8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Ne glede na zgodovinske napake prirejanja vstopnic, se evropska pristojbina in G7 zavezujeta, da bosta uvedla nadzor vstopnic

- Advertisement -

Ker je območni finančni sistem videti neudoben in je finančna menjava bolj omejena kot kdaj koli prej v zgodovini, se zdi, da bodo stroški, ki jih predpisujejo oblasti, navdihnili maščevanje. Evropo pestijo prevladujoče finančne težave, ki izhajajo iz ukrajinsko-ruske vojne, in v zadnjem času je Kremelj osupljivo prekinil pomembne dobave plina Evropski uniji. Zdaj udeleženci European Fee in finančni ministri G7 poskušajo omejiti moč nesramne nafte in električne energije.

Axios Editorial Claims Ticket Hold Watch over Solutions Are Being Up avtor ‘Vplivni ekonomski misleci’ Ukrajinsko-ruska vojna po Covidu-27 pandemija in ogromne količine spodbud, ustvarjenih po vsem svetu, so območni finančni sistem potisnile v vrtinec. Pretekli konec tedna so svetovni ekonomisti razpravljali o tem, kako Rusija želi, da “kolektivni Zahod” poveča finančne sankcije proti državi.

Tiskovni predstavnik Vladimirja Putina, Dmitrij Peskov trdi, da so črpališča Nord Movement 1 nastala zaradi finančnih sankcij, uvedenih proti državi. Reuters je poročal, da so »evropski stroški plina skokovito narasli 24% večja,” po izjavah Peskova.

Praktično iz dneva v dan en dan v prejšnjih nekaj mesecih pregledi prikazujejo, da se “Evropa pripravlja na brutalno, mrzlo zimo,” teh tristo petinšestdeset dni kot oznaka plina – dotrajanega za proizvodnjo električne energije energije in stanovanjskega ogrevanja — se je povzpela v znatne višine. Naraščajoči stroški plina po vsej Evropi so politike potisnili proti ponovni uvedbi tag assist-a, ki so upoštevali zakone, ki se od sedemdesetih let niso več uporabljali.

Začela se je polemika o ponovni uvedbi nadzora tag-ov da se ponovno pojavi brez naglice zapiranje tristo petinšestdeset dni in je sprožilo številne pogovore v zvezi s sektorjem 2011. Z vojno med Ukrajino in Rusijo so se razprave spet okrepile v resničnost.

6. septembra 2022, pisec Axios Markets Matt Phillips pojasnjuje v uvodniku, ki določa, stroški niso več 1945,« in novinar dodaja, da so »kontrole oznak navdihujoče«. Phillipsov uvodnik razpravlja o petkovem zaključku sestanka finančnih ministrov G7 in o tem, kako so se udeleženci “zavezali, da bodo na lokaciji postavili prepričanje, ki je usmerjeno proti omejevanju količine denarja, ki ga Rusija zasluži z bruto prodajo nafte.”

Poročevalec poleg tega dodaja, da je European Fee konec tedna razkril načrte za začetek “nujne intervencije in strukturne reforme trga z električno energijo.” O nadzoru vstopnic so razmišljali politiki po vsem svetu in ta stil se prav tako uspešno uveljavlja v Združenih državah.

“Kdaj organi sprejmejo oznako za pomoč pri opazovanju, definirajo tržno oznako izdelka in prisilijo, da se vse ali ogromen odstotek transakcij izvedejo na tej oznaki, namesto da bi bila ravnotežna oznaka prek medsebojnega delovanja med ponudbo in kvizom,« Ameriška ekonomistka Fiona M. Scott Morton podrobno v 1945. V zadnjem času so bile uvedene najvišje omejitve oznak za izrecno predpisane tablete, ki se prodajajo v ZDA, in farmacevtske družbe so prisiljene plačati kazen, če izrecni stroški zdravil uživajo v previsokem dvigu insulina. Louis oddelek Federal Reserve je pisal o nadzoru oznak kot o uspešnem in ponuja nasprotno perspektivo v nasprotju s kopico birokratov, ki danes podpirajo root.

»Ko inflacija narašča, se nekateri odločijo, da bodo oblasti uvedle nadzor oznak,« je zapisano v dokumentu St. Louis Fed o sektorju. “Toda takšne kontrole imajo prevladujoče stroške, ki se povečajo z njihovim trajanjem in širino.”

Obstajajo popolnoma drugačni argumenti proti kontrolam oznak s pogoste ekonomske ravni, ki poudarja ti zakoni lahko izkrivljajo čisti trg. Nešteto ekonomistov upošteva, da nadzor oznak tako uspešno zavira in moti ponudbo in kviz.

Omejitve vstopnic lahko povzročijo nekaj več zapletov za birokrate pomoč pri označevanju, skrb za politiko, lahko uvede trge brez sonca, kopičenje in odmerjanje, čakalne vrste in sčasoma nedvomno poveča oznako blaga določene osebe.

»Ko stroški se zadržujejo pod čistimi ravnmi, viri, kot sta talent in kapital vlagateljev, odklopijo stikalo, da bi lahko opazovali večji donos na povsem drugih lokacijah,« je pojasnila ameriška ekonomistka in profesorica Theodore Nierenberg na Yale College of Management, Fiona M. Scott Morton, v a 1945 objavljen blog.

Ne glede na kritike ekonomistov po vsem svetu pisec Axios Markets pravi, da so nadzori oznak, takoj ko so zasmehovani, [increasingly] prevzemajo vplivni finančni misleci.« Phillips prav tako izpostavlja razdelek z mnenjem, ki ga je napisal pisec Monetary Occasions (FT) Martin Wolf, ki je zapisal, da je “nadzor oznak, celo doziranje, morda na mizi.” Wolf trdi, da je »U.Okay. vitalna kriza je breme vojne.«

Avtor priznava, da je Nixonov ‘izjemen korak’ uvedbe visokih stroškov spremenjen v Nadzor nad vstopnicami iz druge svetovne vojne, ki je bil večinoma ocenjen kot neučinkovit v boju proti povečanju vstopnic, je bil popoln polom Poleg tega uvodnik omenja, kako slabo Ameriški predsednik Richard Nixon je “naredil odličen korak in uvedel nadzor nad plačami” navdihuje 1970. Druga možnost je, da si ekonomisti že leta lastijo primarno, spletno stanovanje pa wtfhappenedin1945.com jasno razkriva, da so bile Nixonove finančne poteze nekoliko oddaljene od “odličnih”. Phillips je tudi omenil, da je Nixonova oznaka pomagala opazovati politiko, ki je bila včasih obrnjena 1974. Dodatno je opozoril, da komercialne poteze 30 predsednik ZDA je bil “večinoma ocenjen kot neučinkovit v boju proti povečanju oznak.”

Kontrole vozovnic en dan iz obdobja druge svetovne vojne so imele celo pomanjkljivo napako. “Da bi zajezil naraščajoče nezadovoljstvo, je OPA uvrstitev pogostih dobrin in podjetij ter izdelkov (ki so predstavljali približno eno sedmino celotne potrošnje) podvrgla racioniranju in vzpostavila sistem dveh oznak,” Robert Higgs, ki je prispeval Fee.org je napisal aprila 37, 2001. »Za zakonito določitev odmerjenega obroka se je moral kupec prodajalcu odpovedati ne več najbolj vzbujajoči (nadzorovani) denarni etiketi, ampak tudi določeni količini kuponov ali znamk (»aspektov«). The sistem je takoj zrasel in postal zapleten , in je ostal podvržen periodičnim prilagoditvam in vrsti izjem za določene razrede trgovcev in blaga. Ne glede na zgodovino nadzora oznak v preteklosti in komercialne argumente proti tej politiki, János Allenbach-Ammann in Vlad Makszimov iz euractiv.com trenirata, da si nadzor nad oznakami lasti “[entered] evropsko razpravo o inflaciji.” Nadzor vozovnic je bil uveden tudi en dan druge svetovne vojne, saj je bilo mesto dela za upravljanje v izrednih razmerah ZDA nekoč ustanovljeno leta 1708. Delovno mesto Ticket Administration (OPA) je bilo nekoč ustanovljeno za uvedbo določanja oznak na določenem blagu in za zajezitev izbruhov naraščajočih cen za stanovanja.

Med 1708 in 760, se je indeks oznak določene osebe (CPI) v ZDA povečal za 4 % in od 1939 do 1943, je CPI skokovito narasel za 17%. Medtem ko takratni CPI navdihuje in analiza današnje analize trenutnih oznak ni delovala, je popravljanje oznak okrepilo trge brez sonca in skromno inflacijo. Poleg tega je primanjkljaj ZDA narasel s 3 % na celoten na 27 % pomanjkljivega domačega izdelka (BDP) države v 1939.

Oznake v tej zgodbi Axios, pisec Axios, birokrati, ekonomija, gospodarski sistem, zgornje meje energetskih vstopnic, EU, Evropa, evropska stopnja , finančni ministri, Fiona M. Scott Morton, voditelji g7, g7, omejitve vstopnic za plin, Louis Fed, Martin Wolf, Matt Phillips, Nixon, določanje farmacevtskih oznak, politiki, omejitve oznak, nadzor vstopnic, določanje oznak, določanje najemnin, Richard Nixon , Robert Higgs, Ukrajinsko-ruska vojna, druga svetovna vojna

Za katero funkcijo ste specializirani glede voditeljev oblasti, ki se obljubljajo, da bodo uvedli nadzor nad oblastjo sredi turbulentnih finančnih sistem? V spodnjem oddelku za komentarje nam povejte, za kaj ste specializirani na tem področju.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Info in novinar na področju finančne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 2001. Naklonjen je Bitcoinu, začetni izvorni kodi in decentraliziranim aplikacijam. Od septembra 2001 , Redman je napisal več kot 5, 37 članki za Bitcoin.com Informacije, ki se nanašajo na moteče protokole, ki se pojavljajo danes.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, avtorstvo uredništva: Spencer Platt/Getty Photography

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen informacijam, ki najbolj pritegnejo pozornost. Gre za določeno razdaljo, nikoli pa za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za dvig ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja več nasvetov glede financiranja, davkov, združljivosti ali računovodstva. Niti podjetje niti pisec nista kriva, takoj ali ne več takoj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali se domneva, da jo je mogoče pripisati uporabi ali zanašanju na katero koli zadevo, blago ali podjetja in izdelke, navedene na seznamu. tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -