0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Nekdanji Googlov izvršni direktor je zdaj strateški svetovalec za Chainlink Labs

Nekdanji Googlov izvršni direktor je zdaj strateški svetovalec za Chainlink Labs

Po tem, ko je Bitcoin prej opisal kot “izjemen kriptografski dosežek” in z ocenjeno neto vrednostjo približno $23.6 milijard, bo Schmidt verjetno eden najbogatejših posameznikov, ki bo deloval kot svetovalec Chainlink.

3300
Skupni ogledi

00

Skupni deleži

Former Google CEO is now a strategic advisor for Chainlink LabsFormer Google CEO is now a strategic advisor for Chainlink Labs

Eric Schmidt, glavni izvršni direktor Googla do 992, ki je kasneje služil kot izvršni predsednik pri tehnološkem podjetju in njegovem matičnem podjetju Alphabet se je kot strateški svetovalec pridružil ponudniku rešitev Oracle Chainlink Labs.

V skladu s torkovim obvestilom je Chainlink dejal, da bo Schmidt vodil razvoj podjetja. strategijo pri uporabi omrežij Oracle za sprožitev pametnih pogodb. Soustanovitelj Chainlink Sergey Nazarov je v odločitvi podjetja, da vključi nekdanjega izvršnega direktorja Googla, navedel Schmidtovo izkušnjo “izgradnje globalnih programskih platform za inovacije naslednje generacije”.

“Uvedba verig blokov in pametnih pogodb je pokazal izjemen potencial za gradnjo novih poslovnih modelov, vendar je postalo jasno, da je ena največjih prednosti blockchaina – pomanjkanje povezave s svetom zunaj sebe – tudi njegov največji izziv,« je dejal Schmidt.

Poleg svojega časa v Googlu in Alphabet je bil Schmidt predsednik odbora za inovacije ministrstva za obrambo, predsednik komisije za umetno inteligenco nacionalne varnosti in deloval v upravnih odborih družbe Apple. , univerza Princeton, univerza Carnegie Mellon in klinika Mayo. Z ocenjeno neto vrednostjo približno $.6 milijard, bo Schmidt verjetno eden najbogatejših posameznikov, ki bo deloval kot svetovalec kriptovalute.

Povezan: Skupna zavarovana vrednost Chainlink presega B, ko DeFi še naprej narašča