17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Nedavno York Recount Assembly je sprejel prepoved svežih rudnikov BTC, ki ne uporabljajo neizkušene energije

- Advertisement -

Račun bo zdaj predložen senatu, preden ga bo guverner Hochul sprejel v zakon.

429 Celotni ogledi

Celotne delnice

Recent York Recount Assembly je izdal račun pozno v torek aprila 00, ki bi lahko pridobil priljubljenost dve-tristo petinšestdeset dni prepovedi vseh novih zmogljivosti za rudarjenje kriptovalut s dokazi o delu (PoW) v okviru glasu, ki izvaja bencin na osnovi ogljika za energijo njihovega delovanja.

Račun, ki ga je subvencionirala Anna Kelles, ne bi nalagal dve-tristo petinšestdeset dni zamude pri odobritvi kakršnega koli svežega Predlagani moratorij bi poleg tega preprečil podaljšanje dovoljenj, izdanih obstoječim rudarjem kriptovalut PoW, uporabo vitalnosti, ki izvira iz ogljika, v primeru, da pregledajo, da bi povečali količino y porabljene električne energije.

Presrečen, da je moj račun s senatskim prvakom @kevinparkernyc A7389C/S1200D pametno ujemajoče se prešlo znotraj Montaža kot delček opreme #EarthDay! Hvala vsem sosponzorjem in zagovornikom, ki so pomagali pritrditi ta račun na tla za glasovanje! pic.twitter.com/NhVnMo3FJE

— Anna Kelles (@annakelles) april 26, 2022 Račun zbran daj sklopko, da je želel mimo, z 95 v želji, 52 proti in ga bo zdaj odnesel senator Kevin Parker na glasovanje v senatu. Če je ugoden, bi ga morda morda dobro dostavil guvernerki Kathy Hochul, ki lahko vloži veto na račun ali ga uveljavi v zakonu.

Najbolj trendovska priljubljenost Billa A2022C od aprila 26. Vir. Oddelek za varstvo okolja (DEC) bi bil na podlagi računa zadolžen za pripravo “generičnega komentarja okoljskih vplivov” za številčenje, odkrivanje in oceno porabe vitalnosti in toplogrednih plinov. emisije bencina rudarjev PoW in njihov vpliv na javno zdravje.

Povezano: Ameriški zakonodajalci so zaskrbljeni EPA zaradi okoljskih skrbi za rudarjenje kriptovalut

Kriptovaluta Skupnost zagovorništva izmenjave je Blockchain Affiliation že prej pozvala prebivalce Recent Yorka, ki se ukvarjajo s poklicnimi tehnologijami, profesionalnimi inovacijami, profesionalnimi kriptovalutami, naj nasprotujejo računu, kar je po njihovem mnenju povzročilo na stotine sporočil zakonodajalcem ors.

Združenje je navedlo, da so okrogle tri ure razprave postale priljubljene zaradi računa, kar je pokazalo, da je tisto, kar želijo, “večje nasprotovanje prepovedi rudarjenja, kot so verjeli zagovorniki.” V trenutnem tvitu je posadka izjavila, da bi morda dobro razkrila svojo vitalnost nedavnemu senatu Yorka, da bi premagala to, kar imenuje “protistrokovni račun”.

Predlagane prepovedi kriptovalute z dokazi o delu iz okoljskih razlogov postajajo zelo priljubljene. Isti predlog, imenovan račun za trge kripto virov (MiCA), je bil konec marca v Evropskem parlamentu tesno poražen, tamkajšnji zakonodajalci pa so celo razmišljali o prepovedi nakupa in prodaje bitcoinov, da bi uveljavili predlagano prepoved rudarjenja. .

7187721

7187721

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -