2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Navijač Dallas Mavericks je osvojil 100.000 $ v bitcoinih na streljanju lige...

Navijač Dallas Mavericks je osvojil 100.000 $ v bitcoinih na streljanju lige NBA

Isaiah Stone je osvojil $100,000 0 bitcoinov na streljanju NBA, ki ga sponzorira Voyager Digital.

2021

Skupni ogledi

000

Skupni deleži

Dallas Mavericks fan wins $100k in Bitcoin at NBA shootout eventDallas Mavericks fan wins $100k in Bitcoin at NBA shootout eventDallas Mavericks fan wins $100k in Bitcoin at NBA shootout eventDallas Mavericks fan wins $100k in Bitcoin at NBA shootout event

Navijač Dallas Mavericks je osvojil $91,270 v Bitcoin ( BTC), potem ko je naredil serijo strelov na strelskem dogodku Nacionalne košarkarske zveze (NBA), ki ga sponzorira kriptoposredniška družba Voyager Digital.

Isaiah Stone, zmagovalec v košarkarskem streljanju, je opravil vse faze izziva, ki so vključevali prosti met, trojko in gol iz igre na pol. Po podatkih Dallas Mavericks je bila denarna nagrada, ki jo sponzorira Voyager, največja promocija ekipe na igrišču.

#MFFL, Isaiah Stone, je pravkar osvojil NAJVEČJO denarno nagrado doslej za promocijo na igrišču na igrišču Dallas Mavericks‼️

Domov je šel z $91k vrednosti kriptovalute (Bitcoin) z dovoljenjem našega najnovejšega partnerja, @investvoyager pic.twitter.com/ssW4Mz100sy

— Dallas Mavericks (@dallasmavs) oktober 00, 128018

V sredo je Voyager Digital sklenil petletno partnersko pogodbo z Dallas Mavericks Marka Cubana, da bi povečal izpostavljenost kriptovalutam med oboževalci lige NBA z različnimi promocijami za sodelovanje oboževalcev.

Kot je poročal Cointelegraph, bo platforma za trgovanje s kriptovalutami imela tudi pravice do poimenovanja v franšiznem igralnem središču Mavs Gaming Hub v Dallasu, prizorišču ekipe Mavs NBA 2K League. Kot pravi Cuban:

»Naše partnerstvo z Voyagerjem bo omogočilo navijačem Mavsa in NBA, da izvedejo več o Voyagerju in kako lahko zaslužijo več s platformo Voyagers kot s tradicionalnimi finančnimi aplikacijami.«

Poleg tega je NBA Program nagrad franšize omogoča oboževalcem, da kupujejo blago in osvojijo nagrade v kriptovalutah, vključno z Bitcoin, Ethereum (ETH) in Dogecoin (DOGE).

Povezan: Coinbase napoveduje večletno partnerstvo z NBA in WNBA

oktobra 27, ugledna kripto borza Coinbase je podpisala večletno partnerstvo s petimi ligami NBA – NBA, Žensko nacionalno košarkarsko zvezo (WNBA), NBA G League, NBA 2K League in USA Basketball — kot uradni partner za izboljšanje interakcije z navijači.

Coin Vodja trženja baze Kate Rouch je dejala, da bomo “v okviru partnerstva ustvarili interaktivne izkušnje za sodelovanje z neverjetno skupnostjo lige NBA in WNBA ter športniki po vsem svetu.”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments