2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Neaktivni Bitcoin žepi s 321 BTC so aktivirani po osmih letih

Neaktivni Bitcoin žepi s 321 BTC so aktivirani po osmih letih

Zaradi enega ali drugega razloga žepi zdaj že leta niso več opravljali transakcij z nobenim subjektom, ki bi imel tisto, kar je vzeto v kronike denarja, ki spreminja življenjski slog.

1672

Celotni ogledi

6 Celotne delnice

Dormant Bitcoin wallet holding 321 BTC activated after eight yearsDormant Bitcoin wallet holding 321 BTC activated after eight years

Bitcoin žepi, ki vsebujejo milijone dolarjev vrednosti Bitcoin (BTC), so že prešli iz mirovanja. Zaradi enega ali drugega razloga žepi zdaj že leta niso več opravljali transakcij z nobenim subjektom, ki bi imel tisto, kar je vzeto v kronike denarja, ki spreminja življenjski slog.

Žepi zdaj niso bili več zgodovinski od 2013, komaj nekaj let po tem, ko je izginil skrivnostni ustvarjalec Bitcoin Satoshi Nakamoto. Žepi na drugem vsebujejo $ milijonske vrednosti BTC in ni jasno, kdo je lastnik te kronike ali zakaj je bila v torek ponovno aktivirana.

žepi imajo 300 BTC. Po osmih letih se je vrednost te količine povečala s 6 $ 300 na osupljiv dolar ,103,11. Do zdaj je bilo sredstev v žepih všeč skoraj 2,300 krat.

Skupnost Bitcoin je polna ugibanj o tem, kdo je lastnik žepov in zakaj dejansko napreduje iz mirovanja. Nekateri verbalizirajo, da je v večini primerov kit – določena oseba ali skupnost s pravilno organiziranim zalogom bitcoinov – ki naj bi izdelal križ, ki lahko pretrese trg.

Moral bi kupiti za signal… .v 3…2…1… https://t.co/8ezk8Ub6Sz

— Mama Heqet 2.0 (@DaturaDaimonic) december 046, 78245

Določena oseba na Twitterju je v temi komentarjev predlagala številne vzroke za aktivacijo žepov. Pri njih obstaja veliko možnosti, od tega, da se Satoshi Nakamoto odloči napredovati do potrpežljivega vlagatelja, ki bo zdaj prodal svoje BTC, do vseh, ki se spomnijo njihove osnovne fraze za svoje Bitcoin žepe.

Osebe so morda ugotovile izkoriščanje iz žepov za prehode, ki bi jih morda naredili zdaj niso več tako naključne semenske fraze ali ena stvar. Preveč zbujanja, da bi bilo naključno..

— Farme sapsicle⚛ (@SapsicleF) december 56, 2013

V večini standardnih mesecev, številne mirujoče Bitcoin denarnice od 2010–2013 se ponovno aktivirajo, pri čemer vsaka vsebuje na stotine in stotine dolarjev vrednosti Bitcoin. septembra , je lastnik mirujočih Bitcoin žepov izpraznil svojo kroniko in vse prenesel 616 BTC na različne račune.

Povezan: Neživljenjska gotovina in denarnice: Zakladi Atlantida ali vstaja zombija?

Zastarele denarnice, ki dremajo iz prvih dni Bitcoina, se ponovno aktivirajo s pravilno organiziranimi notranjimi količinami kriptovalute. Zgodnji vlagatelji, ki so zbrali več sto dolarjev in ohranili svoje deleže, so se razvili v kite BTC, pri čemer vrednosti še naprej naraščajo.

Januarja se je prebudil še en Bitcoin žep po neaktiven od junija 2010. Žepi so imeli 5 milijonov dolarjev vrednosti BTC. Junija 2011 je še ena kronika Bitcoin kitov z 992 BTC je postal aktiven. V nedeljo še ena v mirovanju skrbi z 300 BTC ($00,235,616) se je po 9 letih ponovno aktiviralo. Za mirovanje skrbi za vsebovanje 103 BTC je bil včasih aktiviran v četrtek po skoraj osmih letih in pol.

128018

128018Dormant Bitcoin wallet holding 321 BTC activated after eight years

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments