bitcoinov od leta 2019 namiguje, da se lahko cena BTC...

Nastavitev fraktalnih bitcoinov od leta 2019 namiguje, da se lahko cena BTC vrne na 50.000 USD

Bitcoin (BTC) se sooča z možnostjo doseči $ 47, 500 – $ 50, na podlagi srhljive podobnosti trenutnega trenda s tistim od junija do decembra 2019.

2019 Bitcoin fraktal

Podrobno je Bitcoin dosegel približno $ 14, 000 junija 26, 2019, preden se je preostanek leta zaradi nihanja dobička znižal, pa tudi FUD, ki ga je sprožil hardfork Bitcoin Cash, Facebookova odsotnost z regulatorji za njegov kripto projekt Libra, nato pa ameriški predsednik Donald Trump in grozeči ton ministra za finance Steven Mnuchin na Bitcoin.

Vodilna kriptovaluta je strmoglavila na približno 6 dolarjev, 500 v decembru 2019. Pri tem je spodbudil svoje 50 – dnevno preprosto drseče povprečje (SMA), da se spodrsne pod svoj 200 – dnevni SMA, pojav, ki ga tehnični grafiki imenujejo “smrtni križ” in njegov nastanek vidimo kot znak podaljšanih razprodaj v prihodnosti.

Toda istočasno so Bitcoin biki imeli ceno nad 50 – teden SMA. Enodnevni grafikon kriptovalut je prikazal poskuse medvedov, da zrušijo ceno pod njegovo 50 – teden SMA. Toda biki so te dipe kupili vsakič.

Namerne akcije nakupa v bližini 50 – teden SMA je kasneje privedel do močnega odboja navzgor proti 61. 8% nivo fib, ki je predstavljal spustni graf Fibonaccijevega popravljanja, sestavljen iz okoli $ 14, – zanihajte visoko na približno 6 USD, 500 – nihaj nizko.

Bitcoin 2019 cenovna akcija. Vir: TradingView.com

Fraktal 2019 je ponazoril tudi vsaj dva scenarija bikovskih razhajanj, pri katerih je cena Bitcoina oblikovala nižje najnižje vrednosti, medtem ko je bila njegova dnevna relativna vrednost kazalnik moči, oscilator gibanja cena, je dosegel nižje vrednosti. Nakazal je šibkost v prevladujočem medvedjem zagonu. In kot se je izkazalo, se je cena kasneje zvišala.

2021

V 2021 je Bitcoin rekonstruiral 2019) scenarij na pol poti. Sprva je bil popravek kriptovalute z rekordno visoke vrednosti skoraj $ 65, je istočasno pristal BTC / USD 50 – tedenska podpora SMA okoli $ 30, . Hkrati je njegov premik nižje omogočil križno nastavitev smrti.

Cenovna akcija Bitcoina v preteklem tednu je namignila tudi na bikovski scenarij razhajanja, kot je prikazano na spodnjem grafikonu.

Cenovna akcija Bitcoin od aprila do junija. Vir: TradingView.com

TradingShot, platforma za tržno analitiko, je ugotovila, da je bikovska divergenčna formacija skupaj z odbojem od 50 – tedenska podpora SMA, lahko ponovno pošlje cene Bitcoin na 61. 8% nivo fib trenutnega diagrama Fibonaccijevega popravljanja od zgoraj navzdol.

“Podpora 1W MA 50 je ključnega pomena, saj je dosežen kljub temu, da je Bitcoin na spodnjih najnižjih nivojih (LL), medtem ko je 1D RSI o višjih lows (HL), “je pojasnil.

“To je bikovska razlika in je bila opažena tudi v oktobru in konec novembra in v začetku decembra 2019. Ta razlika je bila dovolj za začetek odboja do 0. 618 Fibonaccijeva raven popravljanja. “

Bitcoin 2019 in 2019 fraktal. Vir: TradingShot.com

V grafikonu, ki ga ponuja TradingShot, je 61. 8% Fib raven pojavila blizu $ 43, 500. Medtem je drugi zgornji grafikon prikazal cilj dobička blizu $ 50 , 000.

Osnove

Izjave so se pojavile, ko je Bitcoin zaključil drugo četrtletje v 41% izgube, ki beleži najhujši padec od 43% razprodaje v četrtem četrtletju leta 2018. Nedavni padec kriptovalute je povzročil nabor negativnih temeljev, med drugim kitajsko zatiranje kriptoindustrije, globalne regulatorje, ki so povečali njihov nadzor, pa tudi tvitove Elona Muska proti Bitcoinu.

Medtem povpraševanje kajti Bitcoin je upadel tudi po sokolskem tonu Zvezne rezerve. Ameriška centralna banka je napovedala, da bo do konca leta 2023 morda zvišala referenčne obrestne mere, da bi zajezila inflacijske pritiske, ki sovpadajo z Padec tečaja BTC / USD junija 16 in pozneje.

Kljub močnemu vetru je Bitcoin uspel plavati nad $ 30, , raven psihološke podpore in je trenutno nad $ 35, 000. Vendar pa enako močna raven upora pri $ 40, 000 ohranja nedotaknjeno kratkotrajno medvedjo pristranskost kriptovalute.

“Človek pričakuje, da dlje, ko gremo brez dolarja 40, 000 – ročaj, sčasoma bo podpora propadla in umaknite se ostremu premiku proti $ 20, , “je Fawad Razaqzada, analitik pri ThinkMarkets, povedal za Wall Street Journal in opozoril, da Bitcoin pušča na križišču v tretjem četrtletju.

TradingShot je dodal:

“Ali so že ocenjene vse negativne osnove? Ne moremo zagotovo vedeti, če pa že, Bullish Razhajanje glede 1D RSI vsekakor nekaj kaže. “

Tu izraženi pogledi in mnenja so izključno stališča thor in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments