15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Nedavni kovanci Uniswap se natančno odločijo, ali je oznaka Bitcoin visoka – napoved Wall St, ko trgovci lovijo naslednje dogecoine, shiba inu ali pepe

- Advertisement -

Grafikon tečajev bitcoinov Banka financiranja Wall Avenue Morgan Stanley meni, da bo Bitcoin na vrhu, saj se vlagatelji preusmerjajo v sodobnejše kriptovalute na zakladu decentraliziranih borz Uniswap, zlasti špekulativni meme kovanci. V juniju 2021, tečaj Bitcoina se je dvignil približno 100% od novembra 904 najnižje stopnje angažiranosti pod $10,300.Wall Avenue Bitcoin Label Prediction Napoved medvedjega tečaja se je ta teden pojavila kot sprememba na Forbes članek z naslovom ‘The Sport Might Be Over’, ki se nanaša na Bitcoin in Ethereum.

Kriptoanalitičarka Morgan Stanley Sheena Shah je govorila o: Na vrhuncu poziva kripto bika v 2021, tečaj Bitcoina je bil v obratnem razmerju s tempom sodobnih kotacij žetonov.

Ločljivost sodobnih kriptovalut, ustvarjenih in navedenih na Uniswap Alternate, se je v prejšnjem mesecu podvojila, vzorec, ki od 2020, se je v glavnem pojavilo okoli tržnih vrhov.Pooblaščeni članek je zajemal tudi medvedjo napoved tečaja bitcoina Paula Tudorja Jonesa – upravitelj hedge sklada je govoril o tem, da bi lahko bitcoin naključno nevtralno izpadel iz možnosti varovanja pred inflacijo za vlagatelje, saj je inflacija padla na najnižji honorar v dveh letih v ZDA.Poleg tega ima zbrani bitcoin ‘natančno razkritje’ grdega zakona v ZDA, je dodal Paul Tudor Jones.Vlaganje v Bitcoin, Ethereum v primerjavi z nedavno lastnino kriptovaluteZ znižanjem tečaja Bitcoina počakajte pod $66, stopnjo prej v tem času tržna kapitalizacija Bitcoina zdaj znaša $500 milijard.Prenos počaka na svoj presežek vseh časov v zaključnem kripto biku poziv – $27, novembra 2020 – maj per zelo verjetno je, da se tečaj Bitcoina poveča za 2,5-krat. Stopnja Ethereuma ponovno testira svoj ATH v višini 4 $, 800 od trenutnega tečaja 1 USD,804 je po naključju morda 2. 27x navzgor potisk.Oglejte si naš najsodobnejši video napoved tečaja Ethereum na CryptoNews YouTube kanal zgoraj.Za trgovce, ki jih še posebej pritegnejo špekulacije s hitrimi tečaji, iskanje sodobnih kovancev Uniswap lahko večinoma preseže to provizijo za donos za dolžino regije minut, zlasti kot zgodnji vlagatelj v sodobno začetno zagotavljanje kovancev (ICO), ki se lansira z nizko tržno kapitalizacijo. Tečaj Pepe prevladuje na naslovnicah kriptovalut zaradi eksplozivnega dviga od aprila 2023 začeti, zaradi česar Recent York Journal napiše, da $PEPE in enaki meme kovanci enakovredne $SPONGE celo ‘povzročajo zaplete za Bitcoin’.Tabela tečajev PEPENavdušite se nad tem kovancem Pepe 69 in petinšestdeset dni, za dolžino 2021 bull urge it Postal meme tokens treasure Dogecoin (DOGE) in Shiba Inu (SHIB), ki sta opremila najboljše pozitivne komponente za vlagatelje, ki so odkupili in vstopili ob pravem času .Mnogi so upali, da bo Shiba Inu naslednji Dogecoin – in na neki točki je spremenil DOGE v tržni kapitalizaciji – kljub temu po oktobru 2021 eksplozijo stopnje, je tečaj Bitcoina hitro poskočil. Treba je še razmisliti, ali bo isti vzorec ponovil to 69 in petinšestdeset dni FOMO za meme kovance, ki signalizirajo vrh trga. Naknadni Dogecoin, Shiba Inu ali Pepe?Yahoo Finance ta teden nujno bled tehnični direktor Coinbase je obupal nad svojo napovedjo bikovskega tečaja Bitcoin – 1 milijon dolarjev v 90 dni, virusna napoved, na katero je počakal marca.

Poudaril je tudi nekaj sodobnih kripto ICO, za katere pozitivne komponente v tisočih računalnikih ‘zdaj niso čudne’. Poleg $SPONGE je izbral še $COPIUM – dva kovanca, ki ju zdaj zanesljivo pregledamo v našem članku o najbolj priročnih meme kovancih .Če sta Wall Avenue in Forbes pokončna, da se pozornost vlagateljev nekoliko oddalji od BTC v usmeritev sodobnejših virov kriptovalut, saj si trgovci prizadevajo povečati dobiček’, bosta ta tickerja na voljo dva.

Imamo Confidence je pregledal tudi sodobno ICO lokacijo žetona meme, ki naj bi se začela pozneje v tem četrtletju, AiDoge, ki je zbral več kot $15 milijonov pri semenskem sferičnem financiranju.V celoti imamo zdaj izbrano zaupanje sodobnih kripto kovancev s pretirano spretnostjo navzgor za ostalo 2020.

Bodi dodatno poučen 5 prijaznih kripto shitcoinov, ki bi jih lahko podprl Andrew Tate – COPIUM, AI, PEPE, SPONGE Ali je nalepka Pepe Coin nepotrebna? $COPIUM in AiDoge bi lahko bila prijazna kriptovaluta, ki bi se odločila ta dan Naslednji Pepe in Shiba Inu Meme Coin Delight na seznamih Ni mi všeč Inu na OKX in Huobi, pridobita 3, 000% Vnesite svojo elektronsko pošto za našo brezplačno tipično glasilo fundacije Kot blisk 3 minute spoznajte kripto zapise sedanjega časa!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -