-0.9 C
Ljubljana
Thursday, January 20, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Navidezna zemljišča v Metaverse je v preteklem tednu prevladovala v prodaji NFT

Navidezna zemljišča v Metaverse je v preteklem tednu prevladovala v prodaji NFT

Glede na prodajo NFT in Metaverse v zadnjem tednu je povpraševanje po digitalnem zemljišču preseglo vse druge predmete, umetnine in zbirke.

77317

Skupno ogledov

7

Skupni deleži

Virtual land in the Metaverse dominated NFT sales over past weekVirtual land in the Metaverse dominated NFT sales over past week

Digitalna zemljišča so v velikem povpraševanju na že tako zelo donosnem trgu, kot so razkrili podatki o prodaji NFT in Metaverse za prejšnji teden.

Podatki iz platforme za meritve v industriji, NonFungible, kažejo, da je bilo v zadnjem tednu več kot $Virtual land in the Metaverse dominated NFT sales over past week milijonov prodaje NFT. Od tega skupnega zneska je bila skoraj četrtina namenjena digitalnim zemljiščem v peskovniku Metaverse.

V preteklem tednu je bila vsaka od desetih najboljših prodaj NFT Metaverse v petih najboljših zbirkah namenjena digitalnemu zemljišču v igri.

S peskovnikom se je trgovalo v skupnem obsegu $40.5 milijonov za 4,399 sredstva v zadnjem tednu – zaradi česar je zbirka Metaverse, ki je zbrala največ denarja.

Čeprav se je Decentraland uvrstil na drugo mesto po skupnem obsegu trgovanja, desetih najdražjih metaverse prodaje NFT v zadnjem tednu, v razponu od 106,40 MANA ($650,250) do 40, MANA ($106,40 ), so bili vsi v virtualnem svetu, ki temelji na Ethereumu. Decentraland je prodal 6,6 milijona dolarjev za 399 sredstva v zadnjem tednu.

Medtem se je v zadnjih sedmih dneh s CryptoVoxeli trgovalo okoli $ , v prostornini za 56 sredstva, Somnium Space se trguje v $ ,000 za 00 sredstva, SuperWorld pa je trgoval z $

,480 za 480 sredstva — vse njihove najboljše posle so bile tudi za virtualna zemljišča.

Metaverse je poglobljena spletna izkušnja virtualne resničnosti, ki uporablja tehnologijo veriženja blokov in nezamenljive žetone (NFT) za plačevanje in lastništvo predmetov na spletu. Na primer, ko opravite nakup v igri, ste dejansko lastnik predmeta in ga lahko prosto držite, trgujete ali prodajate.

Glede na DappRadar, $106 zemljišč Metaverse v vrednosti milijona prodanih med več kot 6,00 trgovci v tednu, ki se konča 2. decembra. »Nedvomno, Metaverse zemlja je naslednji veliki hit v prostoru NFT. Navidezni svetovi so z rekordnimi prodajnimi številkami in nenehno naraščajočimi cenami NFT novo vrhunsko blago v kriptoprostoru,« je takrat v blogu zapisal DappRadar.

Povezan: 128018Letenje Vroče Off the Shelves — Virtual Land, ki temelji na Blockchainu

Junija je investicijsko podjetje za virtualne nepremičnine podrlo rekord Decentralanda za najdražjo digitalno zemljiško parcelo, ki je bila kdaj prodana, potem ko je porabila

$ ,40 dne 250 pakete.

Na tržnici NFT Opensea , Sandbox in Dentraland sta zadržali svoja mesta kot dve najboljši kolekciji, s katerimi se trguje na platformi v zadnjem tednu.

128018 Virtual land in the Metaverse dominated NFT sales over past week

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments