19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice NBA 76ers se je pridružil platformi navijaških žetonov Socios

NBA 76ers se je pridružil platformi navijaških žetonov Socios

Platforma je že prej sodelovala z ekipo NHL in UFC, vendar je NBA franšiza prvič vključila svojo blagovno znamko.

299 Skupaj ogledov

3 Skupaj delnice

NBA 76ers joins fan token platform Socios

Socios, platforma, ki temelji na blockchainu, odgovorna za tokeniziranje številnih priljubljenih športnih franšiz, je dejala, da je Philadelphia 76 ers košarkarska ekipa se bo pridružila njegovemu seznamu.

V četrtkovem sporočilu družbe Socios je platforma kot del partnerstva dejala, da ali Sixers bodo integrirali blagovno znamko iz ventilatorja mesto žetonov v fizičnem in digitalnem prostoru. Sociosi se bodo pojavili na zaslonih domačega prizorišča ekipe, centra Wells Fargo v Filadelfiji, pa tudi na njeni spletni strani in družabnih omrežjih.

Alexandre Dreyfus, izvršni direktor družbe Socios in športne platforme Chiliz, ki temelji na blockchainu, je dejal, da je to prvič, da je platforma sodelovala z franšizo Nacionalne košarkarske zveze. Namignil je, da bi ljubitelji košarke morda videli žetone navijačev za Sixers kot del cilja podjetja, da “preidejo pasivne navijače v aktivne navijače.”

Poleg ekipe NBA še NHL-jevci. New Jersey Devils je podobno tržno partnerstvo napovedal s podjetjem Socios aprila. Platforma je sporočila, da bo lansirala navijaške žetone za Ultimate Fighting Championship in dirkalne ekipe Formule 1 Aston Martin Cognizant in Alfa Romeo Racing na verigi blokov Chiliz.

Povezano: Društva, ki bodo lansirala žeton navijačev za glavno ukrajinsko organizacijo za šport

Medtem ko je Chiliz prek družbe Socios sklenil partnerstva z glavnimi športnimi imeni za izdajo navijaških žetonov, ima NBA Top Shot skupine Dapper Labs podporo uglednih košarkarjev, med katerimi so Michael Jordan, Alex Caruso in Kevin Durant. Od marca naj bi digitalna zbirateljska platforma zbrala 483 milijonov prodaja z več kot 802, 00 0 uporabnikov.

Prejšnji članekMirror Protocol čez noč tiho zbere 30% kljub padcu kripto trga
Naslednji članekNvidia CEO: It’s now established that Ethereum is going to be quite valuable. There’s a future where the processing of these transactions can be a lot faster, and because there are so many people built on top of it now, Ethereum is going to be valuable

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments