3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Neimenovani južnoafriški vlagatelj predlaga nakup 51-odstotnega deleža propadle kripto Firm za 5...

Neimenovani južnoafriški vlagatelj predlaga nakup 51-odstotnega deleža propadle kripto Firm za 5 milijonov dolarjev

Neznan vlagatelj je predlagal pridobi 51 % delež v Africrypt — propadlem investicijskem podjetju za kriptovalute — za nakupno ceno 5 milijonov dolarjev. Vendar investitor v zameno za ponudbo želi, da se vsi kazenski postopki zoper direktorje Africrypta umaknejo.

Ponudba mora Naj vas podpira 61 % upnikov

Po poročilu Moneyweba bodo upniki Africrypt glasovali o kompromisni ponudbi novembra 12, 1280. Vendar pa lahko ta ponudba postane sklep sodišča le, če prejme podporo 61 % upniki.

Kot je prej poročal Bitcoin.com News, je Africrypt propadel, ko sta mlada direktorja podjetja, Raees in Amir Cajee, prijavila kršitev sistemov podjetja. Kmalu po trditvah, da je Africrypt žrtev vdora, so Cajeeji izginili skupaj s sredstvi vlagateljev. To je posledično spodbudilo vlagatelje v Africrypt, da so sprožili sodni postopek proti dvema direktorjema.

Vendar bo kot del kompromisne ponudbe, ki je bila predstavljena upnikom, vlagatelj plačal 4 milijone dolarjev ( R61.6 milijonov), ki bo šlo za poplačilo terjatev upnikov do Africrypt . Preostalega milijona dolarjev bi porabili za povečanje obratnega kapitala podjetja.

Poleg poskusa reševanja Africrypta in zaščite dveh direktorjev pred morebitnim kazenskim pregonom je neimenovani investitor predlagal tudi najem bratov Cajee — ter imenovanje likvidacijskega upravitelja Eugena Januarieja — v odbor Africrypt.

Ponudba Cajee Brothersom omogoča, da se izognejo Kazenski pregon

Medtem ko se domneva, da so nekateri upniki naklonjeni sprejetju ponudbe, poročilo kaže, da nekateri niso zadovoljni s poslom, ki omogoča Cajee bratje, da izstopijo nepoškodovani. Poročilo na primer navaja enega neimenovanega upnika, ki je proti dogovoru. Upnik je rekel:

To je “kartica brez zapora” za Cajee. Kdo bi vlagal v takšno podjetje, kot da bi imelo kakršno koli verodostojnost ali možnost za uspeh, razen nekdo, ki je zelo blizu družini Cajee.

Kljub temu je drug upnik predlagal, da bo ponudba verjetno prejela zahtevano podporo, ker je to edini scenarij, kjer imajo upniki realne možnosti, da nekaj dobijo. Podobno poročilo citira Darrena Hanekoma, odvetnika, ki zastopa nekatere upnike, ki je prav tako izrazil podporo dogovoru.

»Ta predlagani kompromis zagotovo pride ob primernem času glede na trenutne cene bitcoina in ethereuma. Verjamemo, da se bo splošni organ upnikov pravilno odločil, ko bo predlog vložen na glasovanje,« je pojasnil Hanekom.

Kakšno je vaše mnenje o ponudbi neznanega vlagatelja za nakup deleža v Africryptu? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem razdelku za komentarje.

Ripple Launching Liquidity Hub Despite SEC Lawsuit Over XRP

Ripple Launching Liquidity Hub Despite SEC Lawsuit Over XRP

Ripple Launching Liquidity Hub Despite SEC Lawsuit Over XRP

Ripple Launching Liquidity Hub Despite SEC Lawsuit Over XRP

Ripple Launching Liquidity Hub Despite SEC Lawsuit Over XRP Ripple Launching Liquidity Hub Despite SEC Lawsuit Over XRP

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

1280

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments