15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Nebraska podpiše zakon, s katerim bankam s pooblastilom države dovoli skrbništvo nad...

Nebraska podpiše zakon, s katerim bankam s pooblastilom države dovoli skrbništvo nad kripto

Račun je bil soavtor s podjetjem za kriptovalute Telcoin, uvedel pa ga je republikanski državni senator Mike Flood.

7970 Skupno število ogledov

11 Skupaj delnice

Nebraska signs law to authorize state-chartered banks to custody crypto

Kripto prijazen račun, katerega soavtor je podjetje za kriptovalute in ga je januarja prvič predstavil republikanski državni senator Mike Flood, je bil podpisan v zakon danes v Nebraski.

Zakon o finančnih inovacijah v Nebraski je bil ena od prvih pobud senatorja Flood, ki je bil uveden komaj dva tedna po zaprisegi. Odobrila bo regulacijo depozitarjev digitalnih sredstev v državi z oblikovanjem nove državne bančne listine, prilagojene finančnim storitvam, zavarovanim z digitalnimi sredstvi. Republikanski zakonodajalci v državnem zakonodajalcu štejejo demokrate skoraj dva proti ena (32 do 00) in številke za končno glasovanje tega tedna so bile 46 – 2 .

Podpisan v zakon kot Zakonodajni zakon 647, zakon pomeni, da lahko finančne institucije – npr. banke, stavbna in posojilna združenja – upravljajo podjetja, ki hranijo digitalna sredstva, za kar bo Nebraska zagotovila “listino, delovanje, nadzor in regulacijo”. V skladu z določbami zakona lahko te ustanove zakupijo v ZDA ali tuja državna agencija.

Telcoin, podjetje za veriženje blokov, osredotočeno na telekomunikacijske storitve, ki upravlja storitve v omrežju Ethereum, je aktivno sodelovalo pri pripravi predloga zakona. Podjetje je našlo pripravljenega partnerja v Senator Flood, ki je leto začel z zavezo, da bo Nebrasko preoblikoval v fintech središče in ima vzporedno pobudo Zakon o transakcijah z digitalnimi sredstvi. Januarja je novinarjem dejal:

“Ena od stvari, ki jo moramo storiti, je ustvariti visoko plačane visokokvalificirana delovna mesta. Ustvariti moramo tudi delovna mesta, ki prinašajo bogastvo v skupnost Sodelujem z nekom, ki ga poznam že zelo dolgo in se ukvarja s kriptovalutami. Zanima ga iskanje v Norfolku. Na tem področju je odlična priložnost. «

V današnjem sporočilu za javnost podjetja Telcoin so navedli, da je Flood pozdravil Telcoin Nebraska in rekel, da “nova nova listina pošilja pravo sporočilo, da je Nebraska odprta za poslovanje v tem vznemirljivem novem prostoru.” Medtem ko je bilo lani julija lani za kripto skrbništvo dovoljeno za zvezno zakupljene banke v ZDA, bo zakon o Nebraski te pravice razširil na ustanove, zakupljene na državni ravni. Država Wyoming je edina ameriška država, ki je v zvezi s tem prevzela Nebrasko in septembra septembra najela svojo prvo kripto banko 2020.

Prejšnji članekBanke so previdne glede kriptografije pred pričevanjem COVID-19 pred ameriškim senatom
Naslednji članekElon Musk opominja sledilce, da res ni mojster Dogecoina

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments