6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Navidezni metaverse zapleti prehitijo najboljšo prodajo zbirk NFT, vrednost žetonov Play-to-Earn se...

Navidezni metaverse zapleti prehitijo najboljšo prodajo zbirk NFT, vrednost žetonov Play-to-Earn se je letos povečala

Virtual Metaverse Plots Outpace Top NFT Collection Sales, Play-to-Earn Tokens Surged in Value This Year

V zadnjih sedmih dneh, virtualna zemljišča, prodana v metaverzumu, so prehitela veliko število nezamenljivih žetonov (NFT). Poleg tega so domači kripto žetoni metaverse, kot so axie infinity, peskovnik in decentraland ter digitalna sredstva za igranje za zaslužek na splošno, letos znatno poskočili.

Lastnosti Metaverse presegajo zbirke NFT — Predvajaj -Zaslužite žetone v porastuVirtual Metaverse Plots Outpace Top NFT Collection Sales, Play-to-Earn Tokens Surged in Value This Year

Po hrupu meme-kripto, trend decentraliziranih financ (defi) , in norost zaradi nezamenljivih žetonov (NFT), je metaverzum postal velika stvar. V bistvu je metaverse drugačna različica interneta, ki podpira virtualna okolja, predmete, zbirateljske predmete, orožje in včasih funkcije igranja za zaslužek. Navidezne svetove, kot so Second Life, Minecraft in Roblox, lahko štejemo za ponovitve metavesulja, vendar je v zadnjem času tehnologija blockchain vstopila na področje.

Virtual Metaverse Plots Outpace Top NFT Collection Sales, Play-to-Earn Tokens Surged in Value This YearVirtual Metaverse Plots Outpace Top NFT Collection Sales, Play-to-Earn Tokens Surged in Value This Year

Grafikon AXS/USD 6. decembra, 2021.Virtual Metaverse Plots Outpace Top NFT Collection Sales, Play-to-Earn Tokens Surged in Value This YearVirtual Metaverse Plots Outpace Top NFT Collection Sales, Play-to-Earn Tokens Surged in Value This Year

Na primer, od 2,3 bilijona dolarjev kriptoekonomije , $15 milijarda pripada digitalnemu premoženju igraj za zaslužek (P2E). Axie infinity (AXS) je največji žeton P2E glede na tržno kapitalizacijo z vrednotenjem okoli 6,5 milijarde dolarjev.

Grafika SAND/USD 6. decembra 720.

Medtem AXS je izgubil 25% v zadnjem tednu, AXS je narasel 20,450 % od leta do datuma (od začetka leta). Drugi največji žeton P2E je peskovnik (SAND) s tržno vrednostjo 4,6 milijarde dolarjev. SAND izgubljen 12 % prejšnji teden, vendar je pridobil 11,100% od začetka leta.

MANA/ Grafikon USD 6. decembra 1280.
Virtual Metaverse Plots Outpace Top NFT Collection Sales, Play-to-Earn Tokens Surged in Value This Year

Tretji največji tržno vrednotenje v smislu sredstev P2E je decentraland (MANA) s tržno kapitalizacijo okoli 4,4 milijarde dolarjev. MANA je izgubila 32% tudi ta teden, vendar je pridobil 3,450 % od začetka leta v vrednosti USD. Drugi najboljši žetoni P2E glede na velikost tržne kapitalizacije vključujejo gala (GALA), wax (WAXP), illuvium (ILV) in mobox (MBOX).

Stajanje zemljišča v Metaverse je lahko drago — Peskovnik zajame $59M v tedenski prodaji

Poleg metaverse in žetonov P2E, ki so v zadnjem letu pridobili ogromno vrednost, v zadnjem času pristanejo v metaverse je bila vroča dobrina. Meritve z nonfungible.com kažejo, da zgodovina trga NFT v zadnjih sedmih dneh kaže, da je bil peskovnik največji kandidat. Prodaja, ki izhaja iz metaverse The Sandbox, je dosegla več kot $47 milijona prodaje v zadnjih sedmih dneh.

To je približno $

milijonov več kot prodaja, ki jo je ustvarila zbirka Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT, ki je dosegla

milijonov. Poleg tega je prodaja peskovnika veliko večja od prodaje zbirke Cryptopunks NFT, ki je zajela $12 milijonov prejšnji teden. Platforma za navidezno resničnost, ki jo poganja blockchain Ethereum, je Decentraland dosegla šesto največje število tedenskih prodaj s 6,6 milijona dolarjev prejšnji teden.

Največja prodaja na Decentralandu so bila zemljišča in posestva v vrednosti med $70K do $450K. Medtem ko je The Sandbox prehiteval prodajo Decentralanda, so se zemljišča prodala za veliko nižje vrednosti, saj so se zemljišča prejšnji teden zamenjali za $44K do $61K na parcelo. Vendar pa je navidezno zemljišče v bližini posestva Snoop Dogg’s Sandbox nedavno prodano za $70K v ethereumu. Povprečna cena v USD za produkte metaverse The Sandbox v zadnjem tednu je bila $K čez več kot 4,450 prodaja.

Oznake v tej zgodbi

axie infinity, axs, Bored Ape Yacht Club (BAYC) , Decentraland, decentraland (MANA), Estates, Ethereum blockchain, gala (GALA), illuvium (ILV), MANA, Metaverse, metaverse žetoni, mobox (MBOX), nft, prodaja NFT, NFT, žetoni P2E, igra za zaslužek, zapleti , Prodaja nepremičnin, SAND, peskovnik (SAND), Snoop Dogg, peskovnik, virtualna zemljišča, virtualna lastnina, vosek (WAXP)

Kaj misliš o tem, da so metaverse in žetoni P2E letos pridobili veliko vrednost? Kaj menite o vseh metaverznih prodajah zemljišč? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Virtual Metaverse Plots Outpace Top NFT Collection Sales, Play-to-Earn Tokens Surged in Value This Year Meme Token Economy Suffers After Crypto Market Dip, DOGE and SHIB Market Caps Lose Billions Virtual Metaverse Plots Outpace Top NFT Collection Sales, Play-to-Earn Tokens Surged in Value This Year

Crypto Flash Crash Prompts El Salvador to Buy the Dip — 150 Bitcoins Added to Treasury

Zasluge za slike498505: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Tradinview, Nonfungible.com,

Izjava o omejitvi odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

498505

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments