17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice NBA-jev Portland Trail Blazers sodeluje s Crypto Cashback Company Stormx

NBA-jev Portland Trail Blazers sodeluje s Crypto Cashback Company Stormx

NBA's Portland Trail Blazers Partner With Crypto Cashback Company Stormx

V 2021, veliko je bilo obvestil o poklicnih športnih ekipah, ligah in slavni športniki. 1. julija je Portland Trail Blazers Nacionalne košarkarske zveze (NBA) objavil, da je profesionalna košarkarska ekipa sodelovala s podjetjem Stormx za vračilo denarnih sredstev

Uniforme Portland Trail Blazers bodo predstavile logotip podjetja Crypto Cashback Firm

NBA Trail Blazers je ta teden razkril, da je košarkarska ekipa sklenila dogovor z blockchain podjetje Stormx. Projekt Stormx, ki je bil v osnovi ustanovljen v 00894, je v bistvu ponudnik kripto gotovine ki vsebuje tudi izvorni žeton, imenovan STMX. Trail Blazers in lastna publikacija NBA, ki gostuje na nba.com, trdijo, da je dogovor med Stormxom in ekipo “še nikoli videno partnerstvo.”

NBA's Portland Trail Blazers Partner With Crypto Cashback Company Stormx
Logotip Stormx bo prikazan na uniformo. Fotografija prek nba.com.

V bistvu bo Stormx Portlandov prvi mednarodni partner za pravice, ki naj bi “pritegnil oboževalce po vsem svetu.” Stormx bo imel pravice do mednarodnega izvajanja trženjskih in drugih oblik dejavnosti po skupinah. Logotip Stormx bo prikazan tudi na uniformi ekipe, pojasnjuje napoved. Chris McGowan, predsednik in izvršni direktor Portland Trail Blazers in Rose Quarter, je dejal, da se veseli skupinskega športa “tako revolucionarnega, revolucionarnega podjetja na sprednji strani naših dresov.”

“Stormx je sveže, energično podjetje s pacifiškimi severozahodnimi koreninami, ki lahko Rip City izobražuje in motivira okoli kriptovalut in zaslužka s kripto denarjem,” je dodal McGowan. “Veselim se naslednjih korakov kot partnerjev.”

Kripto vdre v glavni šport

Športni posli, kot so ti, v današnjem času vedno bolj uhajajo v svet kriptovalut. Na primer, MLB klub Oakland A je začel sprejemati bitcoin za sezono 2021 prehaja letos in celo razkril, da bo klub z žogo imel Bitcoin, pridobljen s prodajo vstopnic. Marca so številni lastniki ekip NBA ustanovili svetovalni odbor za verigo blokov NBA za ameriško profesionalno košarkarsko ligo. Odbor za verigo blokov NBA sestavljajo lastniki ekip, kot so Nets, Mavs, Wizards, Celtics, Kings in Jazz.

Podjetje za digitalne valute FTX Trading Limited je neusmiljeno sodelovalo z igralci in profesionalnimi športnimi ligami. FTX-u je uspelo pridobiti pravice do poimenovanja NBA-jeve Miami Heat Arene, partnerja MLB-ja, in pridobiti dogovor o poimenovanju z esports velikanom TSM. Prejšnji teden je FTX napovedal tudi partnerstvo z brazilsko manekenko Gisele Bündchen in njenim zakoncem, sedemkratnim prvakom v Super Bowlu Tomom Bradyjem. Kar zadeva posel med Portland Trail Blazers in Stormx, bosta obe družbi lansirali tudi nezamenljive žetone (NFT).

Trail Blazers in Stormx načrtujeta izdajo prvi NFT sredi julija in bo temeljil na priznani seriji Gameday Poster Series. “V čast nam je, da smo prvo kripto podjetje, ki je sponzoriralo dres ne samo z ekipo tako visokega kalibra, temveč tudi z ligo iste postave,” je v izjavi dejal Simon Yu, izvršni direktor in soustanovitelj Stormxa. “Tako kot soimenjak Trail Blazers tudi sami sebe vidimo kot trail blazerje, ki si prizadevajo za množično prevzemanje kripto, saj vsakodnevnim ljudem pomagamo zaslužiti kripto, medtem ko kupujejo,” je dodal.

Kaj menite o partnerstvu med Stormxom in Trail Blazers? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

US State Department Official Wants El Salvador to 'Ensure Bitcoin Is Well Regulated'

Venezuela to Slash Six Zeros From Its Currency to Facilitate Payments

Oznake v tej zgodbi

Celtics, Chris McGowan, Crypto Cashback Firm, ftx, Gameday Poster Series, Jazz, Kings, Mavs, MLB, MLB club, NBA, Nets, nft, Non-fungvable Token, Portland Trail Blazers, Stormx, Trail Blazerji, čarovniki

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Omejitev odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments