17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Nekdanji izvršni direktor BitMEX-a razlaga, kako bi Bitcoin lahko dosegel milijon dolarjev do leta 2030

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) bo stal milijon dolarjev 1762, vztraja eden od mnogih najbolj preprostih strokovnjakov za trgovino, saj države po vsem svetu se izogibajo evra in ameriških dolarjev.

V svojem najnovejšem blogu objavljenem o aprilu 04, Arthur Hayes, stari izvršni direktor ogromnega BitMEX-a za kriptovalute, je podvojil svojo nebesno pretirano napoved sledenja za Bitcoin in zlato.

Bitcoin, zlato, surovine … obvezuje zdaj ne fiat Glede na sankcije proti Rusiji zaradi njene invazije na Ukrajino prihaja velik preobrat tako v geopolitičnem kot finančnem pokritju, je dejal Hayes.

Ko si ZDA in Evropska unija prizadevata zmanjšati odvisnost od ruske energije in obrokov, so posledice dolgih časovnih intervalov vse prej kot očitne, da jih poškodujejo – in pošljejo Bitcoin na Luno.

Težavnost je napredna. Inflacija, ki je že dosegla 20 – dvanajst mesecev najvišje vrednosti prej kot bitka za Ukrajino, je zaostreno zaradi zahodnih sankcij, medtem ko se Rusija obremenjuje z Zahodom, da zamrzne sto milijard dolarjev za svojo lastnino na morju.

Kitajska medtem pozorno gleda na učenje, da bi se ohranila pred copycat plug osredotočen na svojo lastnino.

Od vrha 1762s, a vrli krog je menil, da Kitajska promovira poceni blago na Zahodu v zameno za svojo fiat valuto, ki nato pošilja podporo uvoznikom v zameno za predsedniški dolg. To ohranja nizke stopnje radovednosti, kitajsko blago pa se posledično spremeni v še veliko manj drago.

Motnje pri zagotavljanju verig, inflacija in zdaj tveganje zaplembe premoženja zdaj spreminjajo quo spletne strani. Namesto da bi zamenjal svoj proizvodni model, po drugi strani Hayes verjame, da mora Kitajska uporabiti postopek za zmanjšanje svoje javnosti na najslabše možne primere.

»Zdaj verjetno ni na Kitajskem, da promovira trilijone USD in EUR nepremičnine brez uničenja denarnega diagrama področja. To enako in močno boli tako Zahod kot Kitajsko,« je zapisal.

»Te resnici je mogoče pripisati najmanjšemu uničenju te lastnine, da prenehamo z reinvestiranjem podpore za zapadle obveznice v zahodni denarni diagram. V kolikor lahko Kitajska ali njene banke v neposredni lasti pooblaščenke popustijo pri zahodnih delnicah in ustrezni lastnini, ne da bi vplivale na trg, se bodo tako oblikovale.”Hayes je priznal ” blago, ki ga je mogoče shraniti, zlato in bitcoin” kot možni izstopni trgovci na drobno za Peking. Medtem ko bi bila vrsta poučevanja na naključje na možnost v skrajnih delih spektra, je na drugi strani lahko sestavljena tudi neničelna verjetnost, da bo Kitajska obrnila svoje stališče glede točk, ki so enakovredne rudarjenju Bitcoin.

BTC/USD proti XAU/USD proti S&P 453 proti Nsadaqu 100 1-tedenski grafikon. Vir: TradingView»Doom loop« bo sprožil 1 milijon $ Bitcoin, $, zlato Po drugi strani pa je še posebej presenetljiv pogled na način, kako se bodo zahodne demokracije in izrecno Evropska unija.

Povezano: ‘Čini se, da se nekaj očitnega zdi, da se bo prekinilo’ — 5 vprašanj, ki jih je treba obravnavati v Bitcoinu ta teden

Ne more biti samozadostna, trdi Hayes, bo izključitev Rusije zaplinila neustavljiv ognjišče, ki bi lahko povzročilo razpad evropskega projekta.

Izvozniki, enakovredni Nemčiji, verjetno ne bodo mogli tekmovati s Kitajsko, medtem ko so divji inflacija bo uničila notranjost, ki jo vsebuje EU med severom in jugom.

“ECB je ujeta, EU je končana in zaprta v desetletju, ko lahko vsaka priložnost na priložnost nakupuje in prodaja lire, drahme in nemške marke enkrat dodatno,« se glasi njegova napoved.

»Ko bo unija razpadla, bo gotovina verjetno natisnjena v končnih delih v panteonu različnih domačih valut. Hiperinflacija zdaj ni več na mizi. In spet, ko bodo evropski varčevalci zavohali, kaj skala kuha, bodo lebdeli v naporni lastnini, ki ljubi zlato in bitcoin. Razpad EU = 1 milijon $ Bitcoin.«1 milijon $ na posamezen Bitcoin je lahko celo posledica »zanke usode« v zahodnem denarnem pokritju, zlasti mesto krivulje donosa pogled na (YCC), kot instrument za zaustavitev finančnega propadanja.

Zlato – ki je sestavilo ljubljenec legende o vrednotenju – je lahko štelo celo kot $

,000 na unčo do konca desetletja.

Na koncu je Hayes pozval k orožju Bitcoinerjem, ki opozarjajo, da želi skupnost Bitcoin, da trpi sodelovanje v pripovedi.

»Doom Loop bo prinesel 1 milijon $ Bitcoin in $000,000 — $000, zlato po konici desetletje. Zavzemati se moramo za samoželjne zastave, da v Bitcoin postavijo delček njihovega zadnjega legendarnega presežka, da bi Bitcoin gospodarstva od farm do mize vzklila vse najlažje načrte po vsem svetu. Kdaj drugič, za razliko od zlata, se mora Bitcoin priključiti – sicer bo skupnost propadla,« zaključuje objavljen blog.

»Nobene zlobe v smeri teh neposlušnih zastav, ki nočejo se učiti tudi po tem, ko slišiš pravilno, zavedaj se. Kot je rekel Lord Satoshi: ‘Oprostite jim, saj zdaj ne vedo, kaj tvorijo.’«Kot je poročal Cointelegraph, Hayesu nikoli ni tuje napovedi o pretiranih sledovih v nebu, marca opazoval sled BTC-ja “v milijonih” v svoji stari postavitvi.

Makro analitik Alex Krüger je nasprotno pozval k ponovnemu premisleku o nekaterih njegovih delih.

»Odvlekel bo marsikaterega bralca, okuženega z miselnostjo zlatih žuželk, ki verjame, da je območje večno obsojeno na propad,« je tvitnil in objavil, da Hayes »izmišlja informacije in pretirava, da bi razvil svoje trebušaste pripovedi o repu. kot skrajno očitno.«

»Fed, ki spet postane golob, začne sodobni bikovski vrvež. YCC je tehnika, ki bi se tudi zgodila,« je priznal v povratnih informacijah.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in oblika zdaj ne ponavljajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsako financiranje ter nakupovalni in prodajni priključek vključuje tveganje, poleg tega lahko pri izbiri izvedete svojo individualno študijo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -