17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Nasvet ameriškega senatorja: Kupite, zadržite in prihranite Bitcoin za upokojitev, ko Kongres...

Nasvet ameriškega senatorja: Kupite, zadržite in prihranite Bitcoin za upokojitev, ko Kongres poplavlja gospodarstvo z bilijoni dolarjev

US Senator's Advice: Buy, Hold, Save Bitcoin for Retirement as Congress Floods Economy With Trillions of Dollars

Ameriška senatorka Cynthia Lummis je spodbujala »Ljudje, ki kupujejo in imajo« bitcoin v svojih portfeljih. “Spodbujam jih, naj prihranijo bitcoin za upokojitev in prihodnost,” je dejala in dodala, da ko Kongres preplavlja gospodarstvo z milijardami in bilijoni dolarjev, “ni možnosti”, da vrednost ameriškega dolarja ne bo spodkopana.

Ameriški senator poziva ljudi, naj vlagajo v Bitcoin za upokojitev

Ameriška senatorka Cynthia Lummis je v torek v intervjuju na vrhu finančnega svetovalca CNBC spregovorila o bitcoinih. V odgovor na vprašanje, kako bi izgledala njena idealna kripto prihodnost, je pro-bitcoin senator opisal:

Rad bi videti, kako kriptovalute, kot je bitcoin, postanejo del raznolike dodelitve sredstev, ki se uporabljajo v pokojninskih skladih, in druge priložnosti, ki jih lahko ljudje prihranijo za prihodnost.

Ne samo, da bi si želela, da bi pokojninski skladi vlagali v »bitcoine in druge kriptovalute, ki so dobra vrednostna zaloga«, je senatorka iz Wyominga dejala, da bi tudi »rada videla, da bi posamezniki lahko uporabljali bitcoin in kriptovalute, ki jih imajo na varnem, ki so se spoprijele z ovirami pri pranju denarja in Zakonu o bančni tajnosti. “

Senator Lummis je še povedal:” Zame vidim bitcoin kot odlično zalogo vrednosti. Kupim bitcoin in imam bitcoin. “

Na vprašanje, koliko bitcoinov ima, je Lummis odgovoril:” No, mislim, da imam samo pet bitcoinov, “in dodal, da plačala $ 330 za svoj prvi BTC.

Na vprašanje o tem, ali vlaga v druge kriptovalute, kot je eter, je Lummis dejala, da ne. »Edino, ki ga resnično razumem, je bitcoin. Zdaj to še ne pomeni, da tudi ethereum ne bi imel koristi, “je pojasnil senator.

Ponovno poudarja, da vidi bitcoin kot “veliko skladišče vrednosti”, je senatorka dejala, da kriptovalute trenutno ne vidi “kot sredstva za izmenjavo”, pri čemer pojasnjuje:

Želim kupiti in zadržati. Spodbujam ljudi, da kupujejo in držijo. Spodbujam jih, naj prihranijo bitcoin za upokojitev ali prihodnost.

Pojasnila je, da je to “ker, kot Kongres zapravlja bilijone in bilijone dolarjev in preplavlja naše gospodarstvo in svetovno gospodarstvo z ameriškimi dolarji, nikakor ne moremo omalovaževati vrednosti ameriškega dolarja. Torej me skrbi, da bi bili vsi naši pokojninski zneski denominirani v ameriških dolarjih. «

Lummis je poudaril, da bi morali imeti raznolik portfelj. “Torej, kot del diverzifikacije, ki ima zelo raznoliko razporeditev sredstev, tako da nimate vseh jajc v eni košarici, mislim, da je dolgoročno najmočnejša vrednostna zaloga bitcoin,” je zaključil senator.

Ali se strinjate s senatorjem Lummisom? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Robinhood IPO Filing Reveals $88 Billion in Cryptocurrency Trading, Dogecoin 34% of Crypto Revenue

Enjin’s NFT Marketplace Efinity Rakes In $20 Million From EFI Token Sale on CoinList

Oznake v tej zgodbi

upokojitev bitcoinov, nakup Bitcoinov, nakup zadrževanja bitcoinov, kongres, cynthia lummis, razvrednotenje dolarja, zadrževanje bitcoinov, senator lummis, shramba vrednosti, ameriški dolar, senator ZDA

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je v informativne namene predstavlja samo. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments