18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Nekdanji ameriški finančni minister Larry Summers pravi, da mora kriptovaluta ostati digitalno...

Nekdanji ameriški finančni minister Larry Summers pravi, da mora kriptovaluta ostati digitalno zlato

Former US Treasury Secretary Larry Summers Says Cryptocurrency Is Here to Stay as Digital Gold

Nekdanji ameriški finančni sekretar in šef ekonomist pri Svetovni banki Larry Summers pravi, da je kriptovaluta tu, da ostane kot nekakšno digitalno zlato. Verjame, da ljudje želijo alternativo zlatu, ki je “ločeno in ločeno od vsakodnevnega delovanja vlad.”

Nekdanji ekonomist Svetovne banke Larry Summers vidi Bitcoin kot digitalno zlato

Lawrence Summers, ki je bil minister za finančne zadeve v Clintonovi administraciji in je kot direktor Nacionalnega gospodarskega sveta Bele hiše v administraciji Obame med intervjujem za Bloomberg Friday govoril o prihodnosti kriptovalut. Bil je tudi predsednik univerze Harvard in glavni ekonomist Svetovne banke. Trenutno je zaslužni predsednik univerze Harvard in profesor univerze Charles W. Eliot.

Summers je začel z odgovorom na vprašanje: “Ali obstaja želja, ali obstaja dolgoletna človeška želja?” imeti premoženje, ki se počuti ločeno in ločeno od vsakodnevnega delovanja vlad? Mislim, da je odgovor na to vprašanje, kaže zgodovina, pritrdilen. ” Pojasnil je:

Zlato je že dolgo glavno sredstvo te vrste. Kripto ima možnost, da postane dogovorjena oblika, v kateri imajo ljudje, ki iščejo varnost, bogastvo. Mislim, da je kripto tu, da ostane in verjetno tu, da ostane kot nekakšno digitalno zlato.

Medtem ko ugotavlja, da kriptovalute verjetno ne bodo služile kot večina plačil, Summers meni, da „je lahko pomemben del trgovine na internetu . “

Opisal je, da bi kriptovalute, če bi postale celo tretjino celotne vrednosti zlata, pomenile” znatno povišanje s trenutnih ravni “, kar pomeni, da obstaja” dobra možnost da bo kripto del sistema še nekaj časa. ” Cena bitcoinov je padla v nedeljo in trenutno znaša $ 33. 644, ki temelji na podatkih tržnic Bitcoin.com.

Številni analitiki so napovedali vrednost bitcoinov glede na tržno mejo zlata. Kriptoanalitik Ark Investa, Yassine Elmandjra, je v začetku tega meseca dejal, da če ima zlato tržno kapitalizacijo okoli $ 10 bilijonov, “ni izključeno, da bo bitcoin v naslednjih petih letih dosegel zlato pariteto.” S trenutno tržno kapitalizacijo BTC okoli približno $ 700 milijard dolarjev bi to lahko pomenilo apreciacijo cen približno 14 – krat ali več, je začrtal analitik. Ark Invest pričakuje, da bo cena bitcoina dosegla $ 500 K.

Generalni direktor Guggenheima Scott Minerd je februarja dejal, da “če upoštevate ponudbo bitcoinov, recimo, ponudbo zlata na svetu … Če bi bitcoin šel na te vrste številk, govorili boste o $ 400 K do $ 600 K na bitcoin … To kaže na to, kaj bi lahko bila poštena vrednost, «je napovedal Minerd.

Tudi izvršni direktor podjetja One River Asset Management Eric Peters je bitcoin primerjal z zlatom. “Mislim, da bo v nekem trenutku vredno več kot zlato,” je dejal. “Če bi zgolj dosegli tržno mejo vsega zlata na svetu, bi se povzpeli na nekaj v višini $ 500, na bitcoin. “

Kaj menite o tem, kaj je Larry Summers rekel o bitcoinu? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Rich Dad Poor Dad's Robert Kiyosaki Urges Crypto Investors to Buy the Dip, Says 'Stop Whining and Take Action'

Crypto Markets Lose Billions, Weak Hands Capitulate, Stablecoin Market Surpasses $100 Billion

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments