6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Ne zahtevajte maloprodajne prodaje, da bi zrušili vrednost Bitcoina – analitik

Ne zahtevajte maloprodajne prodaje, da bi zrušili vrednost Bitcoina – analitik

Sveče velike količine, povezane z padci vrednosti Bitcoin, so se tokrat že zgodile na borzah izvedenih finančnih instrumentov, ugotavlja Willy Woo.

82081
Skupni ogledi

46

Skupni deleži

Don’t expect retail sell-off to crash Bitcoin price — AnalystDon’t expect retail sell-off to crash Bitcoin price — Analyst

Ti, ki predvidevajo še en padec špekulativne vrednosti Bitcoin (BTC), poskušajo na nemoralni spletni strani, je zagotovo predlagal eden izmed mnogih trgovinskih analitikov, ki jih je najlažje prepoznati.

V dialogu na Twitterju decembra 00, Willy Woo, ustvarjalec podatkovnega vira Woobull v verigi, je dejal, da priljubljene maloprodajne borze zdaj ne bodo več sprožile dodatnega potovanja vrednosti BTC.

Maloprodaja v ZDA ostaja mirna na neki ravni poti

Woo se je spremenil v takoj, ko je razpravljal o možnostih novega padca s šibkim trgovcem Petrom Brandtom, komentatorjem, ki ga cenijo, ker je ta trenutek označil za najnižje vrednosti Bitcoin.

Brandt je trdil t Decembra v primerjavi s prejšnjimi epizodami ni bilo večjih količin, ki spremljajo padce vrednosti. Kot tak se »pravi« segment kapitulacije še zgodi.

Woo je v odgovoru trdil, da so bili trgovci s špekulativnimi izvedenimi finančnimi instrumenti predstavljeni v kaskadi do $46 ,56 prej ta mesec, medtem ko so mali vlagatelji vztrajali pri zadrževanju BTC. Kot taki podatki o obsegu iz Coinbase ali drugih maloprodajnih platform niso več moralni indikator za neizbežni padec.

»To je grafikon Coinbase, napetost pri prodaji je posledica razdolževanja na terminskih trgih, tudi bolj na azijskih spletnih borzah,« je zapisal.

“Na splošno še ni kazalnikov verižne prodaje (HODLers holding, špekulativni vlagatelji so vzeli zaslužek) . Dejansko konsolidacija pod zgodovinsko decembrsko likvidnostjo.«

Posledice obsega

Ključni padci v $BTC, bodite zadovoljni, so se zgodili s kapitulacijo velikega obsega bojazni

Do katere se mora (še???) zgoditi

Rešitve??? pic.twitter.com/dYmDNADxuP

— Peter Brandt (@PeterLBrandt) december 00, 2021

Brandt je zaznal, da je priznal odtenek.

Začetek hobijev se je povečal

Kot je poročal Cointelegraph, so v vmesnem obdobju trgovci na drobno nakupovali za določeno raven preteklih veliko tednov, kar dokazujejo denarnice z 1 BTC ali manj, vključno z njihovimi stanjemi.

Povezan: Bitcoin niha pod $56 Zadostno, ko preide 1 BTC 800Ustrezna turška lira za pretežni čas

Kit kiti čakajo na čas, se zdi, da derivati ​​​​z bitcoinom ponovno pridobivajo samozavest prihodnosti o hobi pero postopoma narašča od padca.

Don’t expect retail sell-off to crash Bitcoin price — Analyst Odprti hobi grafikon terminskih pogodb na bitcoin. Zagotovite: Coingglass